Fluffy
Domaćin
- Poruka
- 4.793
Ma ubih se od tr00osti 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se da su crvene najlepse, lepe su i crne naravno, al' ja ih ne volim jer ih svi nose nekako su isuvise zastupljene...http://i525.photobucket.com/albums/cc333/insensee/maj_pikchrz/olstars.jpg
fotografisano u padovi.
http://i525.photobucket.com/albums/cc333/insensee/maj_pikchrz/redstarz.jpg
moje crvene još dok su bile u čitavom i čistom stanju...
inače, najlepše su mi crne i crvene, obične, duboke.
ne sviđaju mi se šarene...
...a od onih na štiklu mi se povraća.![]()
evo i ja da malo promenim, vise ne uzimam crvene,a ni sive...uzeo sma crne,ali za malo tamnijom gumom...i kad sam stigao kuci skontam da na njima pise Kurt Kobejn...tu sa kao neke Kurt Kobejn starke))) ali iste su kao obicne,crne,samo bile na popustu + sto ne izgledaju tako novo,sto se meni svidja...
Video sam takve, ali su mi po malo fenserski, mada dobro izgledaju onako "lažno prljave".
evo i ja da malo promenim, vise ne uzimam crvene,a ni sive...uzeo sma crne,ali za malo tamnijom gumom...i kad sam stigao kuci skontam da na njima pise Kurt Kobejn...tu sa kao neke Kurt Kobejn starke))) ali iste su kao obicne,crne,samo bile na popustu + sto ne izgledaju tako novo,sto se meni svidja...
hehe, pa sto fenserske? Jos imaju onaj pijacarski krpeni znak... jedino to sto su lazno prljave...al opet ja mrzim kad kupim starke pa su skroz bele, onda ih par dana samo tako prljam
![]()