Sticanje novih poznanstava putem kurseva, treninga i drugih zajednickih aktivnosti...

Kurseve upisuju dve grupe ljudi::lol:

1. koji su tu da nešto nauče, tj zbog kursa
2. koji su tu da bi nekog smuvali ili eventualno proširili krug poznanika/prijatelja

E sad, ovi prvi mogu, a ne moraju da se zbliže s nekim jer im zbližavanje nije primarni cilj. Ili krenu sa drugaricom pa se nje drže k'o pijan plota. :confused: (npr u mojoj grupi za aerobik ima par devojaka koje jedva promrmljaju "ćao", sa nekima se fino isćaskam o upali mišića, ali neke dublje komunikacije nema).

Ovi drugi će da crknu od muke ako ne uspeju u nameri da nađu muža/kres kombinaciju/najbolju drugaricu.

zato sto su kokosija drustva posebna tvorevina koju gaje uglavnom emotivno neispunjene zenske osobe
odlike - drze se u grupi, a ideja vodilja im je Seks i grad
naravno, muskima je u tu tvorevinu zabranjen pristup, jer zaboga to je njihov krug, kao da muskarci ujedaju
u potaji zarko zele da budu odvojene od drustva, a drustvo je to koje daje konacan sud o njihovom udvaracu, momku ili partneru

btw. ne vidim vezu s pile-tovim druzenjem ko s kim zeli, to je valjda normalno

Niko ne kaze da su devojke krive, prosto mi nije jasno sta je toliko zapeo da bude deo tog kruzoka. :dontunderstand: Mozes naici na osobu koja ti lezi, sa kojom se poklopis pa pocnete da se druzite. Ali cim su tu vise od dve zene... u najboljem slucaju tri... postaje guzva, pocinju ogovaranja. A onda se krdu priklanjaju ostale, obicno nesigurne, cisto da ne shtrche i da ne budu predmet ogovaranja. E onda one ogovaraju one preostale... i tako to ide. Slatka moja, draga, cico, mico... cmok, cmok... kafa, sokic, bioskop, casica razgovora:" Znas ona Savicka nije poslala dete na ekskurziju, satro nemaju para, a ima za vestacke nokte i feniranje svaka 3 dana! Zamisli draga moja!" :eek:...
I sto bi iko normalan trosio svoje vreme i energiju na ta vestacka zblizavanja i druzenja? :think:

Ne razumem, zašto su u čitavoj priči ispale krive devojke koje su eto, rešile da se druže i van kursa? Znači ako upoznaš nekog na fitnesu ili u kraju (šetate kučiće u isto vreme) po difoltu si kokoš jer eto želiš da odeš na kafu sa tom osobom ili je pozoveš na kolače kod sebe kući?
Svako od nas ima pravo da bira sa kim će provoditi slobodno vreme. To što postavljač nije uspeo da se socijalizuje, više govori o njemu nego o njima.

Svi znamo kakve mračne namere se kriju iza toga :per:

A sta su to pa one pokusale da daju??

Inace su starije od mene jedna 2 godine, druga isto, treca oko 5-6, cetvrta 10+ :P

A ja imam preko 20...tako da nisu to vise neki klinci u pitanju.

Mozda imam malo neobicne teorije ili izjave tokom lekcija, a pricalo se i da sam ranije kresnuo profesorku, mada to je samo zajebancija...ali to nije razlog za...Ma ljudi nemaju emocionalnu inteligenciju, ja to ne bih zaposlio ni u stali...osnovna kultura je da se nikad (barem ne javno) ne prave planovi koji implicitno iskljucuju osobu koja direktno slusa te "dogovore".

A motiv da ih zovem da izadju pa ne znam...na sta...kafu? Pice? Sve, ili samo neku? Deluje mi skroz bezveze? Mislim kada to jedna od kokoski predlozi deluje normalno, ali ako ja predlozim deluje malo...neobicno zar ne? :hahaha:

Homofobicna stvorenja opterecena sindromom "ali mi se ne poznajemo..." kao i vecina ljudi danas. Obicno na tako nesto odgovorim "Bravo genijalno, imas super moc zapazanja. Nikada nisam sreo inteligentniju osobu od tebe" :hahaha::hahaha:

A što hoćeš da se družiš sa njima kad su kokoške?
Ako hoćeš druženje traži kurs sa više ljudi ili sa predmetom koji će vas više povezivati.

