Stav Biblije prema natprirodnim pojavama i misterijama

• Začetnik teme Začetnik teme EdZR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
JA BOOOOOOOOOG , Kazem ti da Pojmovi Sotona( izmislili ga Katolici) a VI SERBI kazete "VRAG" je izmisljotina ljudi da biste bili slugani i sluzili njima kao i roblje i kao sredstvo za zadovoljavanje -SEEEEEEKS"

Nikako ne uzimam u zastitu one koji su se prikljucili bilo kojoj religiji i u njihovo ime , Kao da su sluge moje bozje, KAQZEM JOS JEDNOM.

NIIIIIIIIKKKKKKKKAAAAAADDDDDDDD NI(SAM NIKOGA POSLAO NA ZEMLJU DA ME PREDSTAVLJA, ONAJ KO TO KAZE TAJ LAZE<KO LAZE TAJ KRADE< KO KRADE TAJ I UBIJA>

JEL VAAAAAAM JASNO.

ajd isključi caps, pa da razgovaramo :lol:

Zapravo, Servant, ja nemam ništa protiv da ostaneš i nevin do kraja života, i da smatraš seks poganim i odvratnim.
Ali mi jako smeta kada sve koji ne dele to mišljenje nazivaš kurvama i kurvarima, na osnovu nekakvih citata iz nekakve knjige.

To je to - ne dozvoliti ostalima da imaju svoj stav.

Pa isto tako ja mogu lepiti Kroulijeve citate ovde iz Knjige Zakona na pdf Religija i skrivati se iza istih, na isti način. i vršiti pritisak na ostale da se klanjaju Gospi Babalon :lol: .
I nazivati kojekakvim imenima radnje i navike drugih ljudi...

Ali, čemu onda svrha takve rasprave?
Ako u sebi ne možemo smoći snage da prihvatimo druge onakve kakvim jesu (dokle god ne štete drugima, a ja stvarno ne vidim da ljubav prema seksu između ostalog uništava poredak kosmosa), onda treba da dobro porazmislimo o našim duhovnim merlima.
Ko je rekao da je seks smatram poganim i odvratim? Ja samo smatram poganim i odvratnim one koji to zloupotrebljavaju, tj one koji polni odnos upražnjavaju zarad strasti, samozadovoljstva...što nema nikakvu svrhu. Dobro se zna zašto ljudi ulaze u polni odnos, tj koja je svrha toga - stvaranje deteta...sve suprotno od toga je zlo, razvrat, nemoral i td. Znam da će se mnogi pronaći i da će im ovo zasmetati, ali ne postoji druga svrha kojom čovek može da umiri savest.
A kako da ih nazovem. Ja te od :heart: pozivam da mi daš adekvatnu reč za te ljude.
Ne smeta meni ničiji stav, ja iznosim svoj, nekom se to ne sviđa, a meni to nije ništa novo.
Možeš ti vršiti pritisak da se molimo i klanjamo bilo kom, ali je pitanje koliko je to ozbiljno. Ja sam uvek otvoren da me ispravite ako grešim...ali to niko ne radi, već samo kritikuje i brani samoga sebe.
Nije mi problem da prihvatim druge takve kakvi jesu...kada to ne bih mogao verovatno bih skočio u bunar jer takvih ima koliko hoćeš. Ja samo dobronamerno šaljem kritike, nikog ja ovde nepodnosim ili tome slično pa da iz mržnje nešto pišem, da je to u pitanju ne bih ovde dolazio.

@ Servant

Tvojim postom na prethodnoj strani si stavio znak jedakosti između kurvanja i seksa
"ali mi smeta kada mi kažu da sam kurvar jer sam spavala sa dečkom". . itd.

Čak i da je to nešto najodvratnije što tvoj um može zamisliti ( molim diskutante da vizualizuju festishe, sado mazo i ostalo :lol: ), to je - njihova stvar.
Svako ima pravo na svoj put.
KO smo ti ili ja da ih etiketiramo kao zle, razvratne, nemoralne?

Da je u Bibliji kojim slučajem opisana moja veš mašina, garantujem da bi postojao red sv Veš Mašine, sve sa manastirom gde bi se fratri oslovljavali sa "Brate Obodin, ili, Brate Bosch, ili, Brate Candy... A Brat Gorenje bi im bio glavni, jerbo bi naj centrifugirao...

Ne Bogohuli!
I to sto si napisao nema nikakvog smisla.
El ti shvatas da mi ne pripadamo SPC pa da imamo idolopoklonstvo!

@ Servant

Tvojim postom na prethodnoj strani si stavio znak jedakosti između kurvanja i seksa

Čak i da je to nešto najodvratnije što tvoj um može zamisliti ( molim diskutante da vizualizuju festishe, sado mazo i ostalo :lol: ), to je - njihova stvar.

Ko je ***** zna se!
U Bibliji jasno pise da je ''seks'' blagodat koji je dozvoljen u braku i da se iz te ljubavi stvori novi zivot.
Ako ti spavas sa jednim deckom, a udas se za drugog, onda te je taj za koga si se udala ukrao, i blud je!

