STARKE!!!

oh, nemoj brinuti za mene, nemam ja nikakve probleme.
jedino ako sebe prepoznajes u tome...;)
pa ekv je bolje od vecine stvari, a ne brini, nisam ja cula samo njih...
i ti si je.backi moder ovde...
ko te stavio takvu suntavu.

Oktobar1864:
au paz' ti nje...aj tebe da postavimo za moderatora,ha?
Ja vala vecj dve godine uspeshno obavljam taj posao i ne moram da se pravdam novopechenima :cool:

Oktobar1864:
da ne mislish da sam ti ostala duzhna....
[mislila sam da cjesh skapirati da sam ti na pashnjaku pisala ali oke...mozhe i ovako :lol:]
auuuuuu...ako je ona shuntava shta si ti onda :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://forum.krstarica.com/threads/79850&page=1960&pp=15

milicaanchy:
Opaaaa...
hej...ako nisi primetila...Liza mozhe da pishe kojom god bojom hocje,da pishe shta god hocje,ali se po njenim postovima da zakljchiti da o mnogim bendovima zna vishe od tebe...
Pogotovu o Skid Row...ti chula Youth gone wild,pa se uspalila...jees...
ne,nisam cula samo youth gone wild...
u svakom slucaju..danas sam razmisljala...i shvatila da se ona zajeb,ava a da smo mi ovde ludi sto padamo na to...ona ocigledno zna vise no sto ja mislim da ona zna...
i samo voli dsa nas pali i uziva u tome sto nas provocira...ali svaka joj cast!uspeva u tome...jos kada bi je placali za to...do sada bi bila milionerka...

Vodjena_snom:
ne,nisam cula samo youth gone wild...
u svakom slucaju..danas sam razmisljala...i shvatila da se ona zajeb,ava a da smo mi ovde ludi sto padamo na to...ona ocigledno zna vise no sto ja mislim da ona zna...
i samo voli dsa nas pali i uziva u tome sto nas provocira...ali svaka joj cast!uspeva u tome...jos kada bi je placali za to...do sada bi bila milionerka...
Konachno je neko shvatio...

znam..i meni je:lol:
mars na MM temu!!jel hocete da padne manson na 666 stranu?!
onaj dragan se izgubio...nema ga!!!hehehe..znam da sam zloca...sta ces...zivot je nekome majka a nekome maceha:lol:

Back