Načitao sam se dosta gluposti (ženske) na ovom forumu, pa da i ja reknem koju. Ovo što ja pišem je provereno u praksi tako da ga neko može upotrebiti kao istinitu informaciju a i ne mora. Ženske uopšte (u našem okruženju) su isfrustrirane do bola. Nije njima ni do muškarca ni do sexa ni do braka (osim ako ih prosi Bil Gejts). Više puta u zadnje vreme idem po kojekakvim seminarima na kojima je 80% učesnika ženskog pola preko 30 god. Mnoge od njih su raspušetenice/udovice i naravno stalno se jadaju jedna drugoj i svima ostalima kako je težak život bez muškarca/muža ali eto one su heroji pa nekako (jedva) izdržavaju ali najbitnija je sreća njihove dece (koja su još malo za udaju/ženidbu) pa eto kad se deca srede/snađu u životu e onda će stara majka da se malo opusti i proživi (valjda od 70-80 godine života):confused:
Naslušao sam se ovih priča na stotine tako da bilo koja od pametnih forumašica koja proba da me demantuje...duva u sladoled. :whistling:
Međutim i pored tih ženskih tripova i glumljenja paćenica i požrtvovanih majki one ipak koketiraju...izazivaju...oće i da uštinu nezaštićenog muškarca. Kad nakon tih provokacija ja dotičnu osobu uhvatim nasamo pa je pitam u 4 oka jel oće ona jedan vatreni sudar kod mene u sobi....one odbiju sa žgražanjem. Te šta ja mislim, te nije to samo tako, te ona ne bi pogazila uspomenu na svog pokojnog Tozu...itd. :roll:
I tako...seminari traju 4-5 dana....one se nećkaju i nećkaju i NIŠTA.
Ali posle seminara dolaze najinteresantniji deo priče. Pošto na kraju svi izmenjamo vizit-karte, nakon nekoliko sati već počinju da mi stižu porukice...bockanja...vicevi...poneka ljubavna izjava...ŠTO ME STRAŠNO NERVIRA. Uglavnom ih ignorišem a nekad moram i da budem grub da ih otkačim.
Zašto???
Pa zato što je bila tri dana kraj mene i nije htela ni da se poljubi u obraz a sad kad je otišla u svoju Makedoniju/Sloveniju/Crnu goru sad se kao tek setila mene...i kao sad se pokajala što nismo.....:bljak:

SVE TO TREBA U LUDARU. :evil:

Mentalitet žena na ovim prostorima je najcrnje dno dna što se tiće emocija. Sve je toliko pojeftinjeno pa skoro na nivou onih premia proizvoda u maxi diskontu i španskih serija koje usisasvaju. Ponašanja su potpuno nelogična i uglavnom dvoličnost zauzima 90% što mene izluđuje pa sam lepo odlučio da nemam veze sa tim... devojkama :)

Ovde stvarno ne znaš šta kupuješ, u jednom trenutku divna, obrazovana dušebriznica a u drugom - monstrumčina. Ćao zdravo što kažu u jednom radio kvizu mislim da je top fm :lol:

Osnovne ženske odlike na ovim prostorima: Dvoličnost, neodlučnost i interesi.

Pa šta ćemo sad, da svi postanemo homoseksualni? :lol:
Nego, postavljač teme se ne bi uklopio ni u muško društvo verovatno, s obzirom na to da polaže puno pravo da ga neko trpi kad nije zanimljiv...

A najbolje je kad forumaš grdi žene, koje su postale bezdušne, forumašica kudi muškarce, pa se onda njih dvoje zbliže da dokazuju suprotno. :zper:
Mala šala :kolac:

Poslednja izmena:
Načitao sam se dosta gluposti (ženske) na ovom forumu, pa da i ja reknem koju. Ovo što ja pišem je provereno u praksi tako da ga neko može upotrebiti kao istinitu informaciju a i ne mora. Ženske uopšte (u našem okruženju) su isfrustrirane do bola. Nije njima ni do muškarca ni do sexa ni do braka (osim ako ih prosi Bil Gejts). Više puta u zadnje vreme idem po kojekakvim seminarima na kojima je 80% učesnika ženskog pola preko 30 god. Mnoge od njih su raspušetenice/udovice i naravno stalno se jadaju jedna drugoj i svima ostalima kako je težak život bez muškarca/muža ali eto one su heroji pa nekako (jedva) izdržavaju ali najbitnija je sreća njihove dece (koja su još malo za udaju/ženidbu) pa eto kad se deca srede/snađu u životu e onda će stara majka da se malo opusti i proživi (valjda od 70-80 godine života):confused:
Naslušao sam se ovih priča na stotine tako da bilo koja od pametnih forumašica koja proba da me demantuje...duva u sladoled. :whistling:
Međutim i pored tih ženskih tripova i glumljenja paćenica i požrtvovanih majki one ipak koketiraju...izazivaju...oće i da uštinu nezaštićenog muškarca. Kad nakon tih provokacija ja dotičnu osobu uhvatim nasamo pa je pitam u 4 oka jel oće ona jedan vatreni sudar kod mene u sobi....one odbiju sa žgražanjem. Te šta ja mislim, te nije to samo tako, te ona ne bi pogazila uspomenu na svog pokojnog Tozu...itd. :roll:
I tako...seminari traju 4-5 dana....one se nećkaju i nećkaju i NIŠTA.
Ali posle seminara dolaze najinteresantniji deo priče. Pošto na kraju svi izmenjamo vizit-karte, nakon nekoliko sati već počinju da mi stižu porukice...bockanja...vicevi...poneka ljubavna izjava...ŠTO ME STRAŠNO NERVIRA. Uglavnom ih ignorišem a nekad moram i da budem grub da ih otkačim.
Zašto???
Pa zato što je bila tri dana kraj mene i nije htela ni da se poljubi u obraz a sad kad je otišla u svoju Makedoniju/Sloveniju/Crnu goru sad se kao tek setila mene...i kao sad se pokajala što nismo.....:bljak:

SVE TO TREBA U LUDARU. :evil:

Ti je zoves na sex, a ona nece samo to....sta ovde nije jasno?

