STARKE!!!

Danas sam kupio nove starke. Sreća, sreća, radost... :D

Pronađite tri razlike:

nekadisad-1.jpg

Bar imaš prodavnice...:lol:

Kupila sam crvene.:D

Nosiću ih za maturu ako se ne predomislim.

Carol , pa sta mi krades foru:evil:

I ja imam one bele , samo sto se josh nisu raspale , mnogo su udobne i traju dugo , super za kosarku (,,kosarka moj dobar drugar" , cim se zavrsi prijemni idem opet na treninge, a i da ne idem ima da igram kosarku kad god mogu :D )
A sad(pre mozda dve nedelje) sam kupio crvene za maturu xD xD xD:lol:

Evo ih moje nove jao sto ih volim :D
dsc00058bol.jpg

:D:D:D
P.S
Kolko god voleo starke , meni nikako ne prijaju za kosarku :( (ali fora je izgledati cool , pa ih koristim i za basket :mrgreen:)

Poslednja izmena:
Ma starke su zakon!Imam crvene i zelene.Jedne su plitke a druge duboke.Mada vise volim ove klasicne,crvene,plitke koje imam.Posto su mi nove nesto svi mi pricaju da ih sto pre isprljam a meni ih je nekako zao.Mada starke su strava i kad su ciste i nove ili prljave i stare :)

Ma starke su zakon!Imam crvene i zelene.Jedne su plitke a druge duboke.Mada vise volim ove klasicne,crvene,plitke koje imam.Posto su mi nove nesto svi mi pricaju da ih sto pre isprljam a meni ih je nekako zao.Mada starke su strava i kad su ciste i nove ili prljave i stare :)

Wtf?! Zašto bi namerno prljala starke? U redu je ako nećeš da ih čistiš, ali da ih prljaš namerno, ma daj...

Back