Štednja struje ko u Rumuniji za vreme Čeušeskua!

HOLDING „Ruski svemirski sistemi“ (deo „Roskosmosa“) završio je radove na projektu perspektivne svemirske elektrane koja će prenositi sunčevu energiju iz svemira na Zemlju, saopštila je pres-služba holdinga.​

Pročitajte u novostima interesantan projekat​

Jesi i u svemiru krao ratkapne od šahtova

Autorska tema.

Sedim u trpezariji i pokušavam da pročitam mikro deklaraciju na pakovanju sira i ne ide mi nikako. Led sijalica 10 vati (proizvođač se kune da sija kao 100 vati) ustanem i zamenim je klasičnom od 100 vati i gle čuda iz prve pročitam šta piše na mikro papiriću. Vučić bi mi sa teve ekrana verovatno rekao u tom trenutku da posetim oftalmologa i da je sijalica okej ali je tv bio isključen i pre nego što je on progovorio oko 9h prilikom njegove redovne tv trovačine.

Dakle Srbija je u mračnom dobu diktatorskog režima gde ako upališ tri sijalice istovremeno račun za struju ti odmah skoči sa 3000 dinara na 6000. Ako pak pomisliš da skuvaš nešto i okupaš se svaki dan, račun za struju ide na vrtoglavih 10.000 dinara! Najbolje je smrdeti u mraku jesti tvrdu hranu i tada se račun za struju vrti oko 2500 din.

Dakle Srbija je danas kao u doba Čaušeskua kada je u Rumuniji bila dozvoljena maksimalna sijalica od 40 vati!

Šta bulazniš bre, meni je račun čak manji negu u istom mesecu prethodne godine.

Jesi i u svemiru krao ratkapne od šahtova
Su-35-901.jpg

Šta bulazniš bre, meni je račun čak manji negu u istom mesecu prethodne godine.

Pogledajte prilog 1079770
Disrtibucija krade nezavisno od vlasti. Nama je recimo racun bio identican za decembar i januar 2006/2007 a pola decembra nismo uopste bili u stanu.
a decembar na januar 2017/2018 su zestoko opleli imali smo racune preko 20k dinara sto je jos dobro posto je ljudima stizao racun 40+k :P

Ja zaista ne verujem šta čitam....blago je reći da sam zapanjen. Razumem da je politika ušla u sve pore ovog društva kao kolektiviteta ali i svakog pojedinca. Sve se svodi na za i protiv. Ove zime će više restrikcije struje biti po EU nego u Srbiji. Što se tiče struje, koliko potrošiš - toliko platiš. Bile su tri zone a i sada su: https://www.servisinfo.com/cena-struje
Tvoj izbor je da li ćeš "štedljive sijalice" ili ne, nije ni vučićev ni perin ni mikin, tvoj džep diktira.
Decko je Djilasova podguzna gljiva. Dosao je da zagadi ovo malo cistog

Back