Stipsa ili ne?

Pa idi ti kod njega na klopu. Ima li on kevu, šta jede kad nije kod tebe? Da nisi rekla da ga ne voliš više, pomislila bih da je žigolo, ovako, ne razumem što si s njim? Ono s 5000 hiljada je stari fazon. Na kraju ćeš ti da plaćaš i celi ceh. A možda on štedi za svadbu?

i da...rekla sam mu da ovih dana odemo zajedno do nekog marketa u kupovinu i on je rekao da ce ici ako nadje vremena za to...kaze da je to zenski posao...

Знаш шта, бегај ти одатле док је још време!
Маркет женски посао?
Лепо ти рекох, имала сам таквог, делио послове на мушке и женске. Женске није хтео да ради, мушке није умео! :dash:
Ено га, 20 година ми кука како је једино мене волео и једино са мном био срећан. А ја му и дан данас кажем како сам срећна што сам га на време сконтала и нисам се удала за њега...

Знаш шта, бегај ти одатле док је још време!
Маркет женски посао?
Лепо ти рекох, имала сам таквог, делио послове на мушке и женске. Женске није хтео да ради, мушке није умео! :dash:
Ено га, 20 година ми кука како је једино мене волео и једино са мном био срећан. А ја му и дан данас кажем како сам срећна што сам га на време сконтала и нисам се удала за њега...
Ledena kocka...
Tu ti sve pise!

inace,dete sam sa sela...roditelji penzioneri...koji zive zahvaljujuci poljoprivrednim prihodima uglavnom...i oni ne mogu da mi posalju bas puno novca...nekad vise,nekad manje...

a najvise mi znaci kad mi oni posalju domacu hranu,povrce i voce...tad mogu i da ustedim...al onda sve dam na te nase izlaske...

i da,sto sam s njim...pa malo me je blam da priznam...al sam iz patrijahalne sredine...

vec imala jednog ozbiljnog momka pre ovog(znate onog stomatologa)...al me on ostavio...i onda mi se danasnji desio u tom nekom periodu tugovanja...i eto,vec mi je drugi...i ne bih volela da bude i treceg...ma i ja sam nekad samoj sebi smesna...

vanda,lepo pises...al da li ja to mogu sa ovim da izvedem:roll:

Gresis, kocko.
Razumem ja da si ti tako vaspitana, ali iz ovih tvojih postova nekako mi deluje kao da ti njega i ne volis bas, nego si sa njim jer te sramota da rasiknes? :eek:
Nema nikakve veze sto si pre njega imala decka... I ako imas decka posle njega...

i

vec imala jednog ozbiljnog momka pre ovog(znate onog stomatologa)...al me on ostavio...i onda mi se danasnji desio u tom nekom periodu tugovanja...i eto,vec mi je drugi...i ne bih volela da bude i treceg...ma i ja sam nekad samoj sebi smesna...

Razumijem te, polako dolazimo do saznanja sto te jos drzi u vezi....da li mozes ili ne, ne mozes znati dok ne pokusas, samo trebas zivjet za sebe, a ne za sredinu! Ja sam ostavila vjerenika, 3 dana se pricalo, pa prestalo, sad sam u lijepo i skladnom braku, hvala Bogu sto se pricalo tada, jer bi sigurno posli....kao sto vec rekoh, iz tvog pisanja ne vidim tu vezu u buducnosti:(
Zelim ti svu srecu!

i jos ovo,mada mozda nije lepo da kazem...znam da ima bar 500 eura mesecno prihoda...

i neko je pitao dal ima mamu?
hahah,naravno da ima...i izgleda da njoj daje dosta para od svoje plate:roll:

a bila sam kod njega,za ove skoro 2 godine.mozda 10-ak puta...mada ni ne volim da idem tamo...a ni on me nesto ne zove...

inace,dete sam sa sela...roditelji penzioneri...koji zive zahvaljujuci poljoprivrednim prihodima uglavnom...i oni ne mogu da mi posalju bas puno novca...nekad vise,nekad manje...

a najvise mi znaci kad mi oni posalju domacu hranu,povrce i voce...tad mogu i da ustedim...al onda sve dam na te nase izlaske...

i da,sto sam s njim...pa malo me je blam da priznam...al sam iz patrijahalne sredine...

joj bre
pa kako "već drugi"?
valjda biraš dok ne nađeš =)
a sigurno bi se i tvoji roditelji složili sa time da znaju kakva je situacija, hajde molim te.

E, zato pazi shta radish, jer tako mozesh da dogurash do dvadesetog :neutral:

Back