gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
i još joj se u gajbu uvaljuje
i posle,žene su sponzoruše![]()
Pa i jesu!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i još joj se u gajbu uvaljuje
i posle,žene su sponzoruše![]()
Meni više nije ništa jasno...
Ako ti toliko smeta što kod tebe ruča, prestani da mu kuvaš...
On to od tebe ne zahteva, tvoja je volja.
Ovde očigledno ima puno onih koje su do tridesete izdržavali roditelji (ili to i dalje čine)
a posle su se privalili mužu/ženi na izdržavanje.
Iz takve perspektive, njen dečko je neviđena stipsa.
Iz perspektive čoveka koji je navikao da se bori i radi za sebe, on postupa potpuno ispravno.
Vidi kockice, tip je stipsa , bez dalje diskusije. J.bt ja drugarici koja studira ne bi uzela 100 din za jebeni espreso, mislim dajte ljudi, svaki dan jede za dz, a uzme jednom u sto god sto din.. koliko nju , koliko njega kosta ta veza ako cemo u dinar?mnogo mi neobicno jer mi prethodni momak bio u drugom fazonu.. nekad smo po pola placali, nekad ja, malo vise on, jer je vec tad bio privatnik, stomatologumeo je da bude tu fer
mogao je.. ovaj sad ne da ni za kafu, a ima solidnu i vise nego solidnu platu
mnogo mi neobicno jer mi prethodni momak bio u drugom fazonu.. nekad smo po pola placali, nekad ja, malo vise on, jer je vec tad bio privatnik, stomatologumeo je da bude tu fer
mogao je.. ovaj sad ne da ni za kafu, a ima solidnu i vise nego solidnu platu
On se bori za sebe, a ona? A da te mislim nekad izvede na veceru, nije ni to sto dukata?![]()
A možda dečko ide logikom - on ima SVOJE pare a ona troši mamine i tatine, i onda on to ne doživlajava kao ugrožavanje nje, nego njenih roditelja, za koje ga, u principu boli...
A možda dečko ide logikom - on ima SVOJE pare a ona troši mamine i tatine, i onda on to ne doživlajava kao ugrožavanje nje, nego njenih roditelja, za koje ga, u principu boli...
On se bori za sebe, a ona?
Zato sam ja pravnica - sponzorusha kako mi rekoshea ona je fina devojka koja je uredno zavsila visokoperspektivni fax, i nije stigla da savlada neke osnovne lekcije iz zivota, tolko dane moze da sabere dva i dva
Zato sam ja pravnica - sponzorusha kako mi rekoshe![]()
Ja bih tog po kratkom postpuku istersla za 5 min i objasnila mu neke stvariSamo moji momci nikad ne jedu kod mene, ja samo sendvice spremam .
![]()
Nemoj molim te nista licno da pises tek ce me opletu. Em flertujem, em ovakvog ne bih ni sek trpela. em nista ne umem da skuvama i to je pitanje kako umeš da spremiš![]()
Ja bih tog po kratkom postpuku istersla za 5 min i objasnila mu neke stvariSamo moji momci nikad ne jedu kod mene, ja samo sendvice spremam .
![]()
.... Samo moji momci nikad ne jedu kod mene, ja samo sendvice spremam .![]()
![]()
Ja bih tog po kratkom postpuku istersla za 5 min
Jok, tost hleb samo. I frizider mi vecno prazan.... i kupujes samo hleb! Od juce![]()
![]()
Ja lepo kazem, hoce se udaRealno, i ja bih ovog otresla ko slinu... verovatno mu i kod mame sve funkcioniše po principu - stočiću postavi se, pa za drugu varijantu i ne zna... uostalom svuda se toliko bruji o sponzorušama da prosečan muškarac mora 100x da se presliša definiciju da proceni da li njega neka slučajno muze.... njegovih 300e prosečne plate... krvavo zarađene...![]()
Bolje da cutimsad sam se setila...mozda je bilo prosle nedelje...bili smo na nekom splavu,preko dana...i znam da je račun iznosio 450 dinara...i on nije hteo da usitni novcanicu od 5 000 hiljada dinara...nego je meni uzeo mojih poslednjih 500...i pitala sam ga kad će mi dati pola,on je rekao kad usitni...i jos mi nije dao pare..
sad sam se setila...mozda je bilo prosle nedelje...bili smo na nekom splavu,preko dana...i znam da je račun iznosio 450 dinara...i on nije hteo da usitni novcanicu od 5 000 hiljada dinara...nego je meni uzeo mojih poslednjih 500...i pitala sam ga kad će mi dati pola,on je rekao kad usitni...i jos mi nije dao pare..