Amaunet
Aktivan član
- Poruka
- 1.245
Pa Njemu hodi.
Je l ti to pokušavaš da me obratiš, ili obrlatiš?
U prvom slučaju, to se ne radi ovde - spam.
U drugom slučaju,to se ne radi ovde - spam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa Njemu hodi.
A zasto mislis da smo pod uticajem zle sile?Volim kada ovako jasno i čitko pokazujete da ste zapravo VI, da se izrazim vašim jezikom, pali pod uticaj zle sile
Idite samo prema svetlu!!!![]()
Je l ti to pokušavaš da me obratiš, ili obrlatiš?
U prvom slučaju, to se ne radi ovde - spam.
U drugom slučaju,to se ne radi ovde - spam.
![]()
A zasto mislis da smo pod uticajem zle sile?
A je li, nije u redu kada za tebe kažem da si pod uticajem zle sile, ali sasvim ok kada ti kažeš za mene da sam uticajem Satane?
Razmisli malo o tome sledeći put, ali pre nego što zafrljočiš kamen prema meni.
A postoje vjestice koje su pod Bozijim uticajem?![]()
Postoje veštice koje su pod uticajem Boga, neke su pod uticajem Boginje, ali isto tako postoji hrišćani koji su pod uticajem Boga i onih koji su pod uticajem Satane ... malo cveća, više korova![]()
Jok, Peruna![]()
Jok, Peruna![]()
According to the 12th century Russian Primary Chronicle, prisoners of war were sacrificed to Perun, the Slavic god of war. Sacrifices to pagan gods, along with paganism itself, were banned after the Baptism of Rus by Prince Vladimir I in the 980s
Aaaa,Perunaaaa...
Pa to ti je isto sto i sotona/demoni.Zar nisi znala?
Aaaa,Isusaaaa...
Pa to ti je isto sto i sotona/demoni.Zar nisi znao?
Aaaa,Perunaaaa...
Pa to ti je isto sto i sotona/demoni.Zar nisi znala?
„Nemoj imati drugih bogova uza me” (2. Mojsijeva 20.3).Kako da nisam znala za to tvoje iskrivljeno i ograničeno mišljenje u gde ne pokazuješ ni trunke poštovanja prema sagovorniku, naravno da sam znala, rekla sam ti već da si predvidiv. Dovoljno je jednu reč da otkucam i ti se upecaš kao riba na keder.
E sad, kažu, ako želiš da znaš kako se neko oseća, postavi se na njegovo mesto, pa ćemo ovako... uzeću tvoju rečenicu i malo je editovati...
Ovo je vrlo opasno sto pricas.To su pricali fariseji kad je Isus cinio cuda a oni to pripisivali Veelzevulu. To se zove hula na Duha Svetog.Kako sad zvuči? i opiši mi obavezno kako se osećaš.
Jer ako misliš meni čorbu da zakuvavaš, red je i da je kušaš![]()
„Nemoj imati drugih bogova uza me” (2. Mojsijeva 20.3).
5. Mojsijeva32.16,17: „Na revnost razdražiše ga (Boga) tuđim bogovima, gadovima razgneviše ga, prinosiše žrtve ĐAVOLIMA, ne Bogu, bogovima koje nisu znali...”
1. Korinćanima 10.20,21: „...ne možete piti čaše Gospodnje i čaše đavolske...”
„Bogovi koji nisu načinili nebo i zemlju nestaće“ (Jeremija 10.11). „Jer su svi bogovi ništa, a Jehova je nebesa stvorio“ (1. Dnevnika 16.26).
Zasto ovo ignorises? Zasto se i dalje klanjas tim "bogovima"?
Ovo je vrlo opasno sto pricas.To su pricali fariseji kad je Isus cinio cuda a oni to pripisivali Veelzevulu. To se zove hula na Duha Svetog.
Ovo je vrlo opasno sto pricas.To su pricali fariseji kad je Isus cinio cuda a oni to pripisivali Veelzevulu. To se zove hula na Duha Svetog.
Ponavljam, u redu je kada ti mene gađaš kamenjem, ali kad ti vratim, boli te, je l da?
Nemoj meni da pokušavaš da usađuješ taj porobljivački hrišćanski strah, ti ga gaji slobodno, što se mene tiče.
Kako vi u svemu vidite sotonu, pa to je baš interesantno.
Skoro sam čitala jednu raspravu gde je čovek "sotonom" nazivao čak i božanstva iz vedske tradicije (koja je daleeeeko starija od hrišćanske i tokom čijeg razvoja nije bilo govora o satanizaciji i sličnim prohrišćanskim elementima).
Ponavljam, u redu je kada ti mene gađaš kamenjem, ali kad ti vratim, boli te, je l da?
Nemoj meni da pokušavaš da usađuješ taj porobljivački hrišćanski strah, ti ga gaji slobodno, što se mene tiče.
pa kakve veze ima to što je starija od hrišćanske?
i nije li upravo to što ta tradicija nije govorila o sotoni nekakav predznak? msm, što bi se đava otkrivao?
ozbiljno.
Prema Biblij iBog je tvorac, vrhovni Bog, duhovno bice...Kako ne pise?!!! Bas tako pise u Svetom Pismu da je Bog dobro a Sotona zlo i da se vodi rat izmedju njih, i da Sotona zeli da odvuce sto vise ljudi sa sobom. Ne znam sta nije tu jasno.Ako uzmes otkrivenje videces da je bila bitka na nebu i da je sotuna u toj bici prevario 1/3 andjela i oni su bili zpaceni sa neba. a ta bitka se nastavlja u svakom od nas kome ce svaki pojedinacno da sluzi da li Bogu ili Sotoni.
Не боли ме ништа јер знам да су небулозе то што причаш-"по плодовима њиховим познаћете их"...