milicaanchy
Veoma poznat
- Poruka
- 14.860
Mi smo zhivotinje a vi ste fina mamina deca...pa se ne brinite....Limunovo_Drvo:zivotinje ste naravno...
samo ne unistavajte temu starke![]()
ako budete dobri,kupicje vam mamica starke,a mozhda i martinke...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mi smo zhivotinje a vi ste fina mamina deca...pa se ne brinite....Limunovo_Drvo:zivotinje ste naravno...
samo ne unistavajte temu starke![]()

...a mozhda i mi skrpimo limunu za starke 

,,,mnogo su mu se ofucale 
a mozhda i Vodjenoj mamica zameni lakovane cipelice?saki8050:hehehe...naravno...a mozhda i mi skrpimo limunu za starke
,,,mnogo su mu se ofucale
![]()
meni tek 13a...:blush:different from others...:iyigravate neke ribe !koliko vam je leta?15,16??

....i shta...mene bi to sada trebalo da uvredi ah? :| :| :| e svaka ti chat skidam kapu :shock: :| 8-) e to lizo..znala sam da si najbolji chovek..ovime si josh vecja u mojim ochimaLiza Dennis:A moji prijatelji su svi ljudi od - 777 do 777 godina. 8-)
a mi kao snobovidifferent from others...:neki nisu stariji ni od 13....
ali nema snobizma medju njima.

choveche...ne kapirash pojam ISFOLIRANdifferent from others...:kod mene nema fola.ako te gotivim ok,ako ne pljunucu te u lice
sta je tu fol?

i ja se sada bash ischudihmilicaanchy:choveche...ne kapirash pojam ISFOLIRAN![]()
8-) Jao vidi kako brani Miluna...kak je to slatkoOktobar1864:koji vam je ****?
o glupostima se svadjate...jao, jako je tesko ovde znati sve o svacemu..ukucas to na googleu i eto, sve znas.
a ostavi se limunovih starki...
nesto pricate, levo desno koliko ko zna o kojim grupama, o nekim proseravanjima, a vi ste mnogo bolje...
niko od nas ne moze sve znati o grupama svim...i ja da vas pitam nesto levo, ne biste odg kao ni ja na neko vase pitanje.
i prekinite vise da jedete svi lepo go.vna i vratimo se prici o najlepsoj obuci na svetu...
nismo stariji od 15-16..pa?
ne glumimo ovde nesto..a vi se pravite tako je.beno pametne...au..
bas si faca na forumu...ko ****.
pih...umesah se i ja u raspravu...