Status Quo

Na tom koncertu Sratus Quo je podigao publiku na noge i od tog trenutka koncert na Wembley-u je poceo. Nakon njih nastupali su oni iz U2 i pod nabojem mase, koju su za sobom ostavili Status Quo, uradili su ono sto su uradili... bile, kako kazu mediji medju boljim na tom koncertu. Inace odgledao sam taj koncert kompletan od 14 - 7 sati ujutro sljedeceg dana.
Mnogo dobro bilo.

Na tom koncertu Sratus Quo je podigao publiku na noge i od tog trenutka koncert na Wembley-u je poceo. Nakon njih nastupali su oni iz U2 i pod nabojem mase, koju su za sobom ostavili Status Quo, uradili su ono sto su uradili... bile, kako kazu mediji medju boljim na tom koncertu. Inace odgledao sam taj koncert kompletan od 14 - 7 sati ujutro sljedeceg dana.
Mnogo dobro bilo.

he he,na Live Aid-u,momci iz Status Quo-a i David Bowie toliko su se zapili,da su na kraju spali ispod stejdža....sam Bowie priznaje da mu je to bila jedna od najžešćih pijanki ever:)

to je balada ali prava pesma je whaterev u like
i rock all over the world

*** jedno bijelo dugme ima bar 50 pjesama koje su bolje od te njihove "prave".
Ako su ovi legende, onda su Indexi, Bijelo Dugme itd. ... ultra legende.

Da ne govorimo o tome da je ova njihova balada u odnosu na pojedine balade bijelog dugmeta "dete koje jos piski u gace".

*** jedno bijelo dugme ima bar 50 pjesama koje su bolje od te njihove "prave".
Ako su ovi legende, onda su Indexi, Bijelo Dugme itd. ... ultra legende.

Da ne govorimo o tome da je ova njihova balada u odnosu na pojedine balade bijelog dugmeta "dete koje jos piski u gace".

Jeste da neznam skoro nista o ovoj grupi al daj ne pominji BijeloDugme.Ako nista drugo ovi su sigurno sami pisali pesme,a sta je Goran Bregovic radio?Krao je od koga je sta stigao.I druga stvar- Bijelo Dugme je pastirski rock'n'roll - sto dovoljno govori samo za sebe

Nisam znao da je pesma "Ima neka tajna veza" "pastirska", voleo bih da mi objasnis cime je to ona pastirska, a nisam znao ni da je plagijat, ali verujem da ces mi ti to dokazati, pa, izvoli...:?:

Ili ako oces mozemo u tvom profilu oko toga da se raspravljamo, ili u mom, posto je ovo tema posebna... izvoli odgovori mi u profilu ili ukoliko zelis da te pitam u tvom profilu prepisacu pitanje tamo i citirati tvoj post.

evo........."Rockin' All Over The World".....zadovoljni

@dess....a mozda je i poklopac za kantu za smece,ili posluzavnik,koji kad zagrebesh viljushkom....ili jednostavno pustish na gramofon,ispushta jako finu ziq!!!!!!!!!!

a ti prestani da je provociras

ok,sorry zograf.lo zbog mojih nedobronamjernih provokacija,vezanih za gramofonsku ploču grupe Status Quo,nazvanu "Rockin all over the world".Moje ponašanje je neprihvatljivo,i čika moderator je pravilno postupio kada mi je izrekao vaspitno-popravnu mjeru,čime je iskazao hvale vrijednu hrabrost i osjećaj zaštite vlasnika gramofonskih ploča,grupe Status Quo pogotovo,i pogotovo albuma Rockin all over the world

Back