Stidljivo trazim decka...ups...

• Začetnik teme Začetnik teme Vragolasta Amfibija
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
U stvari evo sta se desilo: iskucala sam u velikom postu odgovore svakom od vas ali onda mi se to sve slucajno izbrisalo !!!!!!!
i posle me je stvarno mrzelo to ponovo da pisem,ali veceras kad imam malo vise vremena,napisacu,dont vori...valjda :lol:

i sta se ljutis odma...muka kad mnogo pricamo,muka kad smo fine...i sta bas je prelepa recenica

LJUBAV KRATKO TRAJE ALI JE ZABORAV BESKRAJAN !

BluEyes:

Ćao Monte Soso!!!
Otkud bre ti u Montenegru? Koja relacija. Doduše vazdušnom linijom blizu ali treba se poleti a njihovi avijoni to jest avijon plač majke božije!!! Nemo slučajno da se voziš to jest letiš, nije tdravo i opasno po život. Eto, prozivaju nam YU-goslovenku ali...Ima rešenje, pustiš istu tu pesmu od D'Bojsa (ko imaš slučajno)i užifaš maximalno, a i šire. E baš ćeš nađeš muža??? Samo se nadaj ali nije zdravo. Ako se ocepe moraš vadiš pasoš a to je ...NO COMENT.
Ma otpušteno što bi reko Aco Pejović, LJUBAV JE KRATKA A ZABORAV BESKRAJAN, pročitah negde i veruje mi jeste!!! :wink:

Pa ne treba mi pasoš..imam državljanstvo!
Šta ću kad me svi hoće!!!! :D Srbi me vuku u Srbiju, Crnogorci u CG......a ja sedim i biram ...čas tamo, čas ovde!!!
AviJonm (ovo je ijekavski rečeno! :D ) ne putujem!!! Vjoz je grozan, a autobjusi.........nemam reči!
Moram unajmiti Telijhopter!!!!

:D

MA NEĆU KO U REKLAMI ''HEJ, HEJ, HEJ SAD SAM OK'' JER JESAM ALI... PROMENLJIVO KO I OVO VREME. MA NIJE IGGY TO ŠTO MISLIŠ, VRAGOLASTA JE PRAVI ĐAVOLČIĆ A UZ TO LEPA, PAMETNA I OBRAZOVANA. ONA SE SAMO ŠALI ALI PALI MALI ILI ''TKO BI GA ZNAO''! LEPIH REČI NIKAD NA PRETEK JE TAČNO, NEŽNOSTI I LJUBAVI DEVOJKAMA TEK, PAAA..., ŠTA DA TI KAŽEM, OD RAZNORAZNIH POGUBIŠE DEVOJKE POVERENJE U OSTALE, KOJI SU NORMALNI, TAKO SAM ČUO, PRIŠAJU U KRAJU. IMAM OSEĆAJ DA SE VRAGOLASTA DOBRO ZEZA I PROVODI NA OVOM ČATU NO ''VIDET ĆE MO''! VIDIŠ TI NAŠU MONTESOSU, ONA ORGANIZOVANA, ''VIĐI, ČU PASOŠ, A NE NO PASEPORT U EKOLOŠKU NAM BRATSKU DRŽAVU, SAMOSTALNU AKO SE SLOŽE KONAŠNO PA ĆE MO POĆ U INOSTRANSTVO NAMORE'', E I DA VIDIMO MI TO. IZGLEDA DA NAM JE YUGA EMOTIVAAAAAAAAAAAAAAAAAC... MA NEŠTO MI NIJE DAN, ZNAŠ ONO ''ČOVEK SVE MERI MERILIMA A SAMO SE BE NE ŽELI DA IZMERI''!
p.s. život je surov :?

ma ko emotivac !!!

ovde samo ja smem to da budem !!!

(gde se ide u skolu za to? :oops: )

ko obrazovan?pa jeste imam nizu kuvarsku i srednju somacicku skolu...tacnije kurs...bila sam medju srednjima po uspehu...nije ni to lose...

jel se racuna kurs usne harmonike??????
:roll:

Vragolasta Amfibija:
ma ko emotivac !!!

ovde samo ja smem to da budem !!!

