Stidljivo trazim decka...ups...

• Začetnik teme Začetnik teme Vragolasta Amfibija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E da vam svima prijavim da sam sasvim slucajno igrom slucaja, dok sam isao na sastanak sa jednom devojanom, imao priliku da vidim Vragolastu uzivo na jednoj buskoj stanici... na zalost samo na kratko...

I mogu vam prijaviti da skroz dobro izgleda... Ima zgodno vitko telo i lepo lice... i izgleda par godina mladje....

Jeste da ovde po forumu glumi neku kobilu... ali moja je procena da u RL-u nije takva uopste....

Petar_Pan:
E da vam svima prijavim da sam sasvim slucajno igrom slucaja, dok sam isao na sastanak sa jednom devojanom, imao priliku da vidim Vragolastu uzivo na jednoj buskoj stanici... na zalost samo na kratko...

I mogu vam prijaviti da skroz dobro izgleda... Ima zgodno vitko telo i lepo lice... i izgleda par godina mladje....

Jeste da ovde po forumu glumi neku kobilu... ali moja je procena da u RL-u nije takva uopste....

I sta stime,sta si steo da kazes... ;)

Petar_Pan:

:oops:

sta te nagonilo da ovo pises u 8 sati ujutdru !!??? :shock:

Captain Jack Sparrow:
Auuuu doktorka ti okupi neki muski harem .... desetine pretendenata ... pa jesil izabrala kojeg? :confused:

:cry:

ma kakvi....ovde svi lazu...svi kao bas zele stidljivu, dobru,postenu,koja zna da kuva,lepu,zgodnu,da ne prica mnogo i da je malo naglupichava...ali...posle se ( posto sam ja bas takva) ispostavi da oni ustvari najvise zele onu kur.vu u krevetu a manje domatjicu u kuci i damu u drustvu.
tako da....jos tragam ;-)

Misli da trazi vrhunskog jebacha...
a014.gif

:lol::lol::lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back