VoSlavu
Ističe se
- Poruka
- 2.786
Можда није сада за неке Србе повратнике из комуниста, али у средњем веку је била. Овде је реч о средњем веку, и ко онда није био Србин Светосавац није био ни Србин.
ako je reč o vremenu pre Rastka, onda ovo ne stoji ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Можда није сада за неке Србе повратнике из комуниста, али у средњем веку је била. Овде је реч о средњем веку, и ко онда није био Србин Светосавац није био ни Србин.
ako je reč o vremenu pre Rastka, onda ovo ne stoji ?
ti odrices srpstvo nekih 70 % srba, jer nisu pravoslavci.
Kakvi pravoslavci, oni ne veruju u ikakvog boga.

Koliko i drugi upisi.
@vujadin
mene pitas? nisam ja nista rekao
Не, извини. То је био одговор Константину. Сад тек видим да сам га погрешно проследио.

Не ја, него они сами себе одвојише од Срба. А од куд ти 70%?
Kristalizirana srpska nacija je nastala kroz nacionalnu pravoslavnu crkvu. Nema Srba izvan pravoslavlja, a nekoliko često navođenih pojedinaca su izuzetci koji to potvrđuju.
Ovo o čem pišeš je rano doba u kojem ni nema srpske nacije lege artis, nego se tek formira na temeljima koje je postavio Sv. Sava.
Овде је реч о средњем веку, и ко онда није био Србин Светосавац није био ни Србин.
Kolko srba stvarno veruju da je tamo neki jevrejski Mesija bog i da ce se on opet vratiti. I mi i svi koji cu umreli cu opet ziveti u vecnosti i radosti.
reko bi nikad.![]()
Многи су кроз историју претварали своје жеље у историјске чињенице, али су са њиховим одласком отишле и њихове жеље.

Многи су кроз историју претварали своје жеље у историјске чињенице, али су са њиховим одласком отишле и њихове жеље.
Verovatno daleko vise nego sto bi antijevrejski fanatici voleli.
nikad nisam reko da neverujem da je Joshua ben Miriam mesija.
Pitanje kolko srbi u to veruju.
Cekaj, a sta je sa Sasima i mletackim trgovcima?
Zar nisu postojali sporazumi sa zemljama iz kojih su dolazili da oni imaju svoja svetilista?
Da ali ovde se prica o malo vecim narodima.
Mletaca, Dubrovcana, Nemacki i spanski placenici i nemacki rudari je naravno bilo za mnogim drugim narodima ali ja sam se odnosijo na one malo vece narode.
Srbi su postojali i pre pravoslavlja.
U tom slucaju tada u Evropi nema ni jedne nacije lege artis vec su sve bile u fazi formiranja.