Rayela
Legenda
- Poruka
- 71.814
Ja imam od kad znam za sebe uzasne vrednosti ove posasti,
jedno vreme, ali kratko sam ih i uzimala, ali sam onda uobrazila da me sve od njih boli pa sam i prestala da ih uzimam. Moj dragi covek ( da ne kazem suprug) imao je i operaciju( tromb) i od tada to uzima, ali je i on poceo da se zali na upalu misica ( ja nisam mogla da hodam od bolova u misicima) i sad su njemu promenili terapiju ( ja i dalje ne uzimam nista), a juce citam da najnovije studije ukazuju da tesko oboleli od korone, a koji imaju terapiju sa statinima odlicno prolaze, jako malo njih ide Bogu na istinu.
Najnoviji lek koji on sada uzima Rosuvastatin cak se daje i prepisuje
ljudima koi i nemaju visok holesteri nego cisto onako preventivno
ljudima koji imaju ili visok pritisak, arteriosklerozu ili uopste rizik
za infarkt ili shlog.
jedno vreme, ali kratko sam ih i uzimala, ali sam onda uobrazila da me sve od njih boli pa sam i prestala da ih uzimam. Moj dragi covek ( da ne kazem suprug) imao je i operaciju( tromb) i od tada to uzima, ali je i on poceo da se zali na upalu misica ( ja nisam mogla da hodam od bolova u misicima) i sad su njemu promenili terapiju ( ja i dalje ne uzimam nista), a juce citam da najnovije studije ukazuju da tesko oboleli od korone, a koji imaju terapiju sa statinima odlicno prolaze, jako malo njih ide Bogu na istinu.
Najnoviji lek koji on sada uzima Rosuvastatin cak se daje i prepisuje
ljudima koi i nemaju visok holesteri nego cisto onako preventivno
ljudima koji imaju ili visok pritisak, arteriosklerozu ili uopste rizik
za infarkt ili shlog.
Poslednja izmena: