Nikola Tajland
Domaćin
- Poruka
- 3.840
Slazem se.Ne mozes biti i protiv zapada i protiv njih. To je onda veca izolacija od severnokorejske.
Koja je Acina politika?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se.Ne mozes biti i protiv zapada i protiv njih. To je onda veca izolacija od severnokorejske.
Ne, ne, ovo nije zabava i to. Ovo je cilj.a Egzit?
Guca?a Egzit?
Niko za sebe ne kaze niti misli da se sam distancira od drugih nacija... Oni svakako veruju da su na strani uzvisene pravde, na strani Boga i sve ovo osecaju kao nekakvo hodocasce...To je jedan uobicajen i ljudski pogled na sebe samog iz sopstvenog ugla... Ali ako grupa istice svoju religioznost, svoje hriscanstvo i svoju nacionalnost kao sustinu svog postojanja iz nje ce otpadati sve sto je drugacije....Znam, recices, ako im smeta neka idu iz grupe..Pa dobro, verovatno i idu...Samo bih rekao da mi o sebi imamo misljenje kakvo niko drugi nema o nama i da je najbolje ako zelimo iskreno da saznamo kakav je nas odnos prema drugima da pitamo upravo njih, sta oni misle i kako oni vide taj odnos....Bold: Da li si razgovarao sa nekim studentima i znaš da se oni distanciraju od drugih nacija ( ili da će se distancirati )?
Dobri odnosi sa svima. On je suprotnost Milosevicu, jedini drzavnik trenutno koji je cenjen i na istoku i na zapadu.Slazem se.
Koja je Acina politika?
Nisam bas mislio na stranku, mislio sam na tu veliku manjinu studenata koji su recimo liberalni, koji su za evroatlanske integracije i smatraju da se tako moze promeniti ovaj sistem... Oni su mozda i jedni od pokretaca ovih protesta, ali ce na kraju dobiti nesto sto nisu ni pretpostavili...Gledace sukob dva nacionalizma i to ko je na svetosavskom putu, a ko ne...Bold 1: Opozicioni poslanici u Skupštini Srbije su predstavnici građanske Srbije, proeu orijentisane. Kako misliš da će izvisiti?
Nije mi jasno kako misle da menjaju sistem na bolje ako nisu proevropski, pa istok je leglo korupcije i trulezi te vrste realno.Nisam bas mislio na stranku, mislio sam na tu veliku manjinu studenata koji su recimo liberalni, koji su za evroatlanske integracije i smatraju da se tako moze promeniti ovaj sistem... Oni su mozda i jedni od pokretaca ovih protesta, ali ce na kraju dobiti nesto sto nisu ni pretpostavili...Gledace sukob dva nacionalizma i to ko je na svetosavskom putu, a ko ne...
Uveo sankcije Belorusiji.Dobri odnosi sa svima. On je suprotnost Milosevicu, jedini drzavnik trenutno koji je cenjen i na istoku i na zapadu.
Do mene u kafiću su sedeli novinari iz bbc srbija pa smo ćaskali. I oni su primetili kako se ta nota protesta lagano menjaNisam bas mislio na stranku, mislio sam na tu veliku manjinu studenata koji su recimo liberalni, koji su za evroatlanske integracije i smatraju da se tako moze promeniti ovaj sistem... Oni su mozda i jedni od pokretaca ovih protesta, ali ce na kraju dobiti nesto sto nisu ni pretpostavili...Gledace sukob dva nacionalizma i to ko je na svetosavskom putu, a ko ne...
Valjda su to videli preko neta ili na tim novim patriotskim serijama i filmovima koji se kod nas stancaju....Tamo je nacionalizam put u svetlu buducnost...Nije mi jasno kako misle da menjaju sistem na bolje ako nisu proevropski, pa istok je leglo korupcije i trulzei te vrste realno.
Koliko to kosta?Opet pitam odakle im pare?Laku noć društvo.
Ovde je baš gužva
U kragujevcu na bukingu ne može ništa da se nađe, samo u ovoj zgradi pmfa spava 400 studenata iz bg i niša. Gužva je neviđena
Kragujevac kažu ovde retko pamti ovako nešto
Guca je seljanija, a egzit mozda .....
