STARKE!!!

njaaaa...i ja da se pohvalim :mrgreen:[inache boja je bordo..tj mojih slova :cool: - ako se ne vidi dobro da napomenem xD]
Image001-1-1.jpg

Ja imam nove crvene, jednom obukao bilo lepo vreme, drugi put obukao pala kisa. . . Vise nisu tako nove. . . Mada kontam da mi je to poslednji par i da ih duze vreme necu kupovati vise. . .

u Americi .. XD

Ja imam starke neke pink ,ali nisu all star converse ,wec gotta flurt , nemaju pertle ..ali poshto obbo starke , swe wreme tryhim da kupim neke original ..
bila sam na converse sajtu i tamo widela razne koje su mi se dopale ,ali ne dostawljajuu srbiji ..tako da nishta..
ali ja u subotu bila u BN bosu i swratila do djaka ,i tamo widela jedne maslinasto zelene ,one shto se presawijaju ,shto unutra imaju josh neku sharu ... i taman sam mislila da ih kupim i ih taman prwi put obujem ya diskoteku na exqrziji uz jednu rozikastu suknju ,ali nishta ... nemam wremena ,jer ja ipak ne zhiwim blizu batajnichkog druma ,a i treba da uzmem pare od fatija

Moje su pukle sa strane. Znam da je mnogima to lepo ali preti opasnost da mi se skroz raspadnu(pogotovu leva). Ne znam kako da ih zakrpim. :confused:
Mada i ne smeta mi toliko. Tuda mi lepo pirka vetric.... :)

genijalne su!!!
pi kako mrzim ovu nasu okolinu!!imaju crne, bijele, crvene, i to je to!!!ocu neke nove!!!!:twisted:

ja bi one kao od texasa, ili zelene...a ubila bi za crvene karirane, kao one skotske suknje!!!:twisted:ima li ih ko??:think:

Back