СТИХ ЗА ФОРУМАШИЦУ

Не брате, ти си свестрани уметник, а ја знам само љубавне песме...:D

Cuj svestran umetnik. Ne umem da slikam (to sto ja slikam, ali samo kada moram za klince, lici na crtez deteta od 8 godina)...ne umem da vajam, ne umem nista, osim da baratam recima iole. Da slazem rime...to mi jos nekako ide... i nekima se svidi. Nema ih mnogo, ali nije ni bitno. Ako se svidi bitnim osobama, onda to vec znaci. ;)

Poslednja izmena:
Она је уснула на мојим грудима,
Миловао сам је по коси,
Ветар је шамарао завесе...

Ваља?:D

Paaaa....nije bas...znas, haiku je criss-cross...treba da stihovi na prvi pogled nemaju veze jedan sa drugim....da lici kao nesto nepovezano...i onda covek sklopi sliku u svojoj glavi.
Ali cenim trud... Procitaj moj haiku, onaj prvi i razmisli sta sam hteo reci, sta se desilo itd. U tri kratka reda recena cela, dugacka prica. To je umetnost. ;)

Cuj svestran umetnik. Ne umem da slikam (to sto ja slikam, ali samo kada moram za klince, lici na crtez deteta od 8 godina)...ne umem da vajam, ne umem nista Osim da baratam recima iole. Da slazem rime...to mi jos nekako ide... i nekima se svidi. Nema ih mnogo, ali nije ni bitno. Ako se svidi bitnim osobama, onda to vec znaci. ;)

Не потцењуј себе, имаш таленат...;)

- - - - - - - - - -

Paaaa....nije bas...znas, haiku je criss-cross...treba da stihovi na prvi pogled nemaju veze jedan sa drugim....da lici kao nesto nepovezano...i onda covek sklopi sliku u svojoj glavi.
Ali cenim trud... Procitaj moj haiku, onaj prvi i razmisli sta sam hteo reci, sta se desilo itd. U tri kratka reda recena cela, dugacka prica. To je umetnost. ;)

Рекох ти ја да то није за мене...ипак сам традиционални лирски песник...:D

Hvala.
Najbolje mi idu rime s´nogu, na brzaka. Ono, da skockam na brzinu nesto. Ali nemam sad inspiraciju vec neko vreme...pa sam pobegao u haiku, privremeno bar.

Haiku mi ide mnogo teze, iako na kraju izgleda manje, krace (sto relano i jeste), ali mora se vise mozgati za to.

Јесен стиже
шљиве опадају
прасићи их једу
да не пропадају.

Кризна песма,оскудација јбг. :rtfm:

Lako iz Amerike kenjati,
Long Chicken iz Burger Kinga je legao.
Odlazim u krpe debeo.

nisam ja polu :rtfm:

al je nekog pukla sujeta :rotf:

Pukla me jako sujeta zbog tebe.
Nije pukla ni zbog lepotice foruma.