Starost - Zašto je muškarcima teže?

Pa kazem,mozda je drugachije...ja ne kazem da tako treba da bude,samo uzimam iz primera,primera mojih drugarica koje su sa duplo starijima,a oni imaju zene od 30-35 { koje su prelepe } ,primera mushkaraca koji svaki dan menjaju one od 16-17-18-19,ja iz moje okoline,ne znam nijednu devojku koja je bila sa svojim godishtem ili dve tri godine starijim,retki su ti primeri,velika vecina koju znam su one koje su bile sa tipovima koji su imali 25-26,30.....I to ponavljam,ne govorim samo o jednom primeru,ili dva,vec o jako velikom broju primera. Dakle,ja,,ne znam nijednu mojih godina koja je bila sa svojim godishtem,vec redovno sa 5-6-10 godina razlike.

Ja isto vishe volim te uspeshne starije zene,i u mojoj glavi,jedna takva zena uvek odnosi pobedu nad nekom napaljenom klinkom...da ne pominjem koliko se te '' napaljene klinke'' onda ulizuju tim istim uspeshnim zenama :lol: jer zele da budu nalik njoj.... z:mrgreen:
Ja sam samo govorila koliko je nepravedno da mushkarac etiketira,shto je Doors rekla,zenu od 30 kao potroshnu robu i rekla da nazalost,bar u primerima oko mene, sam vidjala da zbog neceg mushkarci,uvek jure te mlade..

možda samo ja tako mislim, ali čak i ako bi bila mlađa, ne mora da bude baš toliko mlađa...misim...šta će jedan tridesetogodišnjak sa tinejdžerkom...još ako je oženjen...samo može probleme sebi da navuče na vrat...ima ona stara - ko s decom leže, budi se upišan...

mada, ima tu i činjenice da žena zna da se "zapusti" posle udaje a naročito kad dobije decu...u mom južnjačkom kraju je ta pojava baš rasprostranjena...:think:
(baš letos sam videla devojku koja je bila bre baš lepa i sve, sad izgleda kao da je poplava izbacila a nema više od 27)

s druge strane, muškarac može da se ugoji, da se ne kupa, da bude krajnje odvratan...al njegova žena će ga i dalje voleti...i biti mu verna...z:hm:

+ da bi neko varao svoju ženu, potrebna mu je druga žena(sem ako nema druge afinitete:mrgreen:)...tako da,nisu samo muškarci krivi...z:)

mada, ima tu i činjenice da žena zna da se "zapusti" posle udaje a naročito kad dobije decu...u mom južnjačkom kraju je ta pojava baš rasprostranjena...:think:
(baš letos sam videla devojku koja je bila bre baš lepa i sve, sad izgleda kao da je poplava izbacila a nema više od 27)

s druge strane, muškarac može da se ugoji, da se ne kupa, da bude krajnje odvratan...al njegova žena će ga i dalje voleti...i biti mu verna...z:hm:

+ da bi neko varao svoju ženu, potrebna mu je druga žena(sem ako nema druge afinitete:mrgreen:)...tako da,nisu samo muškarci krivi...z:)

tako je već bolje...

pojen čim mi dozvole...:ok:

možda samo ja tako mislim, ali čak i ako bi bila mlađa, ne mora da bude baš toliko mlađa...misim...šta će jedan tridesetogodišnjak sa tinejdžerkom...još ako je oženjen...samo može probleme sebi da navuče na vrat...ima ona stara - ko s decom leže, budi se upišan...

Ne navuku oni nikad probleme sebi na vrat. Bar one koje koje ja znam. Imaju suprugu,i...devojke proed nje :lol: Kad su sa jednom devojkom nema skrivanja ili slicnih stvari,pojavljuju se na mestima zajedno,ljudi znaju da su oni zajedno iako znaju da je ozenjen,kad raskine sa tom jednom pojavi se druga itd u nedogled....jedna je cak jednom zvala njegovu suprugu kuci z:hm:

a bilo je jednom da je malo dete sluchajno culo da se prica o drugoj,pa je prishlo mami svo veselo i reklo joj '' mama jel znash da tata ima novu devojku...? ''...

Sve zavisi kako ko gleda na stvari , kada sam imao 18 godina ja sam mislio da su oni od 35,37 godina matori ljudi medjutim to uopste nije tacno. Tvrdim da je starijim zenama lakse kad ostanu bez muza zato sto lakse mogu da se brinu o sebi jer pogotovu stariji muskarci koji ostanu bez zene nisu naucili da servisiraju sami sebe u smislu kuvanja ,peglanja i kucnih radova.

Back