Stavi na ignor

За пуно година овде на Крсти само једну особу сам игнорисао
замерила ми се још у самом почетку,
нешто ме била пријавила ...

И дан данас је игноришем, мада видим њене постове,
једно време је покушавала да ме одобровољи - ма какви !

Данас и ја пријавим по некога,
тражим да се пост обрише (никад не тражим да неко буде кажњен).

Сад сам се сетио,
две особе игноришем, хаха.

Видим шта пишу, али ме баш ништа не вуче да им реплицирам.
Игнорисање је најјача казна, како да не ...

Reakcija, ne reakcija meni je sve jedno, kad nema reakcije meni lakse, jer kazem sta mislim bez dalje diskusije :>P
Zašto te bilo kakva reakcija sputava da izneseš mišljenje i stvara ti ' dlaku na jeziku'?
Na pristojan način izneseš svoje mišljenje iako znaš da se mnogima neće dopasti, sve drugo je povlaviđavinje zarad reakcije ili pripadnosti a nije ti garant da se prvom prilikom neće okrenuti protiv tebe iako misliš da si bio lojalan.

Može se vrlo lepo pisati bez zadiranja u privatnost oslanjajući se isključivo na temu.

Zašto te bilo kakva reakcija sputava da izneseš mišljenje i stvara ti ' dlaku na jeziku'?
Na pristojan način izneseš svoje mišljenje iako znaš da se mnogima neće dopasti, sve drugo je povlaviđavinje zarad reakcije ili pripadnosti a nije ti garant da se prvom prilikom neće okrenuti protiv tebe iako misliš da si bio lojalan.

Može se vrlo lepo pisati bez zadiranja u privatnost oslanjajući se isključivo na temu.
Znas kako, ako nema argumenata, nema potrebe za diskusijom.

Ja cu da stavim na ignor listu samo kad neko nas predje granicu.
Zamorno mi je da idem na scroll down.
Mogu bez problema da preletim preko necijeg pisanja bez reakcije.
Ali...diksusija, ona prava, ovde je retka otprilike kao sneg u Africi.
Stoga, u poslednje vreme biram da samo napisem nesto na temu.
Moze da me citira ko hoce, da se nasmeje, da uvredi...briga me.
Biram ljude sa kojima cu razmeniti recci.
A koliko ih je na ignor listi? Ne znam, verovatno visse od 70...
vecina je sa Politike.
A tamo idem veoma retko u poslednje vreme.

Dobro, ima i takvih. Ali ima i toga da ljudi dignu nos i shvate lično ako je odgovor malo provokativnji ili oštriji.
Nije realno da ima toliko energetskih vampira, pre će biti da su ovi masovni ignoranti preosetljivi.

Nezaivsno od toga što sam sada mod, bilo je i kada nisam bila.
Ne znam ni kako se stavlja na ignor niti me zanima
Zašto bih to radila?
To što drugi pišu nema neke direktne veze sa mnom. Čak i kada pišu o ovom mom niku to je sve njihova projekcija, mišljenje itd
Čovek treba imati nek svoje zdrave granice, da nepoznatim ljudima ne daje na značaju.

Back