Servant of God
Iskusan
- Poruka
- 5.244
Ne zadržavaj me...oće baba da legne malo....Ne daj se, baba Stojo![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne zadržavaj me...oće baba da legne malo....Ne daj se, baba Stojo![]()
Pa to je realnost koja dolazi, uostalom videcemo, evo u otkrivenju imas zig zveri i ko to primi odrice se Hrista!
Ja vidim i znam sta je greh, a sta ne.
Imam 18 godinael vam to dovoljno da se razumeju neke stvari?
Precizno sam ti rekao, ja sam u staru na dugoj temi lepo upozorio da su sve to demonske sile, a na vama je da li ce da prihvatite ili ne!
Ne zadržavaj me...oće baba da legne malo....![]()
И који живе на земљи, обрадоваће се и развеселиће се за њих, и слаће даре један другом, јер ова два пророка мучише оне што живе на земљи.
Sto mi je ovo nesto poznato....![]()
И који живе на земљи, обрадоваће се и развеселиће се за њих, и слаће даре један другом, јер ова два пророка мучише оне што живе на земљи.
Sto mi je ovo nesto poznato....![]()
Ja se izvinjavamal' šalje se poruka koju će svako razumeti.
Pa i ubica može da kaže da ima "uzvišeni čin vrhunca razmene energije" kada počne da rešeta. (ovo je samo primer, da se razumemo)
Pokajte se jer se blizi carstvo nebesko!
Pokajte se jer se blizi carstvo nebesko!
Posto se spominjao homosexualizam:
3.Mojsijeva 20,13. Ко би мушкарца облежао као жену, учинише гадну ствар обојица; да се погубе; крв њихова на њих
repka nakon 24hPokajte se jer se blizi carstvo nebesko!
Ti mora da si u prošlom životu bio sodomac, ili gomorac![]()
Posto se spominjao homosexualizam:
3.Mojsijeva 20,13. Ко би мушкарца облежао као жену, учинише гадну ствар обојица; да се погубе; крв њихова на њих
nekaj kao prosliot zivot ne postoji!
U Bibliji se ne spominjeTi nisi ni imao prošli život
Ne postoji? Gde piše? u Bibliji?
Posto se stalno spominje i sotona,red je da damo opis sotoninog pada:
Isaija 14,12-15.
Како паде с неба, звездо данице, кћери зорина? Како се обори на земљу који си газио народе?
А говорио си у срцу свом: Изаћи ћу на небо, више звезда Божјих подигнућу престо свој, и сешћу на гори зборној на страни северној;
Изаћи ћу у висине над облаке, изједначићу се с Вишњим.
А ти се у пакао сврже, у дубину гробну.
Jezekilj 28,12-16
Сине човечји, наричи за царем тирским, и реци му: Овако вели Господ Господ: Ти си печат савршенства, пун си мудрости, и сасвим си леп.
Био си у Едему, врту Божјем; покривало те је свако драго камење: сарад, топаз, дијамант, хрисолит, оних, јаспис, сафир, карбункул, смарагд и злато; онај дан кад си се родио начињени ти бише бубњи твоји и свирале.
Ти си био херувим, помазан да заклањаш; и ја те поставих; ти беше на светој гори Божијој, хођаше посред камења огњеног.
Савршен беше на путевима својим од дана кад се роди докле се не нађе безакоње на теби.
Од мноштва трговине своје напунио си се изнутра насиља, и грешио си; зато ћу те бацити као нечистоту с горе Божје, и затрћу те између камења огњеног, херувиме заклањачу!
U Bibliji se ne spominje
U Bibliji se ne spominje