Potreba za postovanjem uz neizgradjene klince dovodi do , ajd pogodite cega....pa do rata.....Nacionalizam se budi i po Evropi, lagano ali se budi. Ljudima je dosta terora u sopstvenim zemljama. Osećaju se ugroženo, građanima drugog reda, bez prava na pravdu. Ima li sličnosti sa nama sada? U nečemu ima, za razliku od Evrope nama je problem domaći, nije došao sa strane, nije uvežen. Mi smo kao narod izgubili nacionalni identitet, ponos, stidimo se svog porekla, svoje istorije. Zašto? Sve to vuče korene od prethodnog režima, od ratova '90ih jer te rane još nismo zacelili.
Ovi klinci su 2000 godište recimo, ne znaju skoro pa ništa kako je bilo tada, imaju svoju viziju događaja i ne sviđa im se ono što vide. Hoće promenu, hoće da osete ponos jer su iz Srbije, hoće osnovno ljudsko pravo na čast i poštenje. Možda je sve što pišem naivno a možda i nije. Ovo je veliki pokret, menja se...pa naravno da se menja, to je prirodno, razni ljudi razna mišljenja, ali u nekom trenutku ća morati da se kristališe u nešto. Šta će to biti i kako će izgledati ostaje nam da vidimo, proces traje i trajaće još neko vreme. Ništa se ne može preko noći uraditi ni promeniti.
To vi botovi mislite da neko misli o Srbiji i Vucicu 24/7 a realnost je da smo zadnja rupa na svirali.Dobri odnosi sa svima. On je suprotnost Milosevicu, jedini drzavnik trenutno koji je cenjen i na istoku i na zapadu.
Pesacenje je dzabe.Koliko to kosta?Opet pitam odakle im pare?
Nije.Guca je seljanija, a egzit mozda .....
Obrazovanje,drustvo itd nije moguce urediti samo na osnovu ekonomskih zakona,ono sto donosi profit je korisno i pozeljno a sve suprotno je beskorisno.To je klasična mitologija. Ako te nešto zanima, knjige postoje, niko ti ne brani da učiš filozofiju, istoriju ili umetnost u slobodno vreme. Ali prosveta treba da te pripremi za tržište rada, a ne da proizvodi gomilu akademskih beskućnika sa diplomama koje niko ne traži.U ozbiljnim ekonomijama, kvalitetni doktori, programeri, stolari, električari, ekonomisti i inženjeri se ne prave tako što im se servira "širina" kroz 15 predmeta od kojih nijedan nema praktičnu vrednost. Oni se razvijaju kroz praktičan rad i iskustvo, a ne kroz sate i sate filozofiranja o manama kapitalizma dok parazitiraju na racun tog kapitala.
A kako bi se i razvijali, kada takvih firmi u Srbiji nema mnogo jer je sav novac preusmeren u širinu obrazovanje, u budžetske parazite koji teorijski obrađuju društvene fenomene dok nam industrija ne postoji. Pokoljemo irvase pre nego što polete, pa se posle čudimo što nam Deda Mraz ne donosi poklone.
isto kao i migranti na svom putvanju , moraju u grupamaOno što je najvažnija stvar, ovo su generacije odrasle online . I ovo što im se sad dešava je po prvi put u životu da se toliko druže. Potpuno su iznenađeni i nosi ih ta grupna energija koju po prvi put doživljavaju... I sva druženja koja sada imaju. ! Potpuno ih je sve ovo promenilo.
Zato toliko spremnosti da se hoda kilometrima, spava svuda, opšti cilj ih nosi.
Voliš da udaraš na slabije, a?isto kao i migranti na svom putvanju , moraju u grupama
Тито је организовао омладинске радне акције. Ово сада је парастос истима, мада омладинци тога нису свесни.Ono što je najvažnija stvar, ovo su generacije odrasle online . I ovo što im se sad dešava je po prvi put u životu da se toliko druže. Potpuno su iznenađeni i nosi ih ta grupna energija koju po prvi put doživljavaju... I sva druženja koja sada imaju. ! Potpuno ih je sve ovo promenilo.
Zato toliko spremnosti da se hoda kilometrima, spava svuda, opšti cilj ih nosi.