kiriku1
Veoma poznat
- Poruka
- 14.484
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bole udarnicki zuljevi. Eh, da smo mi stariji i upola takvog poleta i spremni za zrtve.
Pa zna se gde su kako i uz sta odrastali...Svaki razborit covek po tome zna u sta ce izrasti, bez i da vidi ovo, nece sigurno biti liberali, niko od njih... Da se razumemo, ja naravno mozda nisam u pravu, jer mozda je upravo dobro ono sto ja mislim da nije...Samo konstatujem i prepoznajem... Ovo je neslaganje izmedju mladih nacionalista i starijih nacionalista....Razlikuju im se percepcije, a mi koji verujemo u neke promene sistema, mi cemo da budemo svedoci i da posmatramo njihove preobrazaje i njihova odrastanja, na kraju ce se svakako naci sa "a bili su upravu oni"....
Koliko li samo trosi Toma grobar tamo u vili sa jakuzijima i bazenima na Dedinju. Ili mala Brnaba? Saznaje se da i AV kcerka studira u Parizu, ima skupi stan i obezbjedjenje. Pitam se ko to placa?da li se Toma Nikolic, konacno setio, na kom je smeru magistrirao,,,sta li je on proizvodio...sta je AV proizvodio...sta je Ivica Dacic proizvodio
Ja samo pišem kritički... Sagledavam ono što vidim.Sad mi nista nije jasno, mislio sam da si ti za EU i NATO a u stvari sanjas o novom Slobi
Pa tako valjda i treba!Studenti su sasvim različiti, jedni puštaju na zvučnicima turbo folk, drugi pevaju Vidovdan, treći puštaju Jamiroquai...
Cetvrti piju, peti se drogiraju... i mrze skolu i nece da polazu ispiteStudenti su sasvim različiti, jedni puštaju na zvučnicima turbo folk, drugi pevaju Vidovdan, treći puštaju Jamiroquai...
Naravno pa ko je vodio kolo devedesetih ako ne omladina u ranim 20im. Najgori uzrast.Većina su nacionalisti, i većini vučić i sns ne smeta samo zbog korupcije i zloupotrebe položaja, već što izdaje srpstvo.
Tako da ... Da nisam upoznata sa širom pričom sve što se danas dešavalo se ne razlikuje od scena obožavanja SPS a početkom devedesetih i tih događanja naroda. Ovo je novo nacionalno probuđenje.
Znaci ti si sad protiv EU i NATO i sanjas o novom Slobi.Ali definitivno, Šumadija je osvojena. U kojem god selu da smo prošli sa crkvom, zvona su zvonila
Ljudi, pišem neostrašćeno, neka zapažanja. Ne kažem ni da treba ni da ne trebaPa tako valjda i treba!
Studenti su podjednako udaljenu od opozicije i vlasti... Ovo ce im svakako pomoci pri sazrevanju i odrastanju...Kao sto je pomoglo onima koji su nekada nosili stafetu, peske isli na sahranu druga Tita i slicno...Sad je taj komunisticki naboj ispravio gresku, sada je religiozan i nacionalan...Zato ce duze trajati...Siri se laka ljubav, ljubav prema slavnim precima i slavnoj proslosti, ljubav prema svecima, vojskovodjama, vladarima, ratnim podvizima i slavnoj proslosti...Ljubav prema svemu sa ceime se identifikuju i prema svemu sto je lako voleti, sto te cini gordim i ponosnim...Osecaj bez treunke sumnje da si na strani uzvisene pravde...Masa nudi uvek takvu ljubav...Distanciraju se od razlicitih, nece tu vise biti drugih nacija i drugacijih obicaja, drugih opredeljenja i zelja....Nema ljubavi za one koji se razlikuju, koji se protive ili misle da je pravda negde drugde...Isto kao i uvek, dolazi ta sebicna ljubav koja sluzi samo onima koji vole, a ne primenjiva u svakodnevnom zivotu...
