STARKE!!!

@sibil:pa je jedva nadjen farke koje mi dodju bar do zemlje-videla si kolka sam

a jes........ja moje stalno drndam,sinoc smo visili na avionu,kad se nisam skrkala i izginula,bio mokar.......a one starke kliiiizeeeee

:hahaha:ja dnevno prepeshacim po 5 km minimalno...........kad reshim da izadjem iz kuce i sklonim se od ovog sranja..................eo malo pre sam 8!!!!!!!!!!!!!!crkla sam,a sad idem o5......josh malo

e ebt,moje su starije od tvojih a nekako su..........celije........citavije?!kako to majku mu

valjda zato shto sam oprala beli deo 3 dana pre nego shto smo se videle,pa ta"silna belina na koju nismo navikli"zaslepi:hahaha:

ne valja ti to :nono:

Pa kako ne valja
Nisam se ugojio

E malopre me video trener dok sam igrao fudbal na ulici
Pita kad cu da se vratim , a ja mu kazem posle raspusta
Sad se naljutio sigurno (ajme mene joj):sad2:
Inache ceo raspust ne dolazim na treninge
Ali igram se na ulici , i sviram gitaru , pa nisam zakrzljao

Valentina , urochila si me ovim postom:(

ma nije zbog gojenja
Nego, izlazi, upoznaj ljude, nađi devojku
Kad ćeš ako ne sad :D
O, i zovi me Val ako ti je ovo mnogo dugačko :mrgreen:

Pa kako kad svi oko mene prostaci
I kad je lepa devojka, onda je grandovka, ili nema trash,ili death metalka , ili je prosta , il se ja njoj ne svidjam shto sam rocker,ili shto nisam romantichan (nemam smisla za romantiku)
Shta cu?

Nasla sam zelene duboke i bordo plitke i duboke, ali samo manji brojevi(a ja sam jos mislila da je 38,39 mali broj) ili poveci(oko 44).
Ipak je klasika najbolja - crne plitke. :)
(i to jos na snizenju! za 2000 dinara(dobro de, 1990) :mrgreen:)

P7180061-1.jpg

evo mojih...xD
zar nisu divnee? :D

Bas mi se svidjaju. :D
Jel su one malo izbledele od nosenja(pranja, Sunca, cega vec) ili je to takav model?
Malo sam corava, pa ne mogu da provalim da l' su plitke ili su duboke. :cool:

Onomad razmisljah nesto o starkama. . . Vec dugo ih ne nosim, ovde ih ni nemam. . . I nimalo mi nenedostaju. . . Kanda mi je bolje nositi nike i adidas. . . Puno udobnije, ako nista drugo. . .

Back