Stariji od 30god šta slušate?

:lol::lol: tupava i mlada, učiti iz tuđih grešaka, ne mislim na tvoju mamu, nego onako u globalu,

80 tih je život bio mnogo lepši...:-(

Verujem!!!!!!!!!! :(
Nemaš pojma koliko mi je krivo što nisam odrastala u to vreme, jer ovako obozavam 80' i sto se tiče muzike, filmova, mode.....muzike prvenstveno!!!!!Eto, moji matorci su imali tu sreću da osete 80te "na sopstvenoj kozi"...preljubomorna sam na njih :(

Jes da u januaru punim 32 al mi to ni malo ne smeta da jos slusam Pearl Jam,doduse ne konstantno kao ranije. Svaki put kad mi dodje da pustim prolazi mi groz misli: "...... kako su dobri :) " !!!! Sto su stariji sve su bolji-istina. To je ostalo izfiltrirano posle ovoliko godina...i "omiljenih" bendova.
Inace bavim se klasicnom muzikom pa mi se desi i tvrdji gitarski ili elektricni zvuk (novi,stari)...zapravo kada imam potrebu za tako necim to me odmara...tako pravim muzicku ravnotezu u svojoj glavi. Jednom mi je neko rekao "izvitopereni muzicaru-normalni ljudi odmaraju uz klasiku i mirne note...!" Najvaznije mi je da se ponasam prema sebi kako mi u datom trenutku odgovara, a to na svu srecu mogu priustiti sebi.
Pozdravljam vas... "matorci" ;)

Jes da u januaru punim 32 al mi to ni malo ne smeta da jos slusam Pearl Jam,doduse ne konstantno kao ranije. Svaki put kad mi dodje da pustim prolazi mi groz misli: "...... kako su dobri :) " !!!! Sto su stariji sve su bolji-istina. To je ostalo izfiltrirano posle ovoliko godina...i "omiljenih" bendova.
Inace bavim se klasicnom muzikom pa mi se desi i tvrdji gitarski ili elektricni zvuk (novi,stari)...zapravo kada imam potrebu za tako necim to me odmara...tako pravim muzicku ravnotezu u svojoj glavi. Jednom mi je neko rekao "izvitopereni muzicaru-normalni ljudi odmaraju uz klasiku i mirne note...!" Najvaznije mi je da se ponasam prema sebi kako mi u datom trenutku odgovara, a to na svu srecu mogu priustiti sebi.
Pozdravljam vas... "matorci" ;)

Pozdrav ;)

Forever young ! :D

Da, to je neverovatno za klasičnu muziku i Metal. Često sam čula da ljudi koji se bave klasičnom muzikom u slobodno vreme vole da slušaju metal i tvrđi zvuk. Da li je to ta ravnoteža, ili da se malo pročistiš, i na kraju krajeva sve je to nešto jako, iskreno, puno emocija i metal i klasika...

Odoh u filozofiranje... :-D

Uh kada se setim Patetične sinfonije od Čajkovskog, ladno možeš da treseš glavom uz tu sinfoniju kao da slušaš METALICU. :D

Back