Nexus 6
Iskusan
- Poruka
- 5.246
to i jeste nasa strategija, koliko sam ja upoznat...
Plan A: da Kosovo bude u sastavu Srbije
Plan B: podela...
Plan A: da Kosovo bude u sastavu Srbije
Plan B: podela...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
uze mi rech iz ustaObersturmfuehrer:koliko sam ja upoznat kosovo mi nemamo jos od 1999...a sad sto vi zivite u nekim snovima da ce to opet biti nase...eh...bolje tu energiju usmerite na nesto drugo...
eremita:Не разумем питање... да ли ми сада у Праламенту Србије имамо 20% посланика из АП Војводине... или имамо другачију ситуацију... о чему Ти то...![]()
JABUCHILO:ma manite se kosova. ima ovde dobar komad zemlje, zove se "kulikovo" polje. tu su posle dugo vremena rusi izvojevali nezavisnost od tatara.
rezimiram rationale&benefits:
fakt 1. srbi-turci, rusi-tatari - ista stvar. srbi i rusi sloveni, turci i tatari toroskiti
fakt 2. kulik na ruskom - kos. polje na ruskom - polje. kulikovo polje=kosovo polje (he, he, Fomenko bi ovde jos stogod dodao)
fakt 3. imamo dva kosova polja i oba sveta, ali - jedno pobednicko a jedno stradalnicko.
fakt 4. ovaj plac je stvarno jedan od slabije naseljenih, a ako se mudro isparcelise ima svi da stanemo i to bez da se guramo
a posle ... vec sam obecao visUpaku.
JABUCHILO:ma manite se kosova. ima ovde dobar komad zemlje, zove se "kulikovo" polje. tu su posle dugo vremena rusi izvojevali nezavisnost od tatara.
rezimiram rationale&benefits:
fakt 1. srbi-turci, rusi-tatari - ista stvar. srbi i rusi sloveni, turci i tatari toroskiti
fakt 2. kulik na ruskom - kos. polje na ruskom - polje. kulikovo polje=kosovo polje (he, he, Fomenko bi ovde jos stogod dodao)
fakt 3. imamo dva kosova polja i oba sveta, ali - jedno pobednicko a jedno stradalnicko.
fakt 4. ovaj plac je stvarno jedan od slabije naseljenih, a ako se mudro isparcelise ima svi da stanemo i to bez da se guramo
a posle ... vec sam obecao visUpaku.
Zarathustra:Jasno je da se pitanje statusa Kosova cesto provlaci po medijima, ali ja bih jedno, po meni vrlo vazno pitanje postavio obicnim ljudima kao ovde...
Prvo zamislimo da nam situacija bas kao u snovima ide od ruke i da, cak nekim cudom Albanci se odluce da se vrate pod okrilje Srbije... cisto zamislimo...
Pitanje je: Da li biste bili za to da vam sutra 20% poslanika Siptara u Republickom parlamentu odlucuje o kljucnim pitanjima drzave ?
Recite posteno... O tome ne razmisljate ??
zox:Vrlo rado!Ja ne filozofiram nego konkretnim delima stojim iza svake izgovorene reci!Da se nije mnogo na Kosovu srbovalo sve bi bilo bolje!