Stidljivo trazim decka...ups...

• Začetnik teme Začetnik teme Vragolasta Amfibija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
BluEyes:
E pa mala baš to! Eto vidiš, lepo ja kažem da sam vezan emotivno za tebe kad ono...PRASE je čudo, što bi rekli iz lijepe njihove ''GUDA''. Aha, kad smo kod toga znaš li kak oni kažu za prase ili svinju. Izginuo sam od smejanje kad sam čuo BLATOBRČKALO!!!
Krasno, ja pa sad nije vreme za konflikte, moji kompići su tak maximalni pa... Nego slušaj vraže mali. Počinje otvoreno prvenstvo u Donjem prasetincu, Livadsko Brdska Liga, Džumbus, Džumbus Mašala pa pošto imamo slični afiniteti neću zovem kliniku Baklave ovaj tedoh reći Anlave jer si ti tu za sve...Da intervenišemo i utepamo jedno pa posle ima da cvrčiiiiiiiii a može i dimljeno uz pesmu ''Turio Ljubiša pivo das oladi'', le leeee bateeee, to je... :wink:
PA DA, HUDI FANTI HUDO DELAJU, A NAS NE ZOVU . PA VOLIM I JA " DRAGISU"!!
TU SMO PLAVOOKI I PLAVOOKE , DA NAVIJAMO BRRRRE

aleksandar milentijevic:
Vragolasta Amfibija:
@BluEyes

sve je to lepo sto pishesh...zanimljivo...ali molim te da vise ne koristis velika boldovana slova,mislim...prvo ..niko nece da ti procita ceo post jer nema tacka...zarez...veliko slovo(nema ni kod mene :oops: )...monotono je i dosadno...a drugo,to znaci da se deres nekom kad tako pishesh.

ja bih volela kad bi uvazio moju molbu :lol:
hej vragolanko ma nema sta ti si bas neka lepo vaspitana , kulturna, a rekao bih i veoma mirna...
mama je imala glavnu i presudnu ulogu u mom vaspitanju..ali tata odlucujucu !!! :twisted:

Vragolasta Amfibija:
iggy77:
Vragolasta Amfibija:
Mislish Donji Prasetinac ! :lol: :lol:

jao,ja sanm emotivno vezana za peceno prasence...
I JA , I JAAAAA!!!
samo nevolim da cujem kad DRAGISA skici :)
moj se zove Cvele...ti tvog zoves Dragisha? :shock:

ah ta prasad...roze i slana...rskava i krckava...malu cure niz bradu
:lol:
AHAAAAA . bio 13-to , i imo tuzne sive okice , a i setio se onog decjeg " idemo dalje " filma ....
a tek na 40 dana kad smo mu davali :cry: :cry: :cry: kad su se ljudi setili :cry: " imo je tako..."(uglavnom" rskavo uvce,socan mozak, meku i slasnu butkicu ..." )
e moj dragisha....

ahhhhhhahahahah...pa vi ste sugradjani,pazite sta pricate !!!!!
mozda se i sretenete cak !!!
popijete pice,ispricate se o meni i tako to... :lol:

a da ..kokoske...ih...sto je to uzivanje kad je klepish sekirom preko vrata a ona samo krekne i pocne da mlatara krilima i da strca krvlju iz shije !

a ti jr onda pustis i ona onako bezglava leti po dvoristu jos malo...ko aj da probam jos jednom vec kad cu da umrem brzo...

The Edge:
Zohar:
Ti nemoj da pretiš mojoj ženi, da ti šiju ne otkinem! :lol:

Ja sam izgleda nešto propustio dok sam bio na letovanju?! :shock: :twisted:
Nema ljutnje, pa kad ti zatreba (a sigurno hoće) ona simpa knjižica "100 načina kako ubiti svoju suprugu i zašto", rado ću ti je pozajmiti! :wink:
Uhhhhhhh......samo da znas sta si propustio :lol: :lol: :lol: .....a sto se tice knjizice,posalji je za svaki slucaj :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back