STARKE!!!

Ovo su moje... Obozavam ih i nikad ih ne skidam! xexe

Prilozi

• ABCD0019.jpg
    ABCD0019.jpg
    53,6 KB · Pregleda: 99
ammm, ev ja nova ovde xD inache, obooozhavam starke, jedine patike koje nosim ^^ Kupila sam ciklama starke koje cu nositi za maturu wiiii, ko ce da cheka do tada :D planiram da uzmem sad i crne, hehehe, inache, jednobojne su mi najlepshe xD

http://i525.photobucket.com/albums/cc333/insensee/maj_pikchrz/olstars.jpg
fotografisano u padovi.

http://i525.photobucket.com/albums/cc333/insensee/maj_pikchrz/redstarz.jpg
moje crvene još dok su bile u čitavom i čistom stanju...

inače, najlepše su mi crne i crvene, obične, duboke.

ne sviđaju mi se šarene...
...a od onih na štiklu mi se povraća. :D
Slazem se da su crvene najlepse, lepe su i crne naravno, al' ja ih ne volim jer ih svi nose nekako su isuvise zastupljene...
Ja bih sad da uzmem te duboke crvene, al' se bojim da necu imati uz sta da ih nosim buduci da nemam mnogo garderobe uz koju bi isle...:(
Tako cu sad najverovatnije uzeti krem il' nezno sive, duboke.

evo i ja da malo promenim, vise ne uzimam crvene,a ni sive...uzeo sma crne,ali za malo tamnijom gumom...i kad sam stigao kuci skontam da na njima pise Kurt Kobejn...tu sa kao neke Kurt Kobejn starke :)))) ali iste su kao obicne,crne,samo bile na popustu + sto ne izgledaju tako novo,sto se meni svidja...

evo i ja da malo promenim, vise ne uzimam crvene,a ni sive...uzeo sma crne,ali za malo tamnijom gumom...i kad sam stigao kuci skontam da na njima pise Kurt Kobejn...tu sa kao neke Kurt Kobejn starke :)))) ali iste su kao obicne,crne,samo bile na popustu + sto ne izgledaju tako novo,sto se meni svidja...

Video sam takve, ali su mi po malo fenserski, mada dobro izgledaju onako "lažno prljave".

Inače, ja bih samo ove nosio:

Ove crne kožne nikad nisam imao, ali imaju ljudi sa kojima se družim i dobre su. Koštaju oko 6000din. Možda njih kupim negde u septembru, a do tad ću kupiti ove klasične crne sa obzirom da mi stvarno trebaju nove.

:lol:
ja sam video takve crne sa tim kurt kobejn i reko:daj bre ovo mora da je nesto drugo i sad ukapiram da je stvarno taj natpis:lol:
Ne svidja mi se sto su napravljene da izgledaju prljavo , ko da je to tesko uraditi , jedan basket i eto resena stvar :D

Poslednja izmena:
hehe, pa sto fenserske? Jos imaju onaj pijacarski krpeni znak :D ... jedino to sto su lazno prljave...al opet ja mrzim kad kupim starke pa su skroz bele, onda ih par dana samo tako prljam:)

Nemam pojma, nekako kao da je popularno imati isprljane starke... Priznajem da dobro izgledaju, čak sam bio u dilemi da ih kupim, ali kad sam malo bolje razmislio, ne bih voleo da imam takve. Ipak više volim klasične, pa nek se isprljaju vremenom. (; Taj krpeni znak jeste moćan. Što se tiče natpisa Curt Cobain, to nisam video, verovatno zato što sam gledao iz izloga...

e znam na koje mislis...kao, jedna pertla je malo zaprljana,jel..?:)

Gde si naso kurt kobejn starke i kolko su kostale?

Back