Stariji momci u klubovima

AgainstAllAuthority

Zainteresovan član
Poruka
176
87. sam godiste i upravo se vratih iz jos jednog provoda gde sam se osecao prematoro za klub u kojem se nalazim.
Krecem se sa ekipom slicnih godina i svi smo manje-vise postali svesni tog problema da je mozda vreme da se stane sa izlascima tog tipa jer su oko nas momci i devojke (da ne kazem devojcice i decaci, 95+ godista) i stvarno se covek oseca neprijatno u takvom okruzenju. Postoje mozda 2-3 mesta u Beogradu gde je ulaz ogranicen na 23+ ali i tu su u poslednje vreme poceli da popustaju.
Problem u nasoj ekipi je sto smo svi nedavno pozavrsavali neke fakultete, stabilizovali se, poceli da radimo (neki jos nisu) i taman kad bismo se malo opustili shvatis da si premator za tako nesto.
Niko od nas nije zreo za neki ozbiljniji zivot, zenidbu i slicno, i svi bismo se barem jos koju godinu istutnjali, ali gde god da se pojavimo oko nas su klinci i osecamo se kao uljezi :)
Zanima me kako se vrsnjaci nose sa ovim problemom, da li provode ogranicavate na neke kucne varijante ili nesto drugo?

nema rešenja, vreme teče i ne pita.
i meni je baš kada sam imao 25-26 postalo jasno da nemam više šta da tražim u noćnim klubovima , i u tom tipu noćnog provoda kakav sam praktikovao od pubertetsko-srednjoškolskih dana.
ali postoji uvek neka gradacija, odete povremeno na takvo neko mesto, možda se i malo udesite alkoholom ili čime već... sledeće jutro i detoksikacija će vam biti sve teži za izdržavanje.
i počećete da primećujete koliko je jutro kao doba dana prepuno potencijala za bavljenje hobijima, zanatima, sportom, dugim šetnjama i samorefleksijom...

zeznuto je to što i sam kažeš, taman ste stekli neku kintu, kakvu takvu samostalnost, i okusili svoj dinar, ...ali to je ironija ovog srpskog života, zato i hoće veštački da ubede narod da su ljudi od 25 do 35 godina starosti još uvek mladi, i u novinama piše "mladić" za ljude od 30 godina...
a biologija ti jasno daje do znanja da nisi onako pun energije kao od 15. do 22. godine.

ima uvek mesta gde možete tokom noći i u tom "starijem" razredu da izađete, samo to više nisu klubovi za tehno žurke, i pitanje je da li bi vam se svidela takva mesta jer su "okupirana" nekim drugim "vrstama" koje ne prijaju svakome.

u sledećih nekoliko godina ćeš (verovatno, statistički) početi da ustaješ sve ranije, fizički će ti prijati da legneš da spavaš pre 23h, nemoj iz nekih ubeđenja o tome da je to "penzionerski" da se odupireš ispijajući litre kafe, kokakole i drugih kofeinskih otrova, nego nauči da uživaš u jutru, rekreaciji, svežoj hrani sa pijace i tek ispečenom pecivu iz pekare...
uz dužnu pažnju prema zdravlju i kondiciji, bićeš mladog i snažnog tela i tokom tridesetih i donekle četrdesetih,

verovatno misliš gde bi u takvom režimu onda mogao da se provodiš i upoznaš neko žensko...
1. žensko možeš da upoznaš bilo gde, ne treba ti noćni klub ni alkohol za to
2. uvek možete povremeno da odete u neki noćni izlazak, vremenom će želja za tim da nestane

87. sam godiste i upravo se vratih iz jos jednog provoda gde sam se osecao prematoro za klub u kojem se nalazim.
Krecem se sa ekipom slicnih godina i svi smo manje-vise postali svesni tog problema da je mozda vreme da se stane sa izlascima tog tipa jer su oko nas momci i devojke (da ne kazem devojcice i decaci, 95+ godista) i stvarno se covek oseca neprijatno u takvom okruzenju. Postoje mozda 2-3 mesta u Beogradu gde je ulaz ogranicen na 23+ ali i tu su u poslednje vreme poceli da popustaju.
Problem u nasoj ekipi je sto smo svi nedavno pozavrsavali neke fakultete, stabilizovali se, poceli da radimo (neki jos nisu) i taman kad bismo se malo opustili shvatis da si premator za tako nesto.
Niko od nas nije zreo za neki ozbiljniji zivot, zenidbu i slicno, i svi bismo se barem jos koju godinu istutnjali, ali gde god da se pojavimo oko nas su klinci i osecamo se kao uljezi :)
Zanima me kako se vrsnjaci nose sa ovim problemom, da li provode ogranicavate na neke kucne varijante ili nesto drugo?

Iz mog iskustva (kada sam bio tvojih godina) mogu da kažem da bi trebao da promeniš mesta (klubove) za izlaske. Probaj da izađeš na neko mesto gde sviraju domaću muziku uživo kao što su kafane ili idi na tamburaše u Novi Sad. Sa 26 godina ti je izbor za vezu sužen, ali još uvek imaš dovoljno vremena da nađeš onu pravu.

Poslednja izmena:

Nikakav klub ne moze da zameni osecaj ispijanja piva s ekipom ispred dragstora. U pocetku sam odbijao dok nisam probao, kakvo je to druzenje, zezanje, vicevi ma tesko je i opisati dok ne probas. U poslednje vreme ima sve vise i devojaka. Klubovi su proslost, dragstori su buducnost i u to ime ziveli.

