Stigla ruska humanitarna pomoc. Hvala braco Rusi!

Pa predivno si to uradila i ti i Veliki Brat Iron. Pošteno i demokratski, nema šta... :roll:
I onda se čudite što neki poput mene ne veruju u takvu zapadnu demokratiju i u takav "objektivni i neprisrtrasni" haški tribunal, a neki forumaši se čude kako je moguće da na ovom forumu ima više LDP-aca nego svih ostalih političkih struja zajedno...
Pa evo im odgovora. Nekima je dozvoljeno da pišu šta god hoće i to se toleriše, a kada im se uzvrati slede banovi, kazneni poeni i javne opomene...
Nema veze, ništa se ne sekirajte, vidim već ljudi odlaze sa ovog foruma, pa ćete uskoro biti isti k'o forum B92, a mi sa drugačijim mišljenjem ćemo potražiti neka druga mesta gde možemo ravnopravno da se nosimo sa političkim neistomišljenicima.
P.S. Banshee, za tebe me i ne čudi što imaš ovakav stav, nekada smo se dopisivali i na p.p., pa pretpostavljam i zašto su te izabrali za moderatora... :)
kao sto rekoh vec vise puta - nemas uvid u kaznene poene ostalih forumasa,a ne znam koliko je prikladno komentarisati nesto o cemu nisi dovoljno obavesten.

kao sto vidis i alergicna je javno opomenuta,i da,sledice joj karton ako nastavi.

naravno pretpostavljam da nema svrhe ubedjivati te u to,posto imas svoje predubedjenje,sto je sasvim legitimno.

moderator nikome ne valja,jer ko ko god je opomenut bunio se,bas ko sto sam i ja svojevremeno radila :lol:

pozdrav i srecno
u nadi da cemo se jos citati...

Ruska pomoć stigla na Kosmet
Konvoj kamiona ruske humanitarne pomoći za Srbe sa Kosmeta prelazi administrativni prelaz Jarinje. Dodeli pomoći u Kosovskoj Mitrovici, između ostalih, prisustvovaće i ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Konuzin.
Kamioni sa ruskom humanitarnom pomoći za Srbe na Kosovu i Metohiji prelaze administrativni prelaz Jarinje. Srbi su privremeno uklonili barikade kako bi propustili konvoj, javlja izveštač RTS-a.

http://www.rts.rs/page/stories/sr/story/125/Dru%C5%A1tvo/1007696/Ruska+pomo%C4%87+stigla+na+Kosmet.html

Спасибо Россия !!

Back