Cru
Veoma poznat
- Poruka
- 10.403
pipi za predsednika 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jaoj kumo,a sta se dobija ako ja npr.iskuckam isto toliko? neku forumasicu na kucnu adresu jel?
Ma shalimo se malo Dano, da ti bude lakshe...nego imam dobru ideju za sutra....kupi flashu piva, vezzi veliku mashnu i josh vechi natpis"Za Kesu" i konac...i stavi na njegov sto...i kad on vidi i raznezzi se i zzedan posegne za pivom, ti povuci konac i kad mu se flasha izmakne i razbije, ti tuzznim glasom reci:" E tako si i ti meni razbio sve moje snove..." Ako mozzesh pusti i koju suzu...
Pa da ga vidimo onda shta che!

jaoj kumo,a sta se dobija ako ja npr.iskuckam isto toliko? neku forumasicu na kucnu adresu jel?
pipi za predsednika
![]()

ma sta ima da place ko neka placip.... i skroz bezveze da ona kupi pivo,ma neka ga sutne u glavu i neka dodje do mene![]()
Dzordzi je bash sladak, ima lepe ochi. I stav.
E, kako Dana prva bira forumasha?
Ja nakuckala 5 iljada postova jer mi Maslachak rekla da onda dobijem besplatnog forumasha dostavljenog direktno na kuchnu adresu.
I svaki dan gledam u sanduche, a ono nishta!
Kakav komunizam....
...pro gandza, mislim da takvih nema ovde...A šta ako te neka forumašica proganja, šta onda raditi?

A šta ako te neka forumašica proganja, šta onda raditi?
Ko ti to rek'o?Zzene placu jer mushkarci to ne mogu podneti.
Neka pati najstrashnije muke. Zzene placu jer mushkarci to ne mogu podneti.
URRRRRRRaaaa! Ja za predsednika! :-D
jeftini...obicni...prljavi...marketinski trik...:-|
i kesa je drug, a ko je drug.................
...a, to mozze samo da znachi da uzzasno pevash
Jeste...ja se ponadala da che se sad neki prijaviti da isprave nepravdu, a ono nishta.
:rolleyes:
A ako izrodimo puno malih forumaša, šta onda?Ozzeni je, prestache.
Ko ti to rek'o?
A ako izrodimo puno malih forumaša, šta onda?

nije E, to je kljuc od manastira.....