STARKE!!!

Prve svetlo plave starke mi je kupila keva kad sam imala 8 godina i od tada ne znam ni ja koliko sam pari imala i cepala za ovih 12 godina. Sada imam 2 para poludubokih-zelene i crvene i dva para plitkih-bez i roze. Nameravam da kupim uskoro skroz duboke,najverovatnije crne.
Inace,i moja keva ih extra gotivi bas kao i martinke kojih imam 2 para.

Elvin:
si ljubomoran? :D

aha,sigurno... :lol:

znam da je ovo tvoj bedni pokusaj da me navuces da procitam ali zaista necu,namerno,iz principa,kada budem na nekom engleskom sajtu nasao postove na SRPSKOM jeziku i ENGLEZE kako o njima diskutuju tada cu ovo procitati,osim toga cak i da ne znam u potpunosti da prevedem tekst gore,da zaista zelim da znam sta pise pozvao bih ortaka koji je pre samo 15 dana diplomirao i postao prof.engleskog ali kazem necu a na tebe prijatelju ne bih nikada mogao biti ljubomoran,tako nisko ne padam!

Guliverr:
ne daj boze da mi se znanje poredi sa tvojim, bilo bi to ponizavanje mog intelekta,osecao bih se kao porse kada ga porede sa ficom!

guljo,sad si me razočar'o...pa zar sa stranim automobilom da se upoređuješ?c,c,c... :roll:
ja sam mislio da si ti u najmanju ruku yugo ili stojadin,kad ti sebe vidiš kao poršea... :?
kako ćeš sad mirne duše da gledaš grand show,zamisli da se pročuje...nikad od tebe pošten urbani-turbo folker neće biti... :(

Elvin:
guljo,sad si me razočar'o...pa zar sa stranim automobilom da se upoređuješ?c,c,c... :roll:
ja sam mislio da si ti u najmanju ruku yugo ili stojadin,kad ti sebe vidiš kao poršea... :?
kako ćeš sad mirne duše da gledaš grand show,zamisli da se pročuje...nikad od tebe pošten urbani-turbo folker neće biti... :(
jos jedna zabluda i predrasuda ali sta ja mogu kada im bolujete, a u najmanju ruku vozim OPEL OMEGU al dobro!

Elvin:
ako pogledaš prvu stranu podforuma,videćeš da su sve teme u stilu:

guliverr vs zdrav razum

a taj zdrav razum si bogu hvala ti...pa da samo ne znam zasto onda ja svakodnevno dobijam pregrst privatnih poruka od raznih ljudi koji zele da im pisem sta znam o Lukasu,Robi Vilijamsu, saljem njihove pesme u LIVE verzijama i slicno ali dobro1

moje nisu starke,ali su converse
conversemensallstar2k4mpj3.png
mada pishe all star ali to se ne rachuna...

Limunovo Drvo... ovo ti je dobra tema! Meni je keva prve starke kupila kad sam bio treci razred osnovne skole (znaci '93.), a svi dobro znamo da je tad bila revolucija patika tipa reebok, nike... tako da sam ja bio predmet z*jebavanja u skoli. Niko nije pravio razliku izmedju starki i bulevarki...

E sad ti meni reci, ko je tu bio lud... ja koji sam nosio starke ili oni koji su nosili reebok/nike, oblacili replay farmerke (sa belim pozadi, he he kakav neukus), ili juventus trenerke u koje bi uvlacili perijane jakne... kolektivni uzas!

Od tada... nosim samo crne starke, doduse jednom sam imao sive i crvene, a to sto su sada krenuli da proizvode fensi starke me uopste ne zabrinjava...samo mi pojacava ukus gadjenja prema ljudima koji ih nose.

Inace, poslednja fabrika u SAD-u se zatvorila negde sredinom moje srednje skole i proizvode se samo u Aziji. Mozda se nesto promenilo u poslednjih par godina, I don't know!

A da... pre par godina sam kupio i martinke ili bolje receno Steel Rock, tako da sam 'Man For All Seasion'.

Back