Stavljati veći novac na sigurice

mekflaj

Poznat
Poruka
8.291
Šta mislite o toj kladioničarskoj strategiji?

Odigram ponekad siguricu, jedan meč za 1k din, i obično dobijem.
Čisto da imam negde da izađem u prošetku.
I onda kažem sebi, što nisi stavio više para.

Evo Čelzi sve gazi, zamislite da je neko ulagao100k din za svaki meč a da je izbegavao derbije.

neka je 30k po meču zarada, 300k bi za tri meseca imao.

Dakle, 100k mesečni prihodi, a ne radiš ništa...

Брате, све то у теорији изгледа лепо. И рачуница ти је фина :) а лако је бити генерал после битке.
Поменуо си Челси - могло је лако да се деси да против Паласа остане 1-1, рецимо. Што рече колега, коцка је округла. Свакако да је најсигурније ставити велики новац на малу квоту, али треба тај новац зарадити, освојити, шта год, па га онда тако лако уложити :) 1.000 је пристојна цифра, али пробај са 5.000 :) неће ти бити свеједно. Ја скупљам од кусура ситниш, па повремено одем и одиграм нешто, да се занимам. Веће ми је задовољство тачност, од добитка, а буџет не пати :) ако будем некад у прилици, одиграћу ову у теорији најсигурнију варијанту.

da je tako svi bi igrali sigurice,dobijali i kladionice bi bile u minusu,sto znaci zatvarale bi se
a upravo je obrnuto

Не мислим тако, јер ретко ко се усуди да стави велике паре на малу квоту. Ти који то раде, а познајем их неколико, добијају у, рецимо, 70% случајева.

Odigram neki sastav za 100 din, 200, 300, ali kad singliram stavljam 500 - 1000. Tako uvek, nadam se da me taj od 500, 1000 vadi. Ali problem je uvek što i to može da te obori. Igrali su Roma - Chievo, stavio sam 1, dobije Chievo, igraju Roma - Fiore (Fiore u naletu gazi sve) dobije Roma, tako da sam tu pukao 2 soma na te sigurne... Ništa nije sigurno, kako je Arsenal pukao a vodio je, pa su u LP imali 3-1 a na kraju 3-3 protiv Anderlehta...

Ništa nije sigurno, kada bi svi znali ko će dobiti uložili bi više. Ja sam igrao LP sad, odigrao tiket za 100, ali sam stavio Sporting - Shalke 2, shvatio da se zeznuo i odigrao singl Sporting - Shalke 1 na 500, vratio sve uloženo ali nije to neka zarada.

'Ајде, људи, мора да постоји још неки кладионичар овде, да подели своје искуство :)

- - - - - - - - - -

Наравно...зато и јесу игре на срећу, никад се не зна шта ће бити.

generalno nije losemisljenje ako se drzis samo sigurica
ako izaberes, chelsu, bajerna, reala i igras ih pojedinacno po 1000 dinara a dobijaju ok 60-70% utakmica ne mozes biti u gubitku al nemas ni neku zaradu cista racunica na kvoti od 1,35 stavis 3000 hiljada a dobijes samo 4000
jeste da si ove nedelje 100 u dobitku zato sledece nedelje ako puknes si opet na nuli..ako tako gledas u sustini igras sa svojim parama cele sezone sa mozda malo dobitka
naravno cim pocnes da kombinujes tu vec gubis

šokirao sam se kad sam danas pročitao u kuriru kako kladionica mocart zeza čoveka i neće da mu isplati dobitak, ogorčen sam, mogu da zamislim kako je njemu....

lik stavio 20k din da će sudija na meču sautemptona pokazati 4,5+ žutih kartona, dobitak 40k

sudija pokazao 5 žutih, ali je 5. žuti bio drugi žuti istom igraču, i kladionica, tj. neljubazna osoba na reklamacijama, mu sad kaže da dva žuta oni računaju kao jedan crveni iako to nigde u pravilima igre nisu naglasili! pa po kladinici mocart ispada su bila 3 žuta i jedan crveni karton na meču, iako je sudija 5 puta u vis pokazivao žuti karton.... eeeeeeeeee.....

a zakon za zaštitu potrošača kaže da ako u pravilima nije to unapred objašnjeno, zaključuje se u korist potrošača, trebalo bi da ih dobije u sporu.... a kladinici preti kazna od 300k do 2m din...

U Srbiji je tako da su potrošači uvek na poslednjem mestu, svi gledaju da te preje*u... Tako su mojoj sestri rekli da ne vraćaju novac u slučaju pokvarenog proizvoda nego eventualno mogu da joj daju nešto drugo, jer se njima ne isplati da vrate pare. Tako i ovi gledaju da ti ne daju tih 40k i to je to...

Što kaže Leon, ako igraš na Real, Barsu, Chelsea i tako te klubove, spuste kvotu na bezobrazno malo, nekad je na Bayern i do 1.15, miiiislim, treba da uložiš 100k da bi bio na nekom dobitku j b t... A ako igraš na one slabije tu slabo i dobiješ, po 200 din, to ti danas dovoljno za jedno piće i kafiću.

