- Poruka
- 12.955
ja sam mislio da se ozbiljno lozis na moju provokaciju....tako ja sa svima.hehe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
difrent from others...:ja sam mislio da se ozbiljno lozis na moju provokaciju....tako ja sa svima.hehe
velvet_doll:...bas zbog toga nisam htela da ih uzmam,
zelela sam one poletarac ali ih nema vise :{
...ustvari mislim da ni ove godine necu uzeti starke...
...naravno....BrOkeN_IllUsIoN:kazesh.."bash zbog toga nisam htela da ih uzmem"...hmmzz...ZBOG CHEGA ? moz' malo preciznije....![]()
![]()

velvet_doll:...naravno....
slatke su , ali sam bila sigurna da ce sva deca potrcati da ih kupe, i bila sam upravu :}
...ne volim to, stvar ukusa, kad se svi prime...
..pa oke..to su utoja iskustva sa tim..bla bla bla, u pravu si u neku ruku, ali nisam jedna od tih klinaca-pozera i tako toga![]()
Pa moram i ja nesto nosit. Sramota je pocepan setatidifrent from others...:puj burzujcino![]()

jeste mato...vid' shto smo mi novosadjani kulturni 8-). . .:Pa moram i ja nesto nosit. Sramota je pocepan setati![]()
Vodjena_snom:moje imaju 3 meseca...to su ujedno moje prve starke:wink:
ima se...Painkiller_girl:Moj drug ima 15 pari starki i 4para martinki...
Jednom ga martinke nazuljale, i nagovorio me da odem sa njim da kupi sebi starke, i tad je kupio 2 para...
Nije normalan.... nema granice...
jecawaste:videla sam juce u izlogu mnogo lepe tamno braon i mogu da se podvrnu i onda bude kombinacija tamno i svetlo braon...lepe su!ali sto su cenu odvalili!
Painkiller_girl:Moj drug ima 15 pari starki i 4para martinki...
Jednom ga martinke nazuljale, i nagovorio me da odem sa njim da kupi sebi starke, i tad je kupio 2 para...
Nije normalan.... nema granice...