ndjordje91
Ističe se
- Poruka
- 2.675
Ako si zensko stoo,si onda stavila CANTER za AVATAR....??
verovatno volis pucacine

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa evo ..svi sto su ovde veruju mi !!!eci:nadje li nekog ko ce da ti poveruje
Vragolasta Amfibija:a pa da..jeste moja slika !
neka je tamo...to je iz perioda kad sam volela da se slikam gola i da stavljam slike na forum...ih..sto je bilo ludo !
sad sam u drugom fazonu...domatjica.![]()
tuzicu te mami !

ops:
:wink: 8)
Petar_Pan:E da vam svima prijavim da sam sasvim slucajno igrom slucaja, dok sam isao na sastanak sa jednom devojanom, imao priliku da vidim Vragolastu uzivo na jednoj buskoj stanici... na zalost samo na kratko...
I mogu vam prijaviti da skroz dobro izgleda... Ima zgodno vitko telo i lepo lice... i izgleda par godina mladje....
Jeste da ovde po forumu glumi neku kobilu... ali moja je procena da u RL-u nije takva uopste....
a kome je ovaj mig bio upucen?....meni?...Vragolasta Amfibija:pa evo ..svi sto su ovde veruju mi !!!
inace se ne bi vrteli ovde i cekali na moj mig ;-)
kaze se Counter ;-)ndjordje91:Ako si zensko stoo,si onda stavila CANTER za AVATAR....??verovatno volis pucacine
![]()
![]()
Petar_Pan:E da vam svima prijavim da sam sasvim slucajno igrom slucaja, dok sam isao na sastanak sa jednom devojanom, imao priliku da vidim Vragolastu uzivo na jednoj buskoj stanici... na zalost samo na kratko...
I mogu vam prijaviti da skroz dobro izgleda... Ima zgodno vitko telo i lepo lice... i izgleda par godina mladje....
Jeste da ovde po forumu glumi neku kobilu... ali moja je procena da u RL-u nije takva uopste....
ops:aha...moj moto je : "sve sami hedovi" ;-)ndjordje91:Opa,pa ti znas dobro da pucas.... ?![]()
![]()
Captain Jack Sparrow:Auuuu doktorka ti okupi neki muski harem .... desetine pretendenata ... pa jesil izabrala kojeg?![]()

jacques:a kome je ovaj mig bio upucen?....meni?...![]()