STARKE!!!

Kao sto sam rekla...
Nije to to, ne volim te sarene.

Pozerski mi to bre nekako, sta sad ja volim Floyd i treba imam strake na kojima je printan omot sa Dark Side-a, e pa neeeeecu :zper:
Necu da 'odam k'o reklama.
Hocu normalne zelene starke
07606089000

Sto rekla Sibil, boja coje

samo sto su ovde sa crnom bocnom linijom

Ovo ne rekoh, ali nemaju sve moguce boje, ova zelena je, kako su mi rekli prestala da se proizvodi pre par godina pa je sad ponovo pocela, narandzaste jos nisam nasla, a ljubicaste nadjoh tek proslog proleca!

Kao sto sam rekla...

Pozerski mi to bre nekako, sta sad ja volim Floyd i treba imam strake na kojima je printan omot sa Dark Side-a, e pa neeeeecu :zper:
Necu da 'odam k'o reklama.
Hocu normalne zelene starke
07606089000

Sto rekla Sibil, boja coje

samo sto su ovde sa crnom bocnom linijom
jel ne vidis da zapravo sama stvaras taj trip o pozerima i pozerskoj odeci i obuci... jednostavno je pogledas patike, probas, ako ti se svidjaju i ako su ti taman, platis i furas dalje, imas nove patikice... a ti kazes: "ne ove su za pozere, ja cu zelene, one su normalne"... iako ti se mozda te pinkflojdice svidjaju...

nerazumem koji je sad taj fazon sa pozerima i nepozerima... to su gluposti... a realno Pink Floydi su najveci pozeri, oni su to sa starki cak stavili na album :mrgreen:

e naci sta kucam neznam...

sta ima ljudi?

Ok, al meni se generalno ne dopadaju strake sa printom. Volim jednobojne. A to sto kao ostampaju logo neke grupe da bi privukli masu je tuzno.
Sta, meni Dark side npr nije omiljeni album pa zato necu te starke.
Ili npr ne volim crne i zato necu one sa kao Kobejnovim potpisom i sta ti ja znam.
Smatram da je nepotrebno dodatno isticati svoj muzicki ukus preko odela i obuce. Pa, ne volim ni majice s printovima.
I sta sad, nisam truuuuu :roll:
Idi begaj...

zelene su preprepreslatke !! ja sam htela da ih kupim al na kraju sam ipak kupila crvene 8)
I mislim da su te strake sa printom došle sa novim vremenom,i mislim da se samo odlikuju preteranim šarenilom,što nekako ne ide u prilog pravim starkama ,koje su napravljene da bi izgledale što jednostavnije.meni se više sviđaju ove obične duboke ili plitke ali JEDNOBOJNE
q(^^)p

Ok, al meni se generalno ne dopadaju strake sa printom. Volim jednobojne. A to sto kao ostampaju logo neke grupe da bi privukli masu je tuzno.
Sta, meni Dark side npr nije omiljeni album pa zato necu te starke.
Ili npr ne volim crne i zato necu one sa kao Kobejnovim potpisom i sta ti ja znam.
Smatram da je nepotrebno dodatno isticati svoj muzicki ukus preko odela i obuce. Pa, ne volim ni majice s printovima.
I sta sad, nisam truuuuu :roll:
Idi begaj...

Pa zasto ti onda nosis starke? Sto ne Nike, ili skejterke, ili neke nemarkirane...? Ako ti vec neces da istices muzicki ukus preko odela i obuce? Kad neko nosi Starke u 99% jasno ti je da slusa Rock, Metal... Ako vidis nekog u skejterkama opet ti je jasno da ima veze sa metalom i repom. Ako vidis curu sa rozim Air Max jasno ti je da je napaljena i slusa narodnjake (zabvnu takodje), poneku stranu komercijalnu pesmu. :roll:

Sta mislite .. Da li su ove starke muske ili zenske, buduci da je broj 45?!? :)
Užas.

Pa zasto ti onda nosis starke? Sto ne Nike, ili skejterke, ili neke nemarkirane...? Ako ti vec neces da istices muzicki ukus preko odela i obuce? Kad neko nosi Starke u 99% jasno ti je da slusa Rock, Metal... Ako vidis nekog u skejterkama opet ti je jasno da ima veze sa metalom i repom. Ako vidis curu sa rozim Air Max jasno ti je da je napaljena i slusa narodnjake (zabvnu takodje), poneku stranu komercijalnu pesmu. :roll:

Ao ao predrasude. Starke nosi ko god hoće danas, bez obzira na razmišljanja, stil života, muziku. Svi danas nose ono što im odgovara, u čemu se fino osjećaju. A ekscentričnost, privlačenje pažnje na osnovu oblačenja i muzike nije ništa drugo nego kompleks, pokušaj da se bude u centru pažnje, pa i po cijenu majmunisanja i izigravanja nečeg što nismo.

Ao ao predrasude. Starke nosi ko god hoće danas, bez obzira na razmišljanja, stil života, muziku. Svi danas nose ono što im odgovara, u čemu se fino osjećaju. A ekscentričnost, privlačenje pažnje na osnovu oblačenja i muzike nije ništa drugo nego kompleks, pokušaj da se bude u centru pažnje, pa i po cijenu majmunisanja i izigravanja nečeg što nismo.

Agree.

Back