Pa da, baba se češe tamo gde je svrbi, tako i ti... kurvanje, homosexualizam :lol:

Da li su homosexualci srećni, pa verujem da su srećniji od tebe. Uostalom, što ti oni tako smetaju, pa homosexualizam postoji od kad je čoveka, da li si ti čuo za reč "diskriminacija"... Servant, cenim ja tebe, ali previše sebi dopuštaš.
Meni ne smeta pominjanje Sotone (ponavljam, ispoštuj neprijatelja pa koristi veliko početno slovo :lol:), koliko tebi prija pominjenje istog.
Šta ti, vere ti, znaš o mojoj savesti?... rekoh lepo, previše sebi dopuštaš.
Lep primer...al mene to ne svrbi. :lol:

Da srećni su kao narkomani, pijanice i sl. i oni su "srećniji" od mene. :lol:
Opa, sada ide odbrana bolesnika...:lol: da nisi međuvremnu postala i doktor? :lol: Ti zastupaš onu teoriju o adamu i stevi?
E sad, pokušavaš inatom da isteraš neku tamo daleku pravdu....zašto pominjem Sotonu najbolje pokazuje kontekst u kom se spominje.
Ne mešam se u tvoju savest...al' daj je malo smiri...:lol:

Ko je ***** zna se!
U Bibliji jasno pise da je ''seks'' blagodat koji je dozvoljen u braku i da se iz te ljubavi stvori novi zivot.
Ako ti spavas sa jednim deckom, a udas se za drugog, onda te je taj za koga si se udala ukrao, i blud je!

Hajde ,vrati se tri koraka unazad.
KO smo ti ili ja da delimo etikete i određujemo šta je moralno, a šta ne?

Lep primer...al mene to ne svrbi. :lol:

Da srećni su kao narkomani, pijanice i sl. i oni su "srećniji" od mene. :lol:
Opa, sada ide odbrana bolesnika...:lol: da nisi međuvremnu postala i doktor? :lol: Ti zastupaš onu teoriju o adamu i stevi?
E sad, pokušavaš inatom da isteraš neku tamo daleku pravdu....zašto pominjem Sotonu najbolje pokazuje kontekst u kom se spominje.
Ne mešam se u tvoju savest...al' daj je malo smiri...:lol:

Svrbi, svrbi čim se tolko drapaš... :hahaha:

Došao mladi pripravnik u manastir sv Veš Mašine da se zaredi. Glavni otac, Brat Gorenje ga provodi kroz manastir i objašnjava:

"Ustajanje u pet i paljenje mašina, onda molitva, pa doručak, pa rad, pa molitva, pa rad, pa kačenje veša iz mašina, pa opet molitva, večera i spavanje"

Utom će entuzijast:

"A oče, kada vam se rade one stvari, znate, onaj seks? Šta onda?"

Povede ga Brat Gorenje do jednog ormana i kaže:
"Otvori vrata" i mladi isposnik ih otvori, a unutra, rupa u zidu ormana a iz rupe viri gola guuza, rutava.

"Oče, šta je to?"
A Gorenje veli:

To ti je kada ti se rade one stvari, zatvoriš se u ormar, uturiš ga i olakšaš se... i to isključivo od ponedeljka do subote!"

"A što ne nedeljom, sv Oče?"

"Zato što je nedeljom tvoje dežurstvo u ormanu!"

Eto, da dam svoj doprinos o biblijskoj zabrani seksa, jedne od primarnih potreba čoveka koji je stvoren po liku Njegovom... :)

@ Servant

Pa naravno da ti ne praviš razliku između "dečka" i muža.
Nikom ne stojim na putu...dokle da ponavljam....
Ne sumnjam u tvoju dobronamernost, zaista, ali ja umem da pravim razliku između morala i ne-morala. Ja smao govorim šta je nemoralno, nikog ne etiketiram..Možda ih ima ovde što sami sebi stavljaju etikete.

:lol: ala znaš da pogodiš...:lol:
E sad me potsećaš na homoseksualca. :lol: Sad ide taj primer. (ala sam pun primera :hvala:)
I homoseksualci se pozivaju da budemo opušteni, da sve isprobamo u životu, da "uživamo" i da se prepustimo strastima...i oni imaju parolu na kojoj se kaže da su srećni...a da li je to tako...
Smeta tebi itekako kada pomenem sotonu, i kada nabrajam šta nije ugodno pred Bogom...navikla si da ti neko umiruje savest...a sada ti je itekako proradila. :super:

Ma ko tebi date ista napismeno da budes moj sluga i sto ono najvece da se cuvas za Sta.
Ko ti dade praco da etiketiras druge kada nemas valjanih argumenata.

Samo da ti kazem kada me je Sveti Petar koga sam ja ovlastio a on to ima napismeno; me je obavestio sta da radi sa OPATICOM jer se vratila sa zemlje NEVINA.
Moj odgovor je bio da se posalje za VRUCI DEO MOG Carstva, tamo gde su svi politicari, lopovi,ubice a razlog za to je da sam ja nju poslao dole: DA SVOJU STVAR DAJE A NE DAJE VRACA NAZAD NEISKORISCENU.

Back