Ovako ce to izgledati: Rodice se pokret ili stranka iz ovoga i za desetak godina ce biti deo vlasti, a ljudi koji su sada za SNS bice za ovu opciju, jer oni se u sustini ne razlikuju, razlika je samo u trenutnom nacionalnom naboju u tome ko ima vlast i moc i sa koje pozicije gleda...Razlika je samo u nacinu srbovanja...Mnogi sadasnji glasaci SNSa i studenti nacionalisti su zapravo ista sorta...Gradjanska Srbija ce kao i uvek ovde izvisiti, bice iskoriscena i bacena sa strane dok se nacionalisti dogovore ko je pravi naslednik nemanjicke politike...
Stalno se radjaju nove generacije i iznova i iznova su zeljne tog nacionalnog naboja, gledamo ih kako prolaze ponovo opijeni i zedni i taman covek pomisli evo konacno napretka u razvoju ovog drustva, ali ne, vracamo se, dva koraka unazad...
Pa da, to ce biti sve ociglednije na zalost... Ja bih iskreno voleo da je drugacije, da se radi o nekoj sustinskoj promeni, medjutim uopste nije tako... Radi se o pojacavanju nacionalizma na jos veci nivo...I ranije si to pisao, ali nisam baš verovala, jer među studentima ima različitih struja.
No danas tj u petak idući sa ovom grupom iz bga poslednjih 20 km puta posmatrala sam ih sve i ti si u pravu za ovo. Većina su nacionalisti, i većini vučić i sns ne smeta samo zbog korupcije i zloupotrebe položaja, već što izdaje srpstvo.
Tako da ... Da nisam upoznata sa širom pričom sve što se danas dešavalo se ne razlikuje od scena obožavanja SPS a početkom devedesetih i tih događanja naroda. Ovo je novo nacionalno probuđenje.
Nisam proevropljanin ali draza mi je ta gradjanska opozicija od ovih gibanicara.Bold 1: Opozicioni poslanici u Skupštini Srbije su predstavnici građanske Srbije, proeu orijentisane.
Pa da, to ce biti sve ociglednije na zalost... Ja bih iskreno voleo da je drugacije, da se radi o nekoj sustinskoj promeni, medjutim uopste nije tako... Radi se o pojacavanju nacionalizma na jos veci nivo...
Cekaj prijatelju...Znaci ti si sad protiv EU i NATO i sanjas o novom Slobi.
A Kinezi sto su nam smestili nadstresnicu nikom nista? Oni su bolji od NATO-a kako da neCekaj prijatelju...
Vucic najvise vojnih vezbi sa NATO.
Avione i helikoptere kupuje od NATO drzava
Sreder i Bler savetnici
Mirovne misije pod okriljem NATO
"Nasi Evropski prijatelji i partneri"
Da se ti nisi nesto zbunio?
Meni su za nijansu miliji tradicionalisti (nemoj to gibanicari. Ruzno je) ali apsolutno podrzavam studente i svakoga kome je cilj Srbija u kojoj se postuju zakoni.Nisam proevropljanin ali draza mi je ta gradjanska opozicija od ovih gibanicara.
Doveo ih AcaA Kinezi sto su nam smestili nadstresnicu nikom nista? Oni su bolji od NATO-a kako da ne![]()
Ne mozes biti i protiv zapada i protiv njih. To je onda veca izolacija od severnokorejske.Doveo ih Aca
a Egzit?Ono što je najvažnija stvar, ovo su generacije odrasle online . I ovo što im se sad dešava je po prvi put u životu da se toliko druže. Potpuno su iznenađeni i nosi ih ta grupna energija koju po prvi put doživljavaju... I sva druženja koja sada imaju. ! Potpuno ih je sve ovo promenilo.
Zato toliko spremnosti da se hoda kilometrima, spava svuda, opšti cilj ih nosi.