Stipsa ili ne?

mnogo mi neobicno jer mi prethodni momak bio u drugom fazonu.. nekad smo po pola placali, nekad ja, malo vise on, jer je vec tad bio privatnik, stomatolog :) umeo je da bude tu fer
mogao je.. ovaj sad ne da ni za kafu, a ima solidnu i vise nego solidnu platu

Meni više nije ništa jasno...

Ako ti toliko smeta što kod tebe ruča, prestani da mu kuvaš...
On to od tebe ne zahteva, tvoja je volja.

Ovde očigledno ima puno onih koje su do tridesete izdržavali roditelji (ili to i dalje čine)
a posle su se privalili mužu/ženi na izdržavanje.
Iz takve perspektive, njen dečko je neviđena stipsa.
Iz perspektive čoveka koji je navikao da se bori i radi za sebe, on postupa potpuno ispravno.

istina, grebanje i gazenje preko mrtvih su temeljni preduvjeti...napretka...:zper:

mnogo mi neobicno jer mi prethodni momak bio u drugom fazonu.. nekad smo po pola placali, nekad ja, malo vise on, jer je vec tad bio privatnik, stomatolog :) umeo je da bude tu fer
mogao je.. ovaj sad ne da ni za kafu, a ima solidnu i vise nego solidnu platu
Vidi kockice, tip je stipsa , bez dalje diskusije. J.bt ja drugarici koja studira ne bi uzela 100 din za jebeni espreso, mislim dajte ljudi, svaki dan jede za dz, a uzme jednom u sto god sto din.. koliko nju , koliko njega kosta ta veza ako cemo u dinar?
On se bori za sebe, a ona? A da te mislim nekad izvede na veceru, nije ni to sto dukata? :roll::roll:

Zato sam ja pravnica - sponzorusha kako mi rekoshe :lol:
Ja bih tog po kratkom postpuku istersla za 5 min i objasnila mu neke stvari :lol: Samo moji momci nikad ne jedu kod mene, ja samo sendvice spremam . :zper:

Realno, i ja bih ovog otresla ko slinu... verovatno mu i kod mame sve funkcioniše po principu - stočiću postavi se, pa za drugu varijantu i ne zna... uostalom svuda se toliko bruji o sponzorušama da prosečan muškarac mora 100x da se presliša definiciju da proceni da li njega neka slučajno muze.... njegovih 300e prosečne plate... krvavo zarađene... :mrgreen:

... i kupujes samo hleb! Od juce :mrgreen: ;)
Jok, tost hleb samo. I frizider mi vecno prazan. :rumenko::rumenko::rumenko:
Skoro sam prvi put nesto skuvala :lol: i to spagete sa nekim sosom :mrgreen:
I po meni, ovde nije rec o novcu vec principu. Ne mogu da verujem da neko dozvoljava toliko tipicno iskoriscavanje :eek::eek::eek:
Mislim, da nekom budem kuvarica svaki dan, nije mi ni muz, a on mi trazi pare za kafu. Njemu treba robinja ne devojka :confused:

sad sam se setila...mozda je bilo prosle nedelje...bili smo na nekom splavu,preko dana...i znam da je račun iznosio 450 dinara...i on nije hteo da usitni novcanicu od 5 000 hiljada dinara...nego je meni uzeo mojih poslednjih 500...i pitala sam ga kad će mi dati pola,on je rekao kad usitni...i jos mi nije dao pare..

Realno, i ja bih ovog otresla ko slinu... verovatno mu i kod mame sve funkcioniše po principu - stočiću postavi se, pa za drugu varijantu i ne zna... uostalom svuda se toliko bruji o sponzorušama da prosečan muškarac mora 100x da se presliša definiciju da proceni da li njega neka slučajno muze.... njegovih 300e prosečne plate... krvavo zarađene... :mrgreen:
Ja lepo kazem, hoce se uda :lol: Jos samo ne cusmo jel i on ima svoj stan :mrgreen:

sad sam se setila...mozda je bilo prosle nedelje...bili smo na nekom splavu,preko dana...i znam da je račun iznosio 450 dinara...i on nije hteo da usitni novcanicu od 5 000 hiljada dinara...nego je meni uzeo mojih poslednjih 500...i pitala sam ga kad će mi dati pola,on je rekao kad usitni...i jos mi nije dao pare..

A sto si ti ponudila svojih 500?
Mozda se i ti sama kavaljerises :lol: Pa posle nemoj da se zalis sto on uzima... :roll:
Ne znam sta vise da ti kazem, ako je takva stipsa otkaci ga...
Ali prvo obavezno porazgovarajte...

Back