ŠTIKLE

• Začetnik teme Začetnik teme pumps
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Trka će biti deo programa u okviru Dana Beograda, 17.04. u 18h.
Devojke koje žele da se prijave treba da kupe novi broj "Cosmopolitana", pronađu kupon, ispune ga i donesu u Takovsku 45 (III sprat). Broj devojaka koje će učestvovati u trci je ograničen. Štikle na cipelama moraju biti minimum 8 cm visine i ne deblje od 2cm. Takmičiće se u pet grupa, a pobednice grupa će se takmičiti u finalu.

Devojke, požurite, nije ostalo još mnogo slobodnih mesta!

Pobednica će osvojiti 3000€ (vaučer za šoping), a ostale finalistkinje biće nagrađene vrednim poklonima!

Ako niste u mogućnosti da učestvujete u trci, pozivamo Vas da nam se pridružite u podršci hrabrim COSMO takmičarkama.

volim stikle,ali ih retko nosim-vise sam za ravnije varijante tj. patike
a uzivam u stiklama zbog onog osecaja kada me zabole noge u gradu pa dodjem kuci i skinem ih i protegnem prstice...mmm....

pih.. sve do poslednje su vecjvidjene.... shto me nervira to sad se nosi jedno... i svi naprave isto.... i sad isto sranje 56 firmi pravi.... ne mozhesh nacji nishta.. nako.... bash svoje.... :?

Usamljena mala:
U CityPassage jos prosle god. Videla sam ih pre dve ned. ali im je ostao sam 40 broj.

p.s.
Bg, naravno
Super su, nemam rechi :arrow:
mexd9.jpg

ALTEC:
a sta ako se polomi stikla
Dva puta mi se polomila stikla!Prvi put mi je cela otpala kada sam krenula na posao.A druga mi se slomila do pola(nove cizmice za info u piramidi placene 3500 na snizenju pre 4 godine).Obisla sam sve beogradske obucare ali niko nema stiklu 11 visine .Slucajno sam nazvala proizvodnju obuce JOX (nije reklama) I oni su mi popravili.

treshnjice su neshto... al nikako da nadjem neke s dobrim printom... nekako u rl ne izgledaju nikako dobro.... :?
jao, zlato, di si nashla te prve? :shock:
hocju te! hocju te! hocju te!
kako sam raspushtena i razmazhena i stidim se....
u kojim sve bojama ima? :D

Back