Elvin
Poznat
- Poruka
- 9.874
Izgleda da su te najpopularnije...
Iskreno govoreci bele bolje nemoj jer ce ti se isprljati a onda je gotovo. Ja sam do sad imao nekoliko belih i ono. . . U pocetku su kao sneg i tako jedno mesec dva, a onda vec krenu da se prljaju. . . Mada opet. . . Imaju bele svoju carpikax:Da dodam..imam crvene starke..Lepe su te plave, ali i bele...dvoumim se koje da kupim :|![]()
jao i ja bih srećo, ali nema ihskrbina:Hm ja ima ono sto se zovu duboke ali bih volela da imam prave duboke do pola listova.te su super
:wink:. . .:Iskreno govoreci bele bolje nemoj jer ce ti se isprljati a onda je gotovo. Ja sam do sad imao nekoliko belih i ono. . . U pocetku su kao sneg i tako jedno mesec dva, a onda vec krenu da se prljaju. . . Mada opet. . . Imaju bele svoju car![]()
GDE SI NASLA LJUBICASTE???+UNHOLY GATES OF MIDIAN+:btw.ja bih bas volela da nadjem neke LILA,ALI BAS - jednobojno LILA starke,
ali ta nijansa koju hocu ne postoji,
najblize tome su ljubicaste,
a njih vec imam :?
da ih farbam necim ne vredi,nije to to . . . :?
a sta bi dala za jedne divne lila strakice . . .
bas sam razgledala neki dan,reko mozda ima slucajno,ali ne . . .![]()
Ja sam 96-e imao roze*drunken_butterfly*:GDE SI NASLA LJUBICASTE???
jedan decko mi je daaaaavno rekao gde ima roze.... al ne roze roze, nego vise kao lila sto ti kazes.... ne znam sad na koju nijansu mslis.... ugl., ja sam zaboravila
imam zelene inace, tamne, sa nacrtanim zvezdicama
al slabo ih nosim
Bas ti hvala*drunken_butterfly*:meni ne... nikako... ma ja isto volim samo jednobojne, uglavnom...
@... - heheheh pa sta meni je bas slatko kad vidim decka na ulici u roze starkamaili ljubicastim
![]()
Aj sad reci jos i plitke*drunken_butterfly*:mogao si da ih prefarbas...
moje prve starkice su bile roze... i to ono pink roze....
Ja moje nemam vec dugi niz godina*drunken_butterfly*:neduboke
jos ih imam.... stare su jedno 10 god...
ja znam jednog...*drunken_butterfly*:meni ne... nikako... ma ja isto volim samo jednobojne, uglavnom...
@... - heheheh pa sta meni je bas slatko kad vidim decka na ulici u roze starkamaili ljubicastim
![]()
ove su super...Meseceva_kci:Ove starke su naaaaaaaaj
![]()
![]()
P.S. Na ovoj gumi pishe Imagine all the people living life in peace :-)