Status banovanih - gde se može videti kad im ističe ban?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...

Interesuje me Status banovanih - gde se može videti kad im ističe ban?
Generalno dakle
A i ...
Konkretno... recimo slučaj @Jugoslav Čvarak (vidim da se ne može ni 'tagovati'...)

Zasto i do kada je banovan?

...

banovani bi trebali da imaju svoju ban sobu, gde bi mogli da prošetaju koji krug, jave se rodbini i slično
......to bi bilo humano banovanje 21. veka...recimo par poruka dnevno u toj sobi

takodje bilo bi dobro uvesti i mali ban, tj 2-3 poruke dnevno, suviše ste oštri u tim banovanjima
svačij prava se poštuju i čuvaju osim banovanih?!

banovani bi trebali da imaju svoju ban sobu, gde bi mogli da prošetaju koji krug, jave se rodbini i slično......to bi bilo humano banovanje 21. veka...recimo par poruka dnevno u toj sobi

takodje bilo bi dobro uvesti i mali ban, tj 2-3 poruke dnevno, suviše ste oštri u tim banovanjima

Tako je...
Čak i zatvorenici imaju pravo na posete, od CZ-a do Haga...

...

Tako je...
Čak i zatvorenici imaju pravo na posete, od CZ-a do Haga...

...

pa ozbiljno
da imaju neki kontakt sa rodbinom, prijateljima....jave se nekim pismom, bilo šta...
ovo su banovi još i 2002 fazon što su bili, mora ovo da se prilagodi novim okolnostima
recimo neki zasenčeni ban, itd...meki ban...

Razmenite u pp brojeve mobitela sto bi rekao sns botoslav.

Ma principijelno mi je ovo bezveze da se ne vidi ako ne razlog a ono bar istek
A trol-bot @Jugoslav Čvarak je zanimacija na forumu pa reko gde nesta, kao da je Vucicev protivnik...a znamo da nije :D
Da ne zavrsi ko Cvijan ili DPZlatanović...:neutral:
Možda je uklonjen i u sklopu pritiska na Predsednika pred Brisel :lol:, to zna bolje Ljuban Karan verovatno...:think:

...

I da se ne lažemo većina vas ima duple naloge koje koristite kad je originalni u banani :zper:

Ne odnosi se direktno na tebe, citirala sam jer se slažem sa tvojim postom.
Imam pitanje ko moze imati dupli nalog zasto neki mogu a neki ne?
i sta to znaci vecina

Poslednja izmena:
banovani bi trebali da imaju svoju ban sobu, gde bi mogli da prošetaju koji krug, jave se rodbini i slično......to bi bilo humano banovanje 21. veka...recimo par poruka dnevno u toj sobi

@tab503
I možda neko takvo ograničenje u dužem periodu, npr Jaguarki bi jako prijalo da se odmorimo od nje. Ili da joj se zabrani forum Politika i tema Rat u Ukrajini.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back