Stidljivo trazim decka...ups...

• Začetnik teme Začetnik teme Vragolasta Amfibija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
KULIMINOTI:
The Edge:
KULIMINOTI:
ha ha :lol: :lol: :lol: ta ti je dobra :wink: :wink: ali nemoj biti ocajan sve ce doci na svoje mesto pa i vragolasta na onu stvar 8) 8)
Odnosno - će dojde i ona u tega Niš! :twisted:
hoce sam budi strpljiv, njoj treba vremena da dogmize
do Niša, a onda ti znas sta treba da radis, mali nisi godine imas... :twisted: :twisted:
Ehm... ono je bila poruka podrške mom sugrađanu (iz roda insekata). :roll:
Ja bih znao šta treba da radim (imam knjigu), a nadam se da će i njih dvoje ubrzo provaliti stvar ("onu stvar", naravno). :twisted:

The Edge:
Ja bih znao šta treba da radim (imam knjigu), a nadam se da će i njih dvoje ubrzo provaliti stvar ("onu stvar", naravno). :twisted: [/color]
hvala za poruku podrske...evi dajem i ja tebi po-drsku :lol: ...
a sto se tice knjige (sigurno mislis na onu "ljubavni polozaji u 100 poza") ja sam to citao jos u vrticu.........i nemoj mi dirati "drugaricu" sta cemo mi raditi to je nasa stvar :wink: (samo da znas kako izgleda,kakvu kozu ima,kakvo doop..... ma dosta je od mene,mastajte malo :wink: :wink: :wink: ......)

Zohar:
The Edge:
Ja bih znao šta treba da radim (imam knjigu), a nadam se da će i njih dvoje ubrzo provaliti stvar ("onu stvar", naravno). :twisted: [/color]
hvala za poruku podrske...evi dajem i ja tebi po-drsku :lol: ...
a sto se tice knjige (sigurno mislis na onu "ljubavni polozaji u 100 poza") ja sam to citao jos u vrticu.........i nemoj mi dirati "drugaricu" sta cemo mi raditi to je nasa stvar :wink: (samo da znas kako izgleda,kakvu kozu ima,kakvo doop..... ma dosta je od mene,mastajte malo :wink: :wink: :wink: ......)
Priznaj da je tvoj omiljeni stih iz pesme : "...po mojoj kozi slikaj kao po platnu..." :wink:

Zohar:
The Edge:
Koža amfibija...? :shock: (žabe, daždevnjaci i raznorazni akrepi?) :shock: Slikanje po njoj??? :shock:
Fuj... ljigavo, ljigavo, ljigavo! :!:
ljudi objasnite coveku kako to izgleda.......moramo ti naci nesto ljigavo kako bi probao.....naravno moju Vragolastu ostavljam za sebe a tebi cu naci nesto iskusno :wink:
mislim da on odlicno zna osecaj ljigavog...problem kod ljigavog nije sto klizi nego sto se sekret lepi ! :lol:

Vragolasta Amfibija:
iggy77:
The Edge:
Koža amfibija...? :shock: (žabe, daždevnjaci i raznorazni akrepi?) :shock: Slikanje po njoj??? :shock:
NISI PROBAO DA SLIKASH JEZIKOM ??????
PA TI NE ZNASH SHTA SI PROPUSTIO !!!!!!!!
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
:D :D :D :D :D :D
ok..to je alat...a sta koristis kao boju? :shock:
PA....... MED , KINDERLADU, PREMAZ ZA BATAKE U LJEVACHI , SOC OD DDDDOOOOOOOOOOOOOOOOBRRRRE KAFE , A AKO JE DOBAR MODEL I SVOJE PRILIKOM IZAZVANE .............
:) :) :) :) :)
UMETNICI SE UVEK SNALAZE!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D
BITNO JE DA MODELU PRIJA !!!!!!!!! 8) :D 8) :D 8) :D

Vragolasta Amfibija:
Zohar:
The Edge:
ljudi objasnite coveku kako to izgleda.......moramo ti naci nesto ljigavo kako bi probao.....naravno moju Vragolastu ostavljam za sebe a tebi cu naci nesto iskusno :wink:
mislim da on odlicno zna osecaj ljigavog...problem kod ljigavog nije sto klizi nego sto se sekret lepi ! :lol:
Gledao sam Alliens - Part Two, pa znam. Pored takve bih imao osećaj da sam ulepljen u smrdljive ljige,
ne mogu da se mrdnem, i samo čekam izlazak one hobotnice - da mi sedne na facu i totalno me syebe... :roll:

Vragolasta Amfibija:
KULIMINOTI:
The Edge:
ma kakvi fuj tu nema gadjenja mozes li da zamislis taj osecaj kada samo klizi,klizi,klizi...i tako u nedogled :twisted: :twisted:
uvek sam govorila da je trenje osecaj od najveceg znacaja za covecanstvo :lol:
ma ne vragolanko grreeesssiss ljigavo nikad ne moze da izaziva trenje

Jugoslovenka:
moreplovacbg:
volim devojke koje su lepo izdepilirane :wink:

Vragolanko, jel on to na tebe mislio? :lol:
mozda je samo mastao da tako izgleda :( ....ali moram da ga razocaram posto Vragolanki dlake vire na sve strane :D ....ove depilirane mozes naci na svakom koraku :wink: ali Vragolanka je retkost....zato je i ja VOLIM :oops:
P.S. drustvo idem da tetoviram jednu depiliranu fujjjj :x

ma ko bre,dlakav !?? :x

a da,jesam...na glavi !!!!

zato mogu da pravim frizuuuuuuuuuuuuure...a vi ne mozeteeeeeeeeeeeeeeeee !!!!! ha-ha !

e da...ta tema..bas je idijotska !

Edge,Nish se spominje jer sam ja rekla da je kojote iz Nisha,ali iskreno mozda sam pogresila :oops: ,mozda sam ga pomeshala sa randomom.

e da..i jos jednom se desilo da sam napisala i sve mi se obrisalo.od sada moram da koristim Word kada pishem tako duge postove :lol:

Neko me je juce zvao na neko okupljanje ali sam ja bila zauzete da odgovorim.

evo sad odgovaram : MA NIKAKVE OKUPLJANJA !!!OCETE DA ME ISKORISTITE KO KOJOTE KALIMERO PA POSLE DA ME ZOVETE NA MOB I DA MI PRETITE SMRCU !!! 8)

ako neko nekog treba da iskoristi to sam ja vas !!! :lol: 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back