Stav Biblije prema natprirodnim pojavama i misterijama

• Začetnik teme Začetnik teme EdZR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@ Servant - E da, a to što si me molio od :heart: da nađem "reč za te ljude", ja ću reći - to su samo ljudi.
Ljudi, sa raznim shvatanjima, sa raznim vrlinama i manama. Svako priča za sebe, svako tragalac za sebe.

Nije na meni da određujem ko su i šta su.
Etikete im neću lepiti.
Već sam rekao da ne lepim nikom etikete. Ovde govorim o tome šta je moralno a šta nije. Za mene nije isto kada se polni odnos koristi za ono za šta je namenjen i odnos zbog zadovoljstva bez svrhe. Vi ste ti koji kažete da je to dvoje isto...za mene nije.

el imas nesto da kazes ili se samo smejes?

Pa valjda se to zna sta je moralno, a sta ne?
Ne odredjujem moral, drzim se onga sto pise u Bibliji!

:lol:
Rekao sam ti već da i ti i tvoj drugar zastupate "mišljenje" nesigurnih muškaraca...
A sada ću da ti kažem još nešto...
Ako stvarno misliš da je biblija početak i kraj, onda imaš veliki problem... :lol:

Pa naravno da ti ne praviš razliku između "dečka" i muža.
Nikom ne stojim na putu...dokle da ponavljam....
Ne sumnjam u tvoju dobronamernost, zaista, ali ja umem da pravim razliku između morala i ne-morala. Ja smao govorim šta je nemoralno, nikog ne etiketiram..Možda ih ima ovde što sami sebi stavljaju etikete.

Prvo, ti ne znaš ništa o mom privatnom životu i seksualnim afinitetima da bi mogao tako nešto da kažeš (posebno ono "naravno")
Drugo, čim si to prokomentarisao, ponovo se vraćamo na poentu - TI si se našao podobnim da definišeš ljude kao ovakve i onakve, da ih prosuđuješ, a u krajnjoj instanci i etiketiraš.

Čak i da sama vodim kreposan život da kreposniji ne može biti, opet bih zastupala pravo drugih da imaju pravo na svoj izbor, bez da ih neko etiketira. E, to je poenta :).
A ne kako ja gledam dečka, kako muža, a kako devojku :zper: .

:lol:
Rekao sam ti već da i ti i tvoj drugar zastupate "mišljenje" nesigurnih muškaraca...
A sada ću da ti kažem još nešto...
Ako stvarno misliš da je biblija početak i kraj, onda imaš veliki problem... :lol:
Nesigurni? El ti imas u vidu koliko ja imam godina?

Izvini zakone imas i u Bibliji! ;)

Prvo, ti ne znaš ništa o mom privatnom životu i seksualnim afinitetima da bi mogao tako nešto da kažeš (posebno ono "naravno")
Evo...i onda sam ja taj koji vam lepi etikete.
Ja samo navodim primere...vi ste ti koji se sami pronalazite.

Drugo, čim si to prokomentarisao, ponovo se vraćamo na poentu - TI si se našao podobnim da definišeš ljude kao ovakve i onakve, da ih prosuđuješ, a u krajnjoj instanci i etiketiraš.
Da se ne ponavljam.

Čak i da sama vodim kreposan život da kreposniji ne može biti, opet bih zastupala pravo drugih da imaju pravo na svoj izbor, bez da ih neko etiketira. E, to je poenta :).
A ne kako ja gledam dečka, kako muža, a kako devojku :zper: .
Da se ne ponavljam... :iznemogao: - :lol:

Evo...i onda sam ja taj koji vam lepi etikete.
Ja samo navodim primere...vi ste ti koji se sami pronalazite.

A, ne mora da znači.
Ako neko lepi etikete kako je neko kurvar, bludnik, nemoralan... ne moram JA da se prepoznam u tome da bih se osetila pozvanom da dignem glas protiv nepravednog etiketiranja :).

Da se ne ponavljam... :iznemogao: -

Nije problem, ja mogu ovako cele noći :lol: .

Ja mogu isto tako reći
"Ima u Knjizi Zakona".

A da pokušamo da raspravljamo bez pozivanja na knjige i skripte?
Dok kod tvojih Knjiga skripti i postoje naucna saznanja i mou se i empiriski dokazati, dotle u njegovoj knjizi koja pripada u literaturi" Naucne Fantastike" se ne moze ista dokazati a evo preko 2000 god se pokusavalo bar nesto da se dokaze pa ono cvrc. NEMA ali naucni ljudi su i kroz pokusajeva da dokazu nesto uspevali da otkriju stvari koja je CRKVI BILA mrska; kao primer ZEMLJE, Zemlja odjednom postde Okrugla zar ne- nije vise ravna ploca, Centar Vasione nije Zemlja?????????.
I zemlja nije stara samo 15000 god.
A da ne pricamo o drugim stvarima.
STO SE TCE JEDNOGA JA SAN U VELIKOJ DILEMI I TREBA MI NEKO DA MI POJASNI ZASTO ME OVA MOJA A KAZU LEPSA< PAMETNIJA POLOVINA ZUUUUUUUUUULJA.

Da li je zato sto mi je jedno rebro uzeto , pa postalo to sto se zove EVA, i tako ja imam neka pitanja a GDE JE ONO MOJE DRUGO REBRO, koja zenska je to postala, ja budala dok sam bio mlad trazio po celom svetu ali eto jos je ne nadjoh.

Ma Fali mi dva revra i dan danas??????

Back