nsbee
Aktivan član
- Poruka
- 1.757
vecavestica:ne nerviram se ja samo mi je to uvek bilo degutantno.
nikada ne radim ono sto ne bih volela meni da rade.
Nebitno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vecavestica:ne nerviram se ja samo mi je to uvek bilo degutantno.
mislis?nsbee:vecavestica:ne nerviram se ja samo mi je to uvek bilo degutantno.
Nebitno...
ma volim ja vas.Dolcezza:Veco, iskreno receno , kako iz jednog posta mozes zakljuciti da je neko tracara???? Sa UW-om sam potpuno na sigurnom, kada kazem da ga ta informacija uopste ne interesuje, posto covek jednostavno nije senzacionalista po prirodi! A sto se tice naseg lokalnog medijskog mogula, nisam bas sigurna da mu je u cilju da odaje te informacije! Zar ne? Tako da je sve bilo u sali a i ne vidim, zasto se sad mi tu tebi nesto pravdamo, il' nas volis il' ne! Poljubi il' ostavi! 8)
vecavestica:ma volim ja vas.Dolcezza:Veco, iskreno receno , kako iz jednog posta mozes zakljuciti da je neko tracara???? Sa UW-om sam potpuno na sigurnom, kada kazem da ga ta informacija uopste ne interesuje, posto covek jednostavno nije senzacionalista po prirodi! A sto se tice naseg lokalnog medijskog mogula, nisam bas sigurna da mu je u cilju da odaje te informacije! Zar ne? Tako da je sve bilo u sali a i ne vidim, zasto se sad mi tu tebi nesto pravdamo, il' nas volis il' ne! Poljubi il' ostavi! 8)
da vas ne volim ne bih svracala.
samo znas ono u stilu:sponzorusa.daje se cela,...
ma pun mi k..
svi ljudi koji me znaju,znaju da ja takvim razgovorima ne volim ni da prisustvujem.
svako zivi i radi onako kako njemu odgovara i ko sam ja da kritikujem ili komentarisem bilo ciji izgled,kosu,garderobu....
pa i ja sam blesava na svoj nacin i ne interesuje me da li to nekome smeta ili ne(izuzev ako nije u pitanju vredjanje)
prema tome drage moje nista nije licno,nisam imala nameru da vas uvredim samo sam se malkice iznervirala.![]()
obecavam da se nece ponoviti.![]()
storm cloud:ne stavljaju slike, jer im niko ne bi verovao da su to oni, posto su predivni.

).
11070VLX:Nego predlazem da se naslov ove teme promeni u "Ko je jaci: NSBEE ili VECAVESTICA?"![]()
11070VLX:Tu je i neki zalutali oblacak?
11070VLX:Hoce li Novi Sad stati iza ovog malenog ceda, hoce li publika prici pcelici, hoce li ona osvojiti nasa srca?

11070VLX:Ja vec tipovo, mada mislim da sam se presao!!!![]()
Losmi, ne kontam!istrazivac-ns:Ne vidim bas da se Veca ponela nesportski,u svakom slucaju rado bi gledao taj duel. Ja navijam za meni omiljenu storm.Garantujem da bi ih smazala obe u jednom zalogaju.
Koga bi Storm smazala u jednom zalogaju??! :shock: Ako si mislio na mene, ja nemam ni najmanji razlog da se prepucavam s njom.i jesi se presao?11070VLX:Slabo!!! Mislio sam da ce ova rasprava pretvoriti u nesto vece, recimo svadju. :?
Bogami zenske, mislio sam da bas umete da se svadjate. Ok, malo ste se isprozivale. Nije lose. Ali verujem da mozete bolje.![]()
Nego predlazem da se naslov ove teme promeni u "Ko je jaci: NSBEE ili VECAVESTICA?"![]()
Duel decenije! Sudar generacija! Rat Titana! Hoce li se konacno otkriti ko je superiorniji i dominantniji, a ko je zalutao i ostao gubitnik? Mi zelimo da vas vidimo u pravom izdanju. Mi zelimo da vidimo mec, ULTIMATE MEC!!! Da nastane krvoprolice!!! Zato, dame moje, ne oklevajte, pokazite sta znate...!!!![]()
![]()
![]()
A za ostale, prihvatam opklade do petka.![]()
VECAVESTICA - 1,90
NSBEE - 2,20 (sorry!!!)
Min./max ulog na vecu: 20/50 dinara
Min./max ulog na pcelicu: 60/120 dinara
Posto je pcelica domacin, ima prednost domace publike. Ali pitanje je postavljeno. Hoce li Novi Sad stati iza ovog malenog ceda, hoce li publika prici pcelici, hoce li ona osvojiti nasa srca?
Veca, kao veciti duelista i pojedinka poznata po nesportskom ponasanju, ulazi u duel sa podrskom beogradskih predgradja i podrskom Dolcezze (who the f*u*c*k is Dolcezza?!!?!?!?![]()
![]()
).
Ocekujemo i upad "renegade" pojedinaca. Da li me to oci varaju ili se oglasio i nekakav umcic? Tu je i neki zalutali oblacak? Hoce li im se pridruziti misteriozni covek sumnjivog porekla AKA krvolok
Kocka je bacena! Ko ce da trijumfuje???
---OVO JE NEVEROVATNO!!! KREM SLOJ NS OKRUGA JE SPREMAN ZA OKRSAJ...!!!---
Pa nek vam je sa srecom!
I neka najbolja pobedi!!!
Ja vec tipovo, mada mislim da sam se presao!!!![]()
ja takodje mislim da se nisam ponela nesportski.istrazivac-ns:Ne vidim bas da se Veca ponela nesportski,u svakom slucaju rado bi gledao taj duel. Ja navijam za meni omiljenu storm.Garantujem da bi ih smazala obe u jednom zalogaju.
Dobro pianje na koga li uloziti opkladu?Koja ima vise hrabrosti za otkacene stvari,recimo da postavi neke onako malo intimije slike na forum?Moze da utice na glas,pogotovo muske populacije?Za duel treba biti inteligentan,pa taman da pokazu sta imaju u rukavu,a mi cemo da uzivamo.Crvena Sonia je bome zestoko udarila po odredjenim clanovima.Pokazala se uspesno,mada ni odgovori nisu slabi.Bas kroz sukob moze da se vidi ko je dominatniji.Podrzavam taj predlog,za okrsaj.Moj glas ide onoj koja bude uspesnija.
Vreme je malo i devojke da unesu zabave na ovaj forum,a ne samo da se Dokoni i Krvolok prepucavaju.Verujem da bi zensko prepucavanje bilo zanimljivije.
devojcice,pa momci jos nisu shvatili da smo mi dame od glave do pete.nsbee:Losmi, ne kontam!istrazivac-ns:Ne vidim bas da se Veca ponela nesportski,u svakom slucaju rado bi gledao taj duel. Ja navijam za meni omiljenu storm.Garantujem da bi ih smazala obe u jednom zalogaju.Koga bi Storm smazala u jednom zalogaju??! :shock: Ako si mislio na mene, ja nemam ni najmanji razlog da se prepucavam s njom.
Pera_Zdera:Momak...kokice!!!