cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
Jesi gledao Live Aid... uh zboravih godinu koja bijase a datuma se izgleda sjecam 13 jul. (1983, 4, 5...tako nekako)ja najvise volim da slusam Don't Stop sa obradama
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi gledao Live Aid... uh zboravih godinu koja bijase a datuma se izgleda sjecam 13 jul. (1983, 4, 5...tako nekako)ja najvise volim da slusam Don't Stop sa obradama
Jeste upravo tako "In the JNA now" bez zezanjaumeju oni stvarno da naprave atmosferu
a onda je dosla '86 i neprevazidjeni In The Army Now![]()
Na tom koncertu Sratus Quo je podigao publiku na noge i od tog trenutka koncert na Wembley-u je poceo. Nakon njih nastupali su oni iz U2 i pod nabojem mase, koju su za sobom ostavili Status Quo, uradili su ono sto su uradili... bile, kako kazu mediji medju boljim na tom koncertu. Inace odgledao sam taj koncert kompletan od 14 - 7 sati ujutro sljedeceg dana.
Mnogo dobro bilo.
Rekla bih nesto na ovu temu al se bojim da je jedina pesma koju znam In the army now. I Again and again
to je balada ali prava pesma je whaterev u like
i rock all over the world
*** jedno bijelo dugme ima bar 50 pjesama koje su bolje od te njihove "prave".
Ako su ovi legende, onda su Indexi, Bijelo Dugme itd. ... ultra legende.
Da ne govorimo o tome da je ova njihova balada u odnosu na pojedine balade bijelog dugmeta "dete koje jos piski u gace".
Da ne govorimo o tome da je seljacima sve sto nije "kantri" ili blues odma "pastirsko"... jer kao kauboji su bolji oni su za razliku od ovcara cuvali krave.
imam ja jednu plocu nji'ovu......al bash plocu!!
@dess....a mozda je i poklopac za kantu za smece,ili posluzavnik,koji kad zagrebesh viljushkom....ili jednostavno pustish na gramofon,ispushta jako finu ziq!!!!!!!!!!
a ti prestani da je provociras