milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
sad si se postideo...eh...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
au paz' ti nje...aj tebe da postavimo za moderatora,ha?Oktobar1864:oh, nemoj brinuti za mene, nemam ja nikakve probleme.
jedino ako sebe prepoznajes u tome...
pa ekv je bolje od vecine stvari, a ne brini, nisam ja cula samo njih...
i ti si je.backi moder ovde...
ko te stavio takvu suntavu.

da ne mislish da sam ti ostala duzhna....Oktobar1864:oh, nemoj brinuti za mene, nemam ja nikakve probleme.
jedino ako sebe prepoznajes u tome...
pa ekv je bolje od vecine stvari, a ne brini, nisam ja cula samo njih...
i ti si je.backi moder ovde...
ko te stavio takvu suntavu.
]
ne,nisam cula samo youth gone wild...milicaanchy:Opaaaa...
hej...ako nisi primetila...Liza mozhe da pishe kojom god bojom hocje,da pishe shta god hocje,ali se po njenim postovima da zakljchiti da o mnogim bendovima zna vishe od tebe...
Pogotovu o Skid Row...ti chula Youth gone wild,pa se uspalila...jees...
Konachno je neko shvatio...Vodjena_snom:ne,nisam cula samo youth gone wild...
u svakom slucaju..danas sam razmisljala...i shvatila da se ona zajeb,ava a da smo mi ovde ludi sto padamo na to...ona ocigledno zna vise no sto ja mislim da ona zna...
i samo voli dsa nas pali i uziva u tome sto nas provocira...ali svaka joj cast!uspeva u tome...jos kada bi je placali za to...do sada bi bila milionerka...
....a postalo zabavno 

pogresno upotrebljavas tu rec.....different from others...:ali zato liza ostaje retard i dalje!![]()
heheheVodjena_snom:ej...sto se mene tice...ako ti se svadja...ti se svadjaj..hehehe..
i come in peace![]()

saki8050:pa ima neki moj..hmmm..poznanik...kozhne...ali ne strake nego one underground shto se prodaju u Urbanu![]()
Zmajche90:ma prave i kozne i kakve hoces...Danas sam videla zlatne...fuuuuuuuuuuuuuuuuuj