ŠTIKLE

• Začetnik teme Začetnik teme pumps
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
99260.jpg

pumps:
Dakle - ŠTIKLE.
Da li volite da nosite štikle i koji Vam je "feeling" u njima?
U koje doba dana ih najčešce oblačite?
Dali ih često kupujete i koji su Vam omiljeni modeli?
Što preporucujete za sva godišnja doba (čizme, sandale...)?

pa volim da ih nosim kad treba da izadjem inace za svaki dan ravnjaci...

obozavam svoje sandale od mature krem boje .... a volim i cizme crne od preprosle godine imaju sexy stiklu...

pre neki dan sam kupila crvene cipele sa otvorenim prstima stikla je strava a i moj list na nozi izgleda fenomenalno ;-)

Ehhh pre neki dan izadjem sa umetnicom koju furam vec drugu nedelju... Devojka je malo povisocja 186 cm i josh na to obuje 12 cm stikle pa me premashi za citavih 10 cm 8-)
Sta cu, podneo sam to mushki dok je nekoliko kafitja buljilo sa smeskom :D
Jedino mi je u principu smetalo sto nikako nisam mogao da je zagrlim ili drzim za ruku, sve mi je nesto izmicalo...

mario80:
Ehhh pre neki dan izadjem sa umetnicom koju furam vec drugu nedelju... Devojka je malo povisocja 186 cm i josh na to obuje 12 cm stikle pa me premashi za citavih 10 cm 8-)
Sta cu, podneo sam to mushki dok je nekoliko kafitja buljilo sa smeskom :D
Jedino mi je u principu smetalo sto nikako nisam mogao da je zagrlim ili drzim za ruku, sve mi je nesto izmicalo...
extra si..a i tvoja cura...ja sam isto visoka...malo visha od nje...i svi kao...eh..ti ne moras stikle..a ja ih volim..i nosim...
a drzi je za ruku..to ce da joj znaci =)

andja_stay_cool:
extra si..a i tvoja cura...ja sam isto visoka...malo visha od nje...i svi kao...eh..ti ne moras stikle..a ja ih volim..i nosim...
a drzi je za ruku..to ce da joj znaci =)
dobro ja nisam visoka mnogo ali sam visa od svih svojih drugarica, poznanica... i jos kad obujem stikle ne znam koja od njih vise pati od kompleksa nize vrednosti... i meni isto tako kazu za stikle ne nosi ih mnogo si visoka sta ce ti al kad nesto volis tesko da mozes da odolis ;-)

Back