(gde se ide u skolu za to? :oops: )

ko obrazovan?pa jeste imam nizu kuvarsku i srednju somacicku skolu...tacnije kurs...bila sam medju srednjima po uspehu...nije ni to lose...

jel se racuna kurs usne harmonike??????
:roll:
Da nismo zajedno isli u "drvnopreradzivacku"
P.S.nemoj vise da me zezas,sto neznam da razlikujem dj i dz :oops:

8)
AJIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!F A T A M O R G A N A!!!!!!!
MONUMENTALNO I NEVEROJATNO, AM PAK TUDI SE VEDA, V' SODELOVANJU Z NARAVO, ŠTO BI REKLI ONI GORE, MISLIM RUNOLISTIČI UZ USKLAĐENO JODLOVANJE SAS BRDA NA BRDO!
ETO, LEPO JA KAŽEM, OBRAZOVANA, FINA, LEPA I BLA, BLA A ONA PRIZNEDE SAMA PLUS ZAVRŠEN KURS ZA DUVANJE, TO JEST, ARMONIKU I TO USNU! OVOJ NISAM OČEKIVAO ALI...BLAGO ONOM KOME ĐE DA DUVA U ARMONIKU OVAJ SVIRA. TAJ INSTRUMENT ĆE DA RADI...''LE LEEEEE BATEEEE'' KAKOJ PEVA GRUPA DIFENS OTKUDE JE NAIS ILI TI NIŠ. KAD IZIĐEŠ NA NIŠKU UTOBUSKU STANICU AKO U PRVI 5 MINUTA NE ŠUJEŠ: '' A BE BATE JE BAGA'' NISI U NIŠ, NEGLO SI PROMAŠEO ALI IMA PREPORUKA I TO OPASANA. AKOJ IDETE TAMO NEMO DA NE ODETE U ''KAZANDŽIJSKO SOKAČE'', ĆU SE NALJUTIM OPASNO, LE LEEE ŠTO JE DOBROOOO, PRAVA SRBIJA BRE NA JUG!!! MA YUGO BRE! ZNAO SAM DA SI EMOTIVAC ALI NEĆU NIKOM DA KAŽEM. IMA SPECIJALNI KURS ZA TOJ PSINOMATIČKO OPONAŠANJE I IZRAŽAVANJE ZBOG RADI RAZNE SITULACIJE ALI KOJ ĆE GA ZNA, ŠTO PEVA DŽONI BE ŠTULIĆ ''TEŠKO VREME...'' I JES, UPRAVU ČOVEK A POBEO ZA OLANDIJU.MA MIRJAMN ME ZABRINJAVA. DEVOJČE SAMO MEĐU TOLKI NACIONALIZAM A JOŠ SOSA, NIJE LAKO. NEMO DA JE NAPADATE, SAMO DA JE VOLETE I TOJ MLOGO, ONA JE UMETNIČKA DUŠA I SUPTILNA ...OĆU KAŽEM IZISTINSKI ALI BRE, I ONA MU DOJĐE MALI ĐAVOLAK, ĆE IZGINEMO KI MANČESTER SA AMFIBIJU I NJU. DODUŠE POŠTO JE AMFIBIJA MOŽ SE SPASEMO POTOPA I BREZ NOJEV ČAMAC ALI KOJ BI GU ZNAO. SAS NJU JE SVE MOGUĆE. JA IMAM NEKI KURSEVI ZA LAĐENJE I VARENJE RAZNI MATERIJALI UKLJUČUJUĆI I OBRADU, MISLIM BRE FRANCUSKU, ONOJ SAS ...I OBAVEZNO KAŽU JEZIK U USTA. MAA, MISLIM JA NIJE HIGIJENSKI ALI IMA REŠENJE. UGRADIŠ PROTEZU, KUPIŠ TRI.ČETIRI PA NOSIŠ I MENJAŠ PO POTREBI, BEM TI RE4ZERVNE KOJ ULOŠCI ZA PONETI. ONOJ SAS POJASEVI NIJE LIŠE. ČUO SAM IMA NEKI POJASEVI NEVINOSTI SE NABAVU PA AKOJ NEKI IMA PREPORUKU ILI VEZU ZA ŠVERC DA OPRAVIMO POSO, IMA SE PRODAJU SAMO TAKOJ, PO OSNOVNE ŠKOLE NAROČITO, MODA BRE. NEGLE...NEMA NAM GA IGGY??? DAL SE USPAVAO ILL NA GODIŠNJI OTIŠAO. AJ PA SAD, MORA SI KRENEM, POLAZI MI LOKAL ZA DONJI PRASETINAC PA DA NE ZAOSTANEM!!! :shock:

