Stariji muskarac sa kesom, sta mislite o tome?

• Začetnik teme Začetnik teme Dana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a jesi ga pitala već? da pođete
Osim ako nema srchanih problema....
Dano?
cekaj, nismo je pitali jel pokretan taj uopste, lako cemo za srce :lol:
dano?

Ahahaha, kakav strasni matorac... I toliko stariji od nje...:shock:

:lol::lol::lol:
Šta bi na kraju sa Danom&kolegom? Jel obavešten neko šta se dogodilo na kraju?
Majde..kad ona juri matorca..nema veze..nije samo kesh u pitanju..ljubav njenog zivota..zene samo kukumavce..na lomacu muskarce..sacu ja da se zaljubim u klinku od 18..a vi me podrzite..sto sta fali.
ma do sada se vec sexaju kao ludi , a sto i nebi ?

Ala ste se raspisali! :lol:

@Derer: nema. :P

@Novalsta: pokretan je. :P

@Gazdarice: Ma, bre, sto ste se uhvatili za godine, to je sve relativna stvar... :lol: ok, ok, ubedili ste me, iskulirala sam to, sta da radim kad nisam imala posla sa starijima... :)

@Pile: sad cu da vas obavestim. :P

@June: ali, ti si baaaassss matorac. :)

@Zaludnik: kamo srece. :lol:

Ovako: videla sam ga danas, i kad sam cula da ulazi u kancelariju, normalno, pogubila sam se, ja vama ne mogu da opisem taj osecaj, ono, sva se ukocim, temperatura mi skoci, strasno... :|
I ajde tu nesto da se odradi sitno, cujem, zovu ga drugari da idu na pice, a ja, smrknuta ko mamlaz, jer ne mogu drugacije da se iskuliram... :| I on mene zove da idem sa njima na pivo, ja kazem necu, on kao, ajde, necemo da preterujemo, ja opet necu. A necu, jer sam imala osecaj, znate ono, kad se neko dogovara sa nekim da ide negde, i onda, posto si ti tu, onda, kao, aj i ti. :P
Mis: ja drzim misa a on hteo da uradi nesto, i ne saceka da se sklonim, nego preklopi moju ruku svojom i krene da radi, ja izvucem ruku kao oparena. :P
I tu se on nesto zeza, a ja ko idiot, "cuti, dosadan si, zavrsavaj, ajde ocu da idem..." :roll:
Mislim, sve u svemu, glupo sam se ponela, i krenemo mi, isli smo dobrih 15-ak minuta, ja se sudaram sa ljudima, sudaram se sa njim, ma totalni tenkre. :roll: :lol:
I kad se blizilo raskrsce, ja bas sretnem druga sa foruma :lol: i kolega da me saceka, a ja onako bzvz, ej, aj idi ti, cao... I on stane, pogleda i kao-cao. :|

Sve u svemu, idiotizam nad idiotizmima. :( Ali, sta da radim kad ne mogu drugacije, sve sam nesto neprijatna, gruba, jer me strah da me ne provali... :roll:

Ej, dosadna prica uglavnom, nemam ja ovde muda da uradim nesto, to je jasno ko dan... :( :x

Koliko ja shvatam ovako "retardiran" ti Dano, kad se to prevede u sportski zargon, nemas problema sa realizacijom tj. poentiranjem, problem je u taktickoj postavci, tacnije u pripremi akcije, i to mi je za curu od 26 godina neverovatno. Pa seti se kako si "muvala" tipove pre tog tvog, primeni stecena iskustva, neces valjda sad da odustajes, a vec delite tog misa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back