STARKE!!!

A bre jeste
Ja nosim 40 i imam jedne 6 i jedne 6 i po
A inače, znam da je po ženskom 9.5 i ušla sam u prodavnicu i tražila 8.5, a oni su me pogledali kao da nisam normalna i rekli mi "ti si nešto pogrešila" :lol:

Imala sam crvene, pa crne, pa sive, sad o5 imam crvene, i pored njih jos 3 para patike, tako da te starke nisam obula od kad sam ih Qpila, niti nameravam, prosao me taj period "pobesnele metalke"...
Slusam ono sto volim, a oblacim se onako kako mi najvise prija... Bas zato ne preporucujem starke, kad sam u njima kao da hodam bosa...

a zavisi kakav kaput.............ja imam jedan konstruktivan predlog:idi kod neke rodbine kod koje nisi bila 'iljadu godina,oni ce ti sigurno dati pare"da kupish cokoladu":tease:bash sam zla,al shta cesh,oskudacija

P7180061-1.jpg

evo mojih...xD
zar nisu divnee? :D

Zasto da ih pere, ponekad prljavstina starkama daje neverovatan smek... Ja moje perem samo kad su kriticno prljave, sem toga primetila sam da se skupljaju pri pranju tako da ih stedim. Moje diiiivne ljubicaste su pocele zestoko da me zuljaju posle pranja tako da vise ne mogu da ih nosim :sad2: a bile su tako leeeepeee

Back