BluEyes:
8)
AJIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!F A T A M O R G A N A!!!!!!!
MONUMENTALNO I NEVEROJATNO, AM PAK TUDI SE VEDA, V' SODELOVANJU Z NARAVO, ŠTO BI REKLI ONI GORE, MISLIM RUNOLISTIČI UZ USKLAĐENO JODLOVANJE SAS BRDA NA BRDO!
ETO, LEPO JA KAŽEM, OBRAZOVANA, FINA, LEPA I BLA, BLA A ONA PRIZNEDE SAMA PLUS ZAVRŠEN KURS ZA DUVANJE, TO JEST, ARMONIKU I TO USNU! OVOJ NISAM OČEKIVAO ALI...BLAGO ONOM KOME ĐE DA DUVA U ARMONIKU OVAJ SVIRA. TAJ INSTRUMENT ĆE DA RADI...''LE LEEEEE BATEEEE'' KAKOJ PEVA GRUPA DIFENS OTKUDE JE NAIS ILI TI NIŠ. KAD IZIĐEŠ NA NIŠKU UTOBUSKU STANICU AKO U PRVI 5 MINUTA NE ŠUJEŠ: '' A BE BATE JE BAGA'' NISI U NIŠ, NEGLO SI PROMAŠEO ALI IMA PREPORUKA I TO OPASANA. AKOJ IDETE TAMO NEMO DA NE ODETE U ''KAZANDŽIJSKO SOKAČE'', ĆU SE NALJUTIM OPASNO, LE LEEE ŠTO JE DOBROOOO, PRAVA SRBIJA BRE NA JUG!!! MA YUGO BRE! ZNAO SAM DA SI EMOTIVAC ALI NEĆU NIKOM DA KAŽEM. IMA SPECIJALNI KURS ZA TOJ PSINOMATIČKO OPONAŠANJE I IZRAŽAVANJE ZBOG RADI RAZNE SITULACIJE ALI KOJ ĆE GA ZNA, ŠTO PEVA DŽONI BE ŠTULIĆ ''TEŠKO VREME...'' I JES, UPRAVU ČOVEK A POBEO ZA OLANDIJU.MA MIRJAMN ME ZABRINJAVA. DEVOJČE SAMO MEĐU TOLKI NACIONALIZAM A JOŠ SOSA, NIJE LAKO. NEMO DA JE NAPADATE, SAMO DA JE VOLETE I TOJ MLOGO, ONA JE UMETNIČKA DUŠA I SUPTILNA ...OĆU KAŽEM IZISTINSKI ALI BRE, I ONA MU DOJĐE MALI ĐAVOLAK, ĆE IZGINEMO KI MANČESTER SA AMFIBIJU I NJU. DODUŠE POŠTO JE AMFIBIJA MOŽ SE SPASEMO POTOPA I BREZ NOJEV ČAMAC ALI KOJ BI GU ZNAO. SAS NJU JE SVE MOGUĆE. JA IMAM NEKI KURSEVI ZA LAĐENJE I VARENJE RAZNI MATERIJALI UKLJUČUJUĆI I OBRADU, MISLIM BRE FRANCUSKU, ONOJ SAS ...I OBAVEZNO KAŽU JEZIK U USTA. MAA, MISLIM JA NIJE HIGIJENSKI ALI IMA REŠENJE. UGRADIŠ PROTEZU, KUPIŠ TRI.ČETIRI PA NOSIŠ I MENJAŠ PO POTREBI, BEM TI RE4ZERVNE KOJ ULOŠCI ZA PONETI. ONOJ SAS POJASEVI NIJE LIŠE. ČUO SAM IMA NEKI POJASEVI NEVINOSTI SE NABAVU PA AKOJ NEKI IMA PREPORUKU ILI VEZU ZA ŠVERC DA OPRAVIMO POSO, IMA SE PRODAJU SAMO TAKOJ, PO OSNOVNE ŠKOLE NAROČITO, MODA BRE. NEGLE...NEMA NAM GA IGGY??? DAL SE USPAVAO ILL NA GODIŠNJI OTIŠAO. AJ PA SAD, MORA SI KRENEM, POLAZI MI LOKAL ZA DONJI PRASETINAC PA DA NE ZAOSTANEM!!! :shock:
LEPO SROCENO NEMA STA ALAL VERA

@BluEyes

sve je to lepo sto pishesh...zanimljivo...ali molim te da vise ne koristis velika boldovana slova,mislim...prvo ..niko nece da ti procita ceo post jer nema tacka...zarez...veliko slovo(nema ni kod mene :oops: )...monotono je i dosadno...a drugo,to znaci da se deres nekom kad tako pishesh.