šokirao sam se kad sam danas pročitao u kuriru kako kladionica mocart zeza čoveka i neće da mu isplati dobitak, ogorčen sam, mogu da zamislim kako je njemu....

lik stavio 20k din da će sudija na meču sautemptona pokazati 4,5+ žutih kartona, dobitak 40k

sudija pokazao 5 žutih, ali je 5. žuti bio drugi žuti istom igraču, i kladionica, tj. neljubazna osoba na reklamacijama, mu sad kaže da dva žuta oni računaju kao jedan crveni iako to nigde u pravilima igre nisu naglasili! pa po kladinici mocart ispada su bila 3 žuta i jedan crveni karton na meču, iako je sudija 5 puta u vis pokazivao žuti karton.... eeeeeeeeee.....

a zakon za zaštitu potrošača kaže da ako u pravilima nije to unapred objašnjeno, zaključuje se u korist potrošača, trebalo bi da ih dobije u sporu.... a kladinici preti kazna od 300k do 2m din...

jasno
da ne bi platili kaznu isplatice ga
moj ortak je igrao jedne godine na Bajern uvek X-1 tj X-2 zavisi da li igra na domacem terenu
svaki put povecava ulog dok ne dobije, puta 3 chini mi se...
znachi 100, 300, 900, 2700,8100...
fora je samo imati pare da chekash...
kad dobijesh, vratio si pare i zaradio si.
shto vishe ne dolazi, veci je ulog ali je veca i krajnja zarada...
rizik ne postoji jer ce svakako jednom morati da dodje, i tad si uzeo pare 100%.
e sad...kad ce to biti...to je pitanje...
Naravno, Bajern je tako igrao te sezone, pa je Bajern i izabrao...

У Моцарт сам ушао пар пута и никад више. Запослени ме гледају као лопова, углавном нељубазни, квоте ужасне, а као што видимо, заје*авају људе јако често. Фин је систем који је махер поменуо, само за то треба имати пара :) може се тако пратити свака екипа, у разним комбинацијама. Препоручујем Сокер - по мени, без конкуренције по свим аспектима.

Evo Čelzi sve gazi, zamislite da je neko ulagao100k din za svaki meč a da je izbegavao derbije.

U kladionici nema sigurica.
Po meni je bolje igrati 2-3 dvoznaka sa kvotama 1,15 do 1,3.

Не мислим тако, јер ретко ко се усуди да стави велике паре на малу квоту. Ти који то раде, а познајем их неколико, добијају у, рецимо, 70% случајева.

dobijaju sigurno samo oni koji znaju da je utakmica namestena tj.namestaju utakmice
ovi sto dobiju random se zanesu pa se posle vrate na nulu ili udju u minus

- - - - - - - - - -

Kladionica te ne bi isplatila da joj roknes neki veci kesh

a pogotovu ne vise puta za redom

nema leba tu,mani se suludih ideja..
pokuša ja,i mnogi drugi...dobiješ par puta pa se zaneseš mišlju da bi moga živiti od toga...
međutim svako se prije ili kasnije opameti..

Ako imas para da mozes da ispratis onda je najsigurnija (i jedina dobitna) varijanta da juris X.
Dakle, na pocetku sezone izaberes jedan tim (najbolje nize engleske divizije jer ima dosta neresenih) i krenes da ga juris na X - kvota oko 3.
Ako ne dodje X, onda sledeci utakmicu dupliras ulog ... i tako dok ne dodje.
Siguran plus (pod uslovom da ne preskaces utakmice kada mislis da nece doci X i ako imas para da ispratis, jer brzo dodjes do velike sume).

Ako krenes sa 200 din slede kolo je 200 + 400 novih pa je trece 200+400+800, pa cetvrto 200+400+800+1600 ... i tako dalje.

Jos je bolja varijanta sa hokejom (jer je tamo X oko 4)

Pozdrav i srecno

Ako imas para da mozes da ispratis onda je najsigurnija (i jedina dobitna) varijanta da juris X.
Dakle, na pocetku sezone izaberes jedan tim (najbolje nize engleske divizije jer ima dosta neresenih) i krenes da ga juris na X - kvota oko 3.
Ako ne dodje X, onda sledeci utakmicu dupliras ulog ... i tako dok ne dodje.
Siguran plus (pod uslovom da ne preskaces utakmice kada mislis da nece doci X i ako imas para da ispratis, jer brzo dodjes do velike sume).

Ako krenes sa 200 din slede kolo je 200 + 400 novih pa je trece 200+400+800, pa cetvrto 200+400+800+1600 ... i tako dalje.

Jos je bolja varijanta sa hokejom (jer je tamo X oko 4)

Pozdrav i srecno

e to...
to je igrao ovaj moj ortak iz prethodnog posta...
u jednom trenutku se i pozajmio bio da isprati da ne preskache,
al kad mu je kanula lova...
rodjo...mlogo lepe pare je uzeo!

e to...
to je igrao ovaj moj ortak iz prethodnog posta...
u jednom trenutku se i pozajmio bio da isprati da ne preskache,
al kad mu je kanula lova...
rodjo...mlogo lepe pare je uzeo!

Dobra je to stvar, ali i skup sport realno kad pogledaš, jer, evo, koliko je on vikenda naveo i padova, već naguraš na 3000 ulog, sledeći vikend 6200, ne znam ko to ima u šteku 20.000 da može da isprati toliko padova ako padne, još može da se desi da popadaš sve dok imaš love, onda shvatiš da si se zavalio 200e :)

Back