Postoje neke osobine kod starijih ljudi koje poštujem a koje puno ljudi danas nema i nisu toliko cenjene.
Poštenje, vrednoća, skromnost. Danas se svi plaše toga da ako budu pošteni, vredni, skromni, ne ističu sebe po svaku cenu, da će biti zakinuti, manje uvaženi u društvu zaebani ispasti glupi itd. Mene to "stari kov" podseća na mog dedu.
Ranije su retki bili ljudi koji su nazivani mufljuzima prevarantima itd, a danas je kul biti takav, zato što si **** ako si pošten a faca ako nekog' izjebeš prevariš smestiš mu itd.
Ali većina tih koji potenciraju na tome da su starog kova koje srećem danas su ti mufljuzi, prevaranti, lopovi, čovek starog kova nikad' to ne bi rekao za sebe, jer za njega se to podrazumeva i normalno je da bude takav i nije opterećen time.
Nažalost danas je celo društvo posrnulo i ljudi su opterećeni pogrešnim stvarima, danas je kul biti zao i manipulator, jer onda si player, ako si pošten otvoren i vredan bićeš iskorišćen i ismejan. Ima i puno izuzetaka ali prečesto srećem mufljuze danas, baš bih voleo da sam rođen 32.-ge kao moj deda i da mi savremenici budu takvi ljudi čija reč vredi, jer danas je retkost naći nekog' ko poštuje svoju reč, a ranije je bilo pravilo...
Ebt kad' pomislim koliko smo mi bili zdrava nacija i napredna iako konzervativna baš mi bude žao što bar 50% od toga nismo mogli da zadržimo.Sad' smo jedna jadna i bedna nacija koje bi trebalo da se stidimo. Naranvno da će da se javi neki mufljuz da kaže kako uvek treba da se ponosimo i tako te priče, ili ono kakav je da je naš je pa je dobar - folirantske priče, kompleksi na delu, jer ako je neko loš on ne može biti dobar iako je naš, jer to što je naš ne čini ga dobrim i ako mi njega prihvatamo kao dobrog i mi smo loši, al' dobro kod nas je sad' in biti kvazipatriota i kvaziodan i sve kvazi i u priči, priča je najbitnija, ranije se radilo i ćutalo a danas se ne radi ali je zato svaki čovek pun priča o tome kako je ovakav onakav i što je najgore ako nema čime da se hvali kao što je obično slučaj on će da pljuje po drugima jer ako su drugi cave a on to konstatuje ondaK je on kul

Neandertalci...
Kad' bolje razmislim niži nivo od neandertalaca.. oni su se hvlali i predstavljali uspesima, konkretnim, u lovu, ribolovu, obezbeđivanju sigurnosti i sl, no sh1t bilo to zdravije društvo od ovog danas...