ja bih volela kad bi uvazio moju molbu :lol:

Vragolasta Amfibija:
@BluEyes

sve je to lepo sto pishesh...zanimljivo...ali molim te da vise ne koristis velika boldovana slova,mislim...prvo ..niko nece da ti procita ceo post jer nema tacka...zarez...veliko slovo(nema ni kod mene :oops: )...monotono je i dosadno...a drugo,to znaci da se deres nekom kad tako pishesh.

ja bih volela kad bi uvazio moju molbu :lol:
hej vragolanko ma nema sta ti si bas neka lepo vaspitana , kulturna, a rekao bih i veoma mirna...

:oops: Dobro devojčice. Hoću pošto sam emotivno vezan za tebe pa zato...

Ajiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!F a t a m o r g a n a!!!!!!!
Monumentalno i neverojatno, am pak tudi se veda, v' sodelovanju z naravo, što bi rekli oni gore, mislim runolističi uz usklađeno jodlovanje sas brda na brdo!
Eto, lepo ja kažem, obrazovana, fina, lepa i bla, bla a ona priznede sama plus završen kurs za duvanje, to jest, armoniku i to usnu! Ovoj nisam očekivao ali...blago onom kome đe da duva u armoniku ovaj svira. Taj instrument će da radi...''le leeeee bateeee'' kakoj peva grupa difens otkude je nais ili ti niš. Kad iziđeš na nišku utobusku stanicu ako u prvi 5 minuta ne šuješ: '' a be bate je baga'' nisi u niš, neglo si promašeo ali ima preporuka i to opasana. Akoj idete tamo nemo da ne odete u ''kazandžijsko sokače'', ću se naljutim opasno, le leee što je dobroooo, prava srbija bre na jug!!! Ma yugo bre! Znao sam da si emotivac ali neću nikom da kažem. Ima specijalni kurs za toj psinomatičko oponašanje i izražavanje zbog radi razne situlacije ali koj će ga zna, što peva džoni be štulić ''teško vreme...'' i jes, upravu čovek a pobeo za olandiju.ma mirjamn me zabrinjava. Devojče samo među tolki nacionalizam a još sosa, nije lako. Nemo da je napadate, samo da je volete i toj mlogo, ona je umetnička duša i suptilna ...oću kažem izistinski ali bre, i ona mu dojđe mali đavolak, će izginemo ki mančester sa amfibiju i nju. Doduše pošto je amfibija mož se spasemo potopa i brez nojev čamac ali koj bi gu znao. Sas nju je sve moguće. Ja imam neki kursevi za lađenje i varenje razni materijali uključujući i obradu, mislim bre francusku, onoj sas ...i obavezno kažu jezik u usta. Maa, mislim ja nije higijenski ali ima rešenje. Ugradiš protezu, kupiš tri.četiri pa nosiš i menjaš po potrebi, bem ti re4zervne koj ulošci za poneti. Onoj sas pojasevi nije liše. Čuo sam ima neki pojasevi nevinosti se nabavu pa akoj neki ima preporuku ili vezu za šverc da opravimo poso, ima se prodaju samo takoj, po osnovne škole naročito, moda bre. Negle...nema nam ga iggy??? Dal se uspavao ill na godišnji otišao. Aj pa sad, mora si krenem, polazi mi lokal za donji prasetinac pa da ne zaostanem!!!
Eto, šta da ti kažem, znam ja... :wink:

E pa mala baš to! Eto vidiš, lepo ja kažem da sam vezan emotivno za tebe kad ono...PRASE je čudo, što bi rekli iz lijepe njihove ''GUDA''. Aha, kad smo kod toga znaš li kak oni kažu za prase ili svinju. Izginuo sam od smejanje kad sam čuo BLATOBRČKALO!!!
Krasno, ja pa sad nije vreme za konflikte, moji kompići su tak maximalni pa... Nego slušaj vraže mali. Počinje otvoreno prvenstvo u Donjem prasetincu, Livadsko Brdska Liga, Džumbus, Džumbus Mašala pa pošto imamo slični afiniteti neću zovem kliniku Baklave ovaj tedoh reći Anlave jer si ti tu za sve...Da intervenišemo i utepamo jedno pa posle ima da cvrčiiiiiiiii a može i dimljeno uz pesmu ''Turio Ljubiša pivo das oladi'', le leeee bateeee, to je... :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back