STIGOH

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime)​

STIGOH

Pa……stigoh i ovaj rok. Oko 24 sata noćas sam završila posao. Maki dodje po mene…dočekaše me sneni krzneni pozdravi i naravno Mazino zvocanje koje lepo kaže “pa gde si ti do sada” . Maca je već spavao…..samo sam se umotala u dve velike ruke koje po inerciji onako uspavane kreću ka meni….poljubac u kosu….mrmljanje u stilu “stigla si”….zagrljaj što na dve sekunde stegne i izmami uzdah a onda popusti ostavljajući ljubav i tplotu što greje mi ledja…i divan osećaj pripadanja….. mmm…lepo je…pogledah u borove……ma, samo su mi mahnuli…..časna reč umeju da mašu…. san poče da mi hvata misli jednu po jednu u svoju tananu mrežu i donese odnekud pesmu…ma to su je borovi poslali, sigurna sam….

PS Danas lagano u dan....uz osećaj pripadanja​

Dobro je da si konačno stigla, meni si
nedostajala za svašta i nisam htela da te zovem.I lepo si opisala ove detalje, tako posebne i nežne kakva već jesi. I Maca sigurno.
Nego Ljiljo, i ja imam borove ispred kuće, gledam ih ali mi uopšte ne mašu....:zzima:

mari47;bt124834:
Aneks poruci ispred:
kad se kupuju borovi, možda mora da se pita
jesu li mahajući ili...nisuz:hm:

Ma ne zna to prodavac Mari.....posle počnu da mašu.....onako, sami od sebe ili od nas....možda i nauče od nas da mašu.....mislim da su ovi moji naučili to od mene :zimag:

Veoma topla životna priča...Lepo je kad se čovek ili žena umorni vrate kući i kad ih drvo života otpozdravi toplim pozdravom.Još kad je to drvo koje ste sami zasadili....To može da vidi samo ispunjen i ostvaren čovek...Bravo,LJijlo pričica ti je pravi biser z:lol::zimag:z:poz:

miwka;bt124852:
Veoma topla životna priča...Lepo je kad se čovek ili žena umorni vrate kući i kad ih drvo života otpozdravi toplim pozdravom.Još kad je to drvo koje ste sami zasadili....To može da vidi samo ispunjen i ostvaren čovek...Bravo,LJijlo pričica ti je pravi biser z:lol::zimag:z:poz:

Sad ću misliti da ja nisam ostvarena i ispunjena žena jer mi borovi
uopšte ne mašuz:(
Obratiću pažnju...ima da mi mašu još kako:zimag:
Na mene je ovo ostavilo utisak..ovo STIGOH

miwka;bt124852:

Drago mi je da ti se dopada......i jeste prelep osećaj zato i zapisah z:):zimag::zimag::zimag:

Borovi su me od malih nogu veselili...Zato ih i volim.
Sjecam se putovanja na more, spavam, otvorim oci, plavo nebo i borovi su sve sto vidim iz polu-san perspektive, znam da smo stigli...
Miris borova...
Zimi kad vjetar zaduva, na Jahorini, cuje se lupkanje o prozor...
Ma...
Divna prica. Tvoja. A mene podsjeti na neke moje, hvala ti. :)

Egreta27;bt124919:
Borovi su me od malih nogu veselili...Zato ih i volim.
Sjecam se putovanja na more, spavam, otvorim oci, plavo nebo i borovi su sve sto vidim iz polu-san perspektive, znam da smo stigli...
Miris borova...
Zimi kad vjetar zaduva, na Jahorini, cuje se lupkanje o prozor...
Ma...
Divna prica. Tvoja. A mene podsjeti na neke moje, hvala ti. :)

Divna ti je priča.......eto kako reči podstiču reči.....pa se onda sve reči malo porazgovaraju, onako uz kaficu...opušteno.....i osećaju se lepo.....prava stvar
Drago mi je da si tu :zag:

Back