Pa kazem,mozda je drugachije...ja ne kazem da tako treba da bude,samo uzimam iz primera,primera mojih drugarica koje su sa duplo starijima,a oni imaju zene od 30-35 { koje su prelepe } ,primera mushkaraca koji svaki dan menjaju one od 16-17-18-19,ja iz moje okoline,ne znam nijednu devojku koja je bila sa svojim godishtem ili dve tri godine starijim,retki su ti primeri,velika vecina koju znam su one koje su bile sa tipovima koji su imali 25-26,30.....I to ponavljam,ne govorim samo o jednom primeru,ili dva,vec o jako velikom broju primera. Dakle,ja,,ne znam nijednu mojih godina koja je bila sa svojim godishtem,vec redovno sa 5-6-10 godina razlike.
Ja isto vishe volim te uspeshne starije zene,i u mojoj glavi,jedna takva zena uvek odnosi pobedu nad nekom napaljenom klinkom...da ne pominjem koliko se te '' napaljene klinke'' onda ulizuju tim istim uspeshnim zenama

jer zele da budu nalik njoj....
Ja sam samo govorila koliko je nepravedno da mushkarac etiketira,shto je Doors rekla,zenu od 30 kao potroshnu robu i rekla da nazalost,bar u primerima oko mene, sam vidjala da zbog neceg mushkarci,uvek jure te mlade..