Neki striptiz bar :per:

Valjda postoje clubovi gdje izlazi starija neka ekipa? Kad je meni bilo 25 ili 26 godina, isam na jednom mjesecno na house zurke po sumama (nije se znala lokacija sve do par dana unaprijed), alternativne zurke, koncerte, studentske veceri (utorkom i cetvrtkom), gay clubove sa drustvom koje je bilo gay ili bi, ali i u klubove tipa artritis na podijumu, te grab a granny, gdje sam se osjecao jako mlad, tamo svi preko 40 ili 50, pa cak i 60 (tema price je spremanje za penziju). U tim godinama je bilo cesto i kombinacija, ostanes u kuci, skupi se drustvo pa se svasta konzumira pa potraje sve do nedjelju uvece, ali takav tip zabave mi je postao dosadan (docnije, ne) i klaustrofobican jer kad si mlad covjek s ogromnom energijom, zelis da izadjes vanka. Odes na neku izlozbu, u kazaliste, kao i odlazak u drugi grad je isto odlicna kombinacija (iskombinirate hedonizam i kulturu) ili klasican vikend u Amsterdamu (live sex, striptiz, muzeji, itd.), Parizu, Hamburgu i sl. Vrlo cesto se nasao neki kombi, uskocimo svi, pa se ode i u neku pripizdinu, tipa drumska kafana ili club gdje vrvi od zena predatora, a DJ nas otjera kolektivno u pickmu materinu tacno u 12 jer mora da ustane ranom zorom da obradjuje njivu.

Potpuno te razumijem.

Imam 28 godina, završio sam faks i sad radim u jednoj srednjoj školi. Potpuno mi je bezveze da izađem u te neke lokalne kafiće, da se opijam ili da flertujem bukvalno pred svojom učenicima. Ona djeca bulje u mene, sve gledaju šta radim, prisluškuju razgovore, tako da mi nije nimalo prijatno. Tako da sam potpuno prestao da izlazim vikendom. Izlazim samo preko dana kad nema gužve na kafu ili koje pivo. Mada da ti pravo kažem, ne osjećam ni neku želju za izlaskom. Nekako sam to prestario. Više volim druženje sa prijateljima u prirodi ili u našim stanovima, a ako baš hoćemo da izađemo, onda idemo u neke kafane ili restorane u koje djeca ne zalaze, ali i u kojima je prosječna starost gostiju 45 godina. To u principu i nije provod, ali opet dobro dođe kao odmor da malo ohladiš mozak.

u sledećih nekoliko godina ćeš (verovatno, statistički) početi da ustaješ sve ranije, fizički će ti prijati da legneš da spavaš pre 23h, nemoj iz nekih ubeđenja o tome da je to "penzionerski" da se odupireš ispijajući litre kafe, kokakole i drugih kofeinskih otrova, nego nauči da uživaš u jutru, rekreaciji, svežoj hrani sa pijace i tek ispečenom pecivu iz pekare...
uz dužnu pažnju prema zdravlju i kondiciji, bićeš mladog i snažnog tela i tokom tridesetih i donekle četrdesetih,

100% tačno.

Uuuuu, stvarno si stariji momak. Mislim da bi trebalo da izbegavas te klubove, to leglo svakakvog zla i opachine :pop2: nego se prizeni i uvati se nekog posla
Ma najbolje da se zamonasi, da ne izlazi vise. Jbt vi zadrte Srbende ste stvarno jos uvek u srednjem veku. A kad ste vec tu, ne zaboravite da je onda i 18 godina matoro, eno moja prababa se sa 17 vec udala...

nzn...meni je nabitnije da je dobro drustvo, super atmosfera...da li cemo biti u parku, klubu, medju starijima ili mladjima, potpuno je nebitno...poslednji put smo djuskali u nekom klubu koji preko vikenda postane diskac sa klincima od 17 god ..hipnotisao nas gangnam style, plesalo nam se i bilo super..mana takvog izlaska je sto ne mozes upoznati nekoga za flert, zez i sl. ali s obzirom da niko od nas nije imao te namere i da smo imali samo zelju za djuskanjem, prijalo nam..
uostalom postoji bezbroj opcija za izlaske...od bioskopa, pozorista, stand up komedija, bowlinga, raznih koncerata, putovanja,.....u manjem gradicu je malo teze, pa je pozeljno imati kola...bitno je kako se covek oseca, a ne koliko mu je godina.,..

Inace..."Čovjek primećuje da je ostario kad utvrdi da su svijeće bile skuplje od rođendanskog kolača." (Alen, D.)

odoh van, a posle da zubam peceno kestenje

Ne ide mi u glavu kako neko moze biti star sa 30 godina? Mozes da trcis 20 km, dodjes kuci, okupas se, popijes litru viskija, izadjes u grad s ekipom, pleses ili yebes cijelu noc, ne spavas, i onda kopas cijeli sljedeci dan do uvece...

paa sa 20 svi izgledaju mlado i lepo ,sa 30god vec geni i nacin zivota u mladosti uticu i krece raslojavanje neki dobiju stomacine ,ocelave ,izboraju se ,savije im se kicma, otrombolje ,ugoje , a neki izgledaju mladoliko.

Kakvi izlasci sa drustvom, kakvi bakraci; nadjes neku koja voli sex, i onda perverzije sve do jutra.

Sve ako cu da se druzim sa smarackom muskom ekipom idiota, svasta... Od toga mi je zanimljivije da buljim u svoj nokat na noznom palcu.

Moжда момак жели да иде у играонице са друштвом па му не дозвољавају уфур да не поломи инвентар.
И стварно, одрасти, није базен са лоптицама за тебе!

Back