Stariji muskarac sa kesom, sta mislite o tome?

• Začetnik teme Začetnik teme Dana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ummmm... bljak?
odakle ljudima stalna potreba da druge ljude "spuštaju na zemlju"
i to još one koji im se sviđaju
i čovek od 36 ne bi smeo da bude u "većem tripu"

p.s. zaboravila sam u gornjem postu: dano, ako ništa drugo, sigurno ćeš da se ogrebeš za snošku.

Joooj, snoska... :lol:
Parka, imaj na umu, da sam ozbiljno zaljubljena, i da nista manje od udaje ne dolazi u obzir. : )

pda...mislim da ti jedan deo foruma nece oprostiti onaj deo gde coveka nazivas matorim ali dobro : )
muvaj ga bre,zaskoci ga,mozes ti to,ti si majti zena,da da,zena,lepo sam napisala...i sto rece parka,dirao ti je erogenu zonu i to ne jednu nego dve,ali je zaboravila onaj deo kada uzima mmmisa,dakle dodiruje ti i drugu erogenu zonu : )
morala sam ovo da uradim,onako,bzv,nego nikad nisam : )

uz tebe smo danice ginbanice : )

A znaš šta Dano možeš da uradiš? Ali za to ti treba ono..... gluma do yaya.

Možeš da budeš bljutavo otvorena, ali kroz šalu. Tj. nešto u sledećem fazonu: "Hej, pa nisam ja blesava, vidim da si pobenavio za mnom, ali ja sam ipak fina cura pa se netjkam :lol: " (dobro, ovo je samo primer.....) i raskikoćeš se kao ona koka iz crtaća :)
Izvališ u nekom pogodnom momentu.....
"Lajanje na zvezde" i te fore...
Ispadneš šmele i otvoriš mu, ovaj... put.

Ustvari, poenta je da ispadneš psihički jača i zrelija (na neko vreme), a da mu staviš do znanja da "može da te poseduje" :lol:

pda...mislim da ti jedan deo foruma nece oprostiti onaj deo gde coveka nazivas matorim ali dobro : )
muvaj ga bre,zaskoci ga,mozes ti to,ti si majti zena,da da,zena,lepo sam napisala...i sto rece parka,dirao ti je erogenu zonu i to ne jednu nego dve,ali je zaboravila onaj deo kada uzima mmmisa,dakle dodiruje ti i drugu erogenu zonu : )
morala sam ovo da uradim,onako,bzv,nego nikad nisam : )

uz tebe smo danice ginbanice : )

Tebe cu posebno da davim. :lol: Majti zena... :lol:

Joj, narode, ovo mi se nikad nije desilo... :lol:

Možeš da budeš bljutavo otvorena, ali kroz šalu. Tj. nešto u sledećem fazonu: "Hej, pa nisam ja blesava, vidim da si pobenavio za mnom, ali ja sam ipak fina cura pa se netjkam :lol: " (dobro, ovo je samo primer.....) i raskikoćeš se kao ona koka iz crtaća :)

Ustvari, poenta je da ispadneš psihički jača i zrelija (na neko vreme), a da mu staviš do znanja da "može da te poseduje" :lol:

Konacno, konkretan predlog! :D

Da znas da cu razmisliti o tome, ma, bas me briga, imala sam i gorih ispala, ili nisam? :confused: :lol:

Pardon, ali skroz pogrešno.:)
:lol::lol::lol:

pa ne znam, ja sam više za direktan pristup tipa "e, hoćeš dizađemo na pivo u petak?"
pa kad već izađete, nije ni on blesav.. a nisi ni ti =)

p.s. obrij noge
p.p.s. ma nešto mi je mojo u urtzu ovih dana... šabanske sposobnosti mi se ispoljavaju na pogrešne načine (oblačenje, muzika itd =( )
p.p.p.s he he tara. treća baza =)

pa ne znam, ja sam više za direktan pristup tipa "e, hoćeš dizađemo na pivo u petak?"
pa kad već izađete, nije ni on blesav.. a nisi ni ti =)

Ma, izasli smo mi, ne samo on i ja, naravno, bilo tu jos nekih ljudi, i ponapijali se ko idioti, dobro je da ga nisam napala tad, posto imam obicaj. :lol: :oops:
Ali, te veceri je bio bas prijatan prema meni, mislim, on je uvek prijatan. :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back