krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
storm cloud:Pazi ti njega sto vodi beleske o meni.
Pa, znaš da ja vodim računa o lokal - Suzani Mančić, a još kad si mi i čitavu temu, na poznanstvima otvorila, gledam u tebe k'o Kinezi u Mao - Ce - Tunga !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
storm cloud:Pazi ti njega sto vodi beleske o meni.
Pa, znaš da ja vodim računa o lokal - Suzani Mančić, a još kad si mi i čitavu temu, na poznanstvima otvorila, gledam u tebe k'o Kinezi u Mao - Ce - Tunga !!!
krvolok:Vas dvoje ne prestajete.Fali nam i nsbee,uw i naravno ne manje vazna dolceza,pa da svi krenemo u raspravustorm cloud:Pazi ti njega sto vodi beleske o meni.
istrazivac-ns:Vas dvoje ne prestajete.Fali nam i nsbee,uw i naravno ne manje vazna dolceza,pa da svi krenemo u raspravu
Procitaj njegove postove i videces da mu ipak nedostaje,aiko on to nikad ne bi priznao.Na kraju ce oni postati najbolji prijatelji.Sem ako vec nisustorm cloud:istrazivac-ns:Vas dvoje ne prestajete.Fali nam i nsbee,uw i naravno ne manje vazna dolceza,pa da svi krenemo u raspravu
Nama fale oni, a krvavom dokoni. :wink:

istrazivac-ns:Procitaj njegove postove i videces da mu ipak nedostaje,aiko on to nikad ne bi priznao.Na kraju ce oni postati najbolji prijatelji.Sem ako vec nisustorm cloud:istrazivac-ns:Vas dvoje ne prestajete.Fali nam i nsbee,uw i naravno ne manje vazna dolceza,pa da svi krenemo u raspravu
Nama fale oni, a krvavom dokoni. :wink::wink:
Ma, NERAZDVOJNI SMO !!! Sad mu baš smišljam detalje za dogodovštine koje će da vam piše, kad se vrati sa svog desetodnevnog, avanturističkog putovanja u neizvesno, a možda stigne čak i do Beograda, pa da ima neku, bar maglovitu predstavu gde je bio, a ne kad je, kao, bio u Beču, pa smo morali da se služimo svim mogućim bedekerima i turističkim prospektima ( i mapu grada je nabavio ! ), samo da bude uverljivije !!!
krvolok:Ma, NERAZDVOJNI SMO !!! Sad mu baš smišljam detalje za dogodovštine koje će da vam piše, kad se vrati sa svog desetodnevnog, avanturističkog putovanja u neizvesno, a možda stigne čak i do Beograda, pa da ima neku, bar maglovitu predstavu gde je bio, a ne kad je, kao, bio u Beču, pa smo morali da se služimo svim mogućim bedekerima i turističkim prospektima ( i mapu grada je nabavio ! ), samo da bude uverljivije !!!

storm cloud:krvolok:Ma, NERAZDVOJNI SMO !!! Sad mu baš smišljam detalje za dogodovštine koje će da vam piše, kad se vrati sa svog desetodnevnog, avanturističkog putovanja u neizvesno, a možda stigne čak i do Beograda, pa da ima neku, bar maglovitu predstavu gde je bio, a ne kad je, kao, bio u Beču, pa smo morali da se služimo svim mogućim bedekerima i turističkim prospektima ( i mapu grada je nabavio ! ), samo da bude uverljivije !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vazno je da tacno znas koliko mu putovanje traje! :wink:
Kako ne bih znao, kad se sa gazdom pogodio toliko da nam bude POMOĆNI RADNIK na stovarištu i to bez toplog obroka, e da bi prištedeo koju kintu za novo perje, sa kojim će da se pro*serava kako je kupljeno u Londonu, Najlonu ili Saigonu !!!
krvolok:Kako ne bih znao, kad se sa gazdom pogodio toliko da nam bude POMOĆNI RADNIK na stovarištu i to bez toplog obroka, e da bi prištedeo koju kintu za novo perje, sa kojim će da se pro*serava kako je kupljeno u Londonu, Najlonu ili Saigonu !!!

Ta manse seko toga uzmi stogodj manje masno!storm cloud:A je l' mogu ja burek?
storm cloud:istrazivac-ns:Vas dvoje ne prestajete.Fali nam i nsbee,uw i naravno ne manje vazna dolceza,pa da svi krenemo u raspravu
Nama fale oni, a krvavom dokoni. :wink:
:wink:Masnoca nije dobra. . . Mani se masnog da kasnije ne bi imala problema! Zdavo se rani!storm cloud:A sto kad volem masno?

"Keramički" video porukicu i stavio se na čelo... umesto prsta.Dolcezza:meni fali keramicki pistolj, kad vidi ovu poruku neka me se seti.....ljooob:wink: