ŠTIKLE

• Začetnik teme Začetnik teme pumps
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iivija:
samo da se pohvalim shta sam danas nabacila : )

03311458_BLACK.jpg

WOW WOW

SUPER SU !
Obozavam te sa otvorenim prstima !

Jao sto ovde ima lepih cipelica... xmmm... blago vama, ja i u patikama gubim ravnotezu sada...
Mada, videla sam neku kineskinju koja sa ogromnim stomakom ide u visokim stiklama, ali to je stvarno rizicno... meni nije toliko stalo do fizickog izgleda,... onog momenta kada je stomak postao bezobrazno velik pomirila sam se sa sudbinom i strpljivo cekam da se vratim u normalni oblik. Ali svejedno... veselim se danu kada cu ponovo moci da idem u shopping :D

ja sam upravo pazarila presmeshne jaako retro stvari, a sandale ili shta su vec su za valjanje po podu:lol:
inache pizdim od ovoj yebenog behatona koji su postavili svuda po gradu :? imedju svake kocje je procep od centimetar ispunjen peskom
a ja nema teorije ni jedan da zaobidjem grrr, ako hocu normalno da hodam bez da otkinem ionako minijaturnu potpeticu, moram da hodam po biciklistichkoj stazi, mislim da ako zhelim i dalje da furam shiz cipele sa potpecimom treba sebi prvo da nabavim skejt :?

Obozavam stikle, mada se dobro osecam i u patikama. Tanke visoke stiklice, stulice ili platformice...I cizmice i sandalice...U svim prilikama su stiklice ok. stvar je mog raspolozenja dal cu danas biti sportski obucena ili doterana ili neka srednja varijanta. Za neku specijalnu priliku su obavezne stiklice.

pumps...pliz...jel su to cizmice za pecanje...?
Volim da vidim da neko zna da hoda na stiklama i da ih nosi sa stilom. Ja licno..ne mogu da izdrzim TAJ BOOOLLLL....a tako mi je to lepo..

Back