marina.c
Veoma poznat
- Poruka
- 10.759
Danas idem na posao, gužva uobičajena, muzika sa neke meni drage radio stanice (a odrvatne mom mužu)...i počinje pesma meni draga...I znam-nailazi stih koji kao takav, izdvojen iz pesme i sam za sebe , strašno liči i podseća me na mog muža...Onda stanem da razmišljam i izdvojim još dva stiha iz nekakvih pesama koji mi ježe kožu i teraju da odmah mislim na neke ljude...
Imate li i vi takve stihove, reči, rečenice...(možda i čitave romane) koji vas odmah asociraju na nekog...??! Kao da su pisani za tu osobu...
Evo mojih top tri:
"than she lit up a candle and she show me the way"- - prva asociijacija na mene i mm
"voleš jednom u životu-sad bogatu il sirotu, to ne bira pamet nego srce"- na mog najboljeg prijatelja...
"u moj je san ko u svoj ušla dom"- na mene....
Imate li i vi takve stihove, reči, rečenice...(možda i čitave romane) koji vas odmah asociraju na nekog...??! Kao da su pisani za tu osobu...
Evo mojih top tri:
"than she lit up a candle and she show me the way"- - prva asociijacija na mene i mm
"voleš jednom u životu-sad bogatu il sirotu, to ne bira pamet nego srce"- na mog najboljeg prijatelja...
"u moj je san ko u svoj ušla dom"- na mene....