Objasnicu problematiku na jednom primeru:

Idem na kurs spanskog vec godinu dana, grupa se mozda tokom vremena malo menjala, ali uglavnom su tu istih 4-5 ljudi, od toga je samo jedan muskarac koji retko dolazi tako da cu generalisati celu situaciju na zene.

Dakle posle casa skupe se ispred zgrade da jos malo popricaju zatvorene u krug kao kvocke. Ja se tu prisljamcim sa potpunim pravom, i niko jos nije bio toliko drzak da me istera jer niko jelte ne zeli pobesnelog kolegu posebno u grupi za strani jezik gde je komunikacija bitan faktor :per:
Ali vidi se da bas nesto i nisu entuzijasticne, mada ako postavim neko dobro pitanje ili se ukljucim u pricu generalno saradjuju. A onda svaka onu drugu pod ruku i odose.

Problem je u tome sto stalno pricaju u stilu "devojke mora da se nadjemo negde da se ispricamo", cak su dva puta i bile u kaficu, slavile i neki rodjendan, mene nikad niko nije zvao iako sam deo te grupe, kao i da ne postojim van ucionice.

Da naglasim da se niko nije medjusobno poznavao pre kursa.

Ne verujem da bih se muvao bas sa nekim iz grupe, ali ne bi bilo lose biti deo tog socilanog kruga, zbog druzenja, mozda nekih drugarica i slicno; kao u USA recimo.
Mada znajuci pouzdano da samo jedna od njih ima stalnu vezu, ne znam koji ***** glume. Ne trebaju im nova poznanstva?

Brojeve telefona nikakve nisam ni hteo da trazim, jednom sam pitao kada nisam bio cele nedelje sta su imali za domaci i jedna matorka mi je rekla nista mnogo vazno, samo su vezbali neke recenice koje ce vec profesorka da mi da itd. Valjda se uplasila da cu joj traziti svesku :D
Uostalom da nekom treba moj broj, trazile bi ga i same :whistling:
Kladim se da se ubiše od jadanja kako im muškarci ne prilaze, kako su nepreduzumljivi, dezorjentisani, nikako da učine prvi korak i kako će , uskoro, žene grliti panjeve:lol:

E al pazi... Gnuša se kuvanja... Gadi se kućnih poslova... Gadi se braka... Gadi se dece???!!??!? zgražava se bolje reći... Gade se i hebanja koliko sam primetio dok se ne navade :lol:

Današnje devojke su zlo.

Tvoj komentar nas vraća ponovo na moje pitanje "Sa kakvim se to devojkama zabavljaš, crni Mario?". I nemoj reći "sa intelektualkama" jer poznajem veliki broj fakultetski obrazovanih dama, koje su i izvrsne kuvarice, i uredne su, imaju i decu i muža, rade, pametne su i zabavne...
Pazi se, ako stalno nalećeš na iste pacijente, razmisli da i ti nemaš istu dijagnozu. Slično se sličnom raduje.

Tvoj komentar nas vraća ponovo na moje pitanje "Sa kakvim se to devojkama zabavljaš, crni Mario?". I nemoj reći "sa intelektualkama" jer poznajem veliki broj fakultetski obrazovanih dama, koje su i izvrsne kuvarice, i uredne su, imaju i decu i muža, rade, pametne su i zabavne...
Pazi se, ako stalno nalećeš na iste pacijente, razmisli da i ti nemaš istu dijagnozu. Slično se sličnom raduje.

Ne odgovaraj mi sa prizvukom zenske dvoličnosti i očekivanom podelom krivice, ja sam napisao svoje iskustvo i stojim iza toga. Nisam neki zenskaroš da svakoj koja traži dam, znači jako držim do sebe jer znam koliko vredim. ne jurim manekenke pa sad da nailazim na panjeve, nasuprot... To može da bude sasvim prosečna devojka koja ima nešto zanimljivo u sebi. Šta sam hteo da kažem, u kući im roditelji pune glavu kako su one posebne i kako zaslužuju više... Mnogo više nego što i same mogu da zamisle pa onda mislite sa kakvim one "kapitalom" ulaze u vezu :lol:

Sve najgore što mi se desilo u životu upravo je vezano baš za ženski rod. Danas na žalost, ljubav više ne postoji, samo ženski interes.

Ti je zoves na sex, a ona nece samo to....sta ovde nije jasno?

A šta treba? Da joj pevam serenadu pod prozorom? Da idem sa kumom kod njenog tate da isprosim njenu ruku? Da se vodamo za rukice i ljubimo u parku iza hotela? I tako sva tri dana seminara. A onda da joj pišem porukice i da patim za njom sledećih 20 godina. A onda u nekom sledećem životu....možda i dobijem od nje.
Ajde objasni mi vašu iščašenu žensku logiku